• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenjassen voor de winter

Hondenjassen tegen de kou

Hondenjassen zijn er in diverse diktes. Een winterjas voor de hond beschermt de hond tegen afkoeling. Tijdens koude maar ook winterse neerslag kan te lang stilstaan uw hond teveel laten afkoelen. Een hondenjas beschermt tegen ijzige wind, sneeuw en natuurlijk regen tijdens de nederlandse winters.

Sorteer
Per pagina:
10 artikel(en)


Hondenjas voor de winter - extra laagje vacht

Hondenjassen kopen? Winter hondenjassen zijn functionele beschermende hondenkleding die uw hond warm houden tijdens de koude dagen. Is een winter hondenjas noodzakelijk? Naast een onvoldoende stimulans om een dikke vacht aan te maken, hebben sommige honden een gebrek aan vacht. Er is genoeg haar maar geen ondervacht. Deze vacht beschermt de hond onvoldoende bij koude gure weersomstandigheden als sneeuw, regen en een harde koude wind. Een hondenjas is dan geen overbodige luxe.

Kenmerken winterjassen hond

Honden winterjassen hebben de volgende kenmerken

  • Praktische hondenkleding
  • Beschermt uw hond tegen kou, sneeuw en wind
  • Diverse modellen verkrijgbaar
  • Voor kleine en grote honden
  • Goede kwaliteit met hoge afwerking

Ontdek meer praktische hondenbenodigdheden

Hondenkleding alleen voor kleine honden?

Niet de grote van de hond maar de dikte van de vacht is afhankelijk van de keuze voor winter hondenkleding of niet. Kleine maar ook grote honden hebben in de winter moeite om warm te blijven. Sommige honden weigeren om naar buiten te gaan. Tijd om uw hond te beschermen. Hondenkleding is er in veel soorten. Hieronder de functionele hondenkleding die uw hond echt beschermt tegen de kou. Niet alleen staat het mooi maar in 1e plaats is dit gemaakt om te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Warme hondenjassen

De winter hondenjas is gemaakt om de hond warm te houden tijdens de wandelingen door sneeuw regen en wind. Het is belangrijk om met de hond in beweging te blijven. Geef de hond extra actie door juist met koud weer te gaan apporteren met de hond. Een hond zonder hondenjas? zorg dat de hond in beweging blijft. Ga niet lang met andere baasjes staan praten. Met koud weer koelen de honden te snel af en krijgen het echt koud.

Doxtasy hondenkleding

Doxtasy hondenkleding heeft diverse hondenjassen voor kleine en middelgrote honden. De kleding is netjes afgewerkt en heeft een mooie pasvorm. De maten beginnen bij de kleine chihuahua tot de middelgrote retriever. Meet uw hond en kijk in de maattabel bij het artikel.

Ruffwear hondenkleding

Ruffwear hondenkleding heeft hondenjassen voor de kleine middelgrote tot grote honden. Van de grote Jack Russel tot de Deense Dog. Een Ruffwear hondenjas heeft een uitstekende afwerking en is zeer praktisch ontworpen. De gekozen materialen zijn van uiterst goede kwaliteit en licht van gewicht. De pasvorm is zeer goed. De hond behoudt zijn bewegingsvrijheid. Zonder mouwen passen de hondenjassen vaak ook beter.

DoggyDolly hondenkleding

DoggyDolly is er speciaal voor de kleine brede hondenrassen als mops en bulldogs. Maar ook voor kleine tot middelgrote honden maakt dit merk uitstekende hondenkleding met oog voor detail. Deze hippe hondenkleding hebben een doordacht design en beschermen de hond tegen kou en regen.

Scruffs honden jacket

Scruffs heeft een praktische hondenjacket die uw hond heerlijk warm houdt en beschermt tegen regen. Deze hondenjassen zijn ruim verstelbaar. De warme kraag zorgt voor een mooie aangesloten nek. Deze jas is geschikt voor de kleine hondenrassen als mini poedel, jack russel, Mops honden tot de grote hondrassen als Labrador, Herder en dolmatier.

De juiste maat honden jas

Om de juiste maat hondenjas te bepalen is het verstandig om de hond op te meten voordat u besteld. Dit voorkomt teleurstelling. Om op de juiste wijze de maat te bepalen hebben wij een hulp pagina gemaakt. Kijk onderin de banner voor Informatie over het opmeten van de hond.

Uitverkoop hondenkleding! ontdek meer voordeel!

Bekijk de volledige collectie hondenkleding.

Zie de overige hondenjassen

Hondenkleding beschermt de hond tegen de koude natte winters. Hondenjassen kopen? Ontdek de collectie hondenjassen voor bescherming tegen koud en regen, voor kleine en grote honden.