• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening

Hondenhalsband van Doxtasy kopen

Halsbanden van Doxtasy zijn gemaakt van topkwaliteit leer of imitatieleer. De halsbanden hebben een goede afwerking. Door de ruime keuze in kleur en uitvoering zit er zeker 1 bij die past bij uw hond. Meet voor de juiste halsband de nekomvang van uw hond. Meer informatie over de maatbepaling van de halsband vindt u hier. Bestel online de leukste Doxtasy leren halsbanden.

Sorteer
Per pagina:
28 artikel(en)


Kleine en grote Doxtasy leren halsbanden

Een Doxtasy hondenhalsband is veelal gemaakt van leer en zijn er in diverse kleuren. Deze kleurrijke hondenhalsbanden hebben een goede afwerking. Naturel of met Spikes, kralen of studs. De halsbanden zijn er voor pups, kleine honden en grote honden. Meet de nek van uw hond voor het bepalen van de juiste maat. Doxtasy leren hondenhalsband is er in diverse uitvoeringen. Tegenwoordig is een leren halsband allang niet meer alleen naturel kleuren. Klassiek naturel of hippe vrolijke kleuren met applicaties er is genoeg om uit te keizen. De keuze is afhankelijk van de hond en de smaak van het baasje. Ontdek de ruime keuze Honden accessoires van Doxtasy, voor het uitlaten van uw hond.

Kenmerken hondenhalsband

Deze halsbanden hebben de volgende kenmerken

 • Doxtasy leren hondenhalsband
 • Leren halsbanden
 • Hondenartikel in diverse breedtes
 • Voor kleine en grote honden
 • Naturel kleuren
 • Met kralen, ornamenten of studs versierd
 • Uitstekende afwerking
 • Gebruik van eerste klas leer 
 • Diverse uitvoeringen
 • Hondenbenodigdheden van goede kwaliteit

Ontdek onze volledige collectie hondenbenodigdheden online in onze online dierenwinkel.

Hond uitlaten

Voor het uitlaten van uw hond zijn halsbanden het meest verkochte hondenartikel. Doxtasy heeft voornamelijk leren halsbanden. Met een goede halsband is het uitlaten van uw hond een prettige wandeling. Zorg er voor dat de halsband niet te strak zit. Maar te los levert nogal eens een probleem op als een hond schrikt en zich makkelijk los kan wurmen. Vindt uw hond het netjes lopen aan de lijn moeilijk? Of is hij snel afgeleid? Maak een spel van het uitlaten. Neem kleine hondensnoepjes mee om de aandacht op u gericht te houden. Of neem zijn favoriete spelletje mee. Als beloning of afleiding biedt u uw hond een speeltje aan. Een trekspeeltje of apporteren is een ideaal middel om samen te spelen tijdens de wandeling.

Goede afwerking

Alle Doxtasy halsbanden zijn gemaakt van een goede kwaliteit leer. Er wordt gekozen voor eerste klas leer, een goede basis geeft een goed eindproduct. De hondenhalsbanden worden uitstekend afgewerkt. Leer wordt soepel tijdens het dragen. Een leren hondenhalsband is zacht en uiterst comfortabel. Van nature is leer zeer sterk. De halsbanden zijn dan ook geschikt voor grote sterke honden. Het leer wordt gecombineerd met diverse versieringen als studs, kralen of spikes.

Juiste hondenhalsband

De maatvoering is erg ruim, van ienieminie tot groot, van chihuahua tot boerboel. Van kleine pup tot grote hond, voor elke hond is er wel een passende halsbandje te vinden. Doxtasy heeft voor elke hond wel een hondenartikel. Wilt u teleurstelling voorkomen? Meet voordat u besteld de nekomvang van de hond. Hulp nodig bekijk onze informatie over de juiste maat hondenhalsband.

Breedte halsband hond

Diverse uitvoeringen van de hondenhalsbanden zijn er voor kleine en grote honden. Waar u bij uw keuze op moet letten is de breedte van de hondenhalsband. Naast de lengte speelt de breedte van een halsband ook een rol. Een te smalle of breede hondenhalsband past niet bij uw hond.

Puppy halsbandje

Een puppy halsbandje is en klein halsbandje voor pups. Kleine honden worden groot. Pups groeien snel. Hoe snel dat gaat is moeilijk te zeggen. Natuurlijk groeien pups van grote hondenrassen sneller. Neem een zo groot mogelijk halsbandje, zodat u er zo lang mogelijk plezier van heeft. Meet de pup het liefst de dag dat u besteld.

In stijl uitlaten

Een leuke combinatie; Doxtasy hondenhalsbanden met bijpassende Doxtasy hondenriem. Deze hondenriemen zijn er in diverse breedtes, lengtes en kleuren. Bredere hondenriemen zijn geschikt voor grotere honden. Doxtasy heeft ook ruime keuze uit smalle hondenlijntjes voor het uitlaten van de kleine hondjes.

Zie de collectie hondenhalsbanden.

Zie de volledige collectie Doxtasy hondenproducten

Hondenhalsband kopen? Doxtasy halsband is er in vele maten voor alle hondenrassen. Wilt u een Stoer, lief, kleurrijk of naturel halsband voor uw hond kopen? Bekijk de collectie doxtasy hondenhalsband.