• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Uitdagend hondenspeelgoed voor groot en klein

Een hondenpuzzel is een uitdagend hondenspeeltje voor iedere hond. Het stimuleert de hond zijn hersenen te gebruiken en voorkomt verveling. Geniet samen van het spel van uw hond. Met een hondenpuzzel stimuleert u uw hond zijn instinct te gebruiken. Oplossingsgericht en gebruik van zijn zintuigen. Een hondenpuzzel is geschikt voor kleine en grote hond.

Sorteer
Per pagina:
4 artikel(en)


Hondenspeelgoed leuk tijdsverdrijf

Hondenpuzzel is een leuk en uitdagend tijdsverdrijf. Met als beloning een heerlijke snack of zijn favoriete hondenbrok. Vooral in de winter of juist zomer's, als bewegen iets te veel energie kost zijn hondenpuzzels een uitstekend hondenspelletje. Dit hondenspeelgoed is een goede bezigheid voor uw hond. Zo voorkomt u verveling bij uw hond. Uitdagend hondenspeelgoed stimuleert uw hond na te denken.

Treat Dispensing beloont uw hond

Treat Dispensing honden puzzel stimuleert het zoekgedrag van uw hond en beloont deze met zijn favoriete hondensnack. Of gebruik zijn portie voer om uw hond te laten werken voor zijn eten. In de natuur werkt de hond de hele dag om zijn portie eten bij elkaar te zoeken. Wij geven de hond een portie eten die hij dan binnen enkele minuten heeft opgegeten. Met een beloning blijft de hond geintresseerd en bezig met het zoeken naar eten.

Uitdagend hondenspeelgoed

Honden puzzels zijn uitdagende hondenspeeltjes voor uw hond. In plaats van directe actie, moet de hond bedenken hoe de actie uitgevoerd dient te worden. En de beloning: een heerlijke traktatie. Het is belangrijk om het juiste hondenspeeltje voor uw hond te kiezen. Speelt mijn hond hiermee? Dat weet uw hond te beantwoorden. Het is soms ook nodig uw hond te leren spelen met een hondenspeeltje. Is dit goed hondenspeelgoed? Ja Alles is goed hondenspeelgoed, zolang het niet stuk is en de hond er niet aan kan bezeren. Maar of het de juiste is voor uw hond? Dat hangt af van uw hond, de grote en de vorm van het speeltje. Honden hebben een instinct om te kauwen. Geef regelmatig een kauwitem. Lees onze blog Juiste hondenspeeltje voor uw hond voor meer informatie over het maken van een goede keuze.

Deze leuke merken honden puzzels hebben wij:

Outward hound

Busy Buddy

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Houdt uw hond altijd in de gaten tijdens het spelen. Laat een hond niet alleen spelen. Hondenspeeltjes zijn er om mee te spelen en niet om op te kauwen. Wil de hond echt gaan liggen kauwen dan kunt u hem een kauwsnack aanbieden.

Hondenpuzzels zijn er voor kleine en grote honden.