• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening

Hondenspeelgoed WestPaw Zogoflex

West Paw Design hondenspeelgoed

West Paw Design maakt onder de naam Zogoflex bijzonder honden speelgoed. Dit stevige hondenspeelgoed drijft is recyclebaar. Het materiaal is exclusief samengesteld door Westpaw design en is duurzaam en milieuvriendelijk. Dankzij de samenstelling is Zogoflex® uiterst duurzaam, erg flexibel, stug, niet giftig en recyclebaar! Dit speelgoed is geschikt voor alle honden ongeacht leeftijd of hondenras.


Hondenspeelgoed van Westpaw Zogoflex

WestPaw Zogoflex hondenspeelgoed is stevig honden speelgoed met een leuke vrolijke collectie honden speelgoed voor kleine en grote honden. West Paw Zogoflex drijft en is een interactief speeltje voor uw hond. Ideaal voor apporteren en beloningsspeelgoed. Zogoflex staat bekend om sterk honden speelgoed voor elke hond. Zogoflex is er in 3 vrolijke kleuren. Zogoflex® wordt geadviseerd voor agressieve kauwers, trekkers en enthousiastelinge honden. 

West Paw Design geeft een eenmalige vervangingsgarantie (per soort speelgoed) op Zogoflex® indien het toch niet bestand is tegen het kauwen van uw hond. Bestel hier het leukste West Paw Design hondenspeelgoed.

Ontdek onze volledige collectie hondenbenodigdheden

Sterk, uitdagend, buigzaam, drijvend hondenspeeltjes

WestPaw Zogoflex is uitdagend en sterk hondenspeelgoed. Zogoflex hondenspeelgoed drijft en is buigzaam maar ook sterk. Dit hondenspeelgoed is ook geschikt voor honden met sterke kaken. Deze hondenspeeltjes staan bekend om de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. 

Milieuvriendelijk en recyclebaar hondenspeeltje

West Paw Zogoflex hondenspeeltjes zijn milieuvriendelijk en recyclebaar. Het geeft vrijwel geen afval tijdens het productie proces. Elk hondenspeeltje bevat 10% post-industrieel gerecyled plastic in combinatie met Post-consument gerecycled plastic. in totaal 20% gerecycled materiaal. Deze samenstelling maakt Zogoflex duurzaam, flexibel, niet giftig en recyclebaar.

Duurzaam hondenspeelgoed

De Zogoflex zijn geschikt voor pups en agressieve kauwers, trekkende honden en enthousiast spelende honden. Dit hondenspeelgoed is makkelijk op te pakken en beschadigd de hondentanden niet. Zogoflex heeft diverse leuke interactieve vormen als ballen en apporteer speelgoed. Nieuw is de Zogoflex Air. Een meer veerkrachtig materiaal. Deze zijn geschikt voor honden die gek zijn op iets meer veerkracht van het speeltje, maar niet voor erg agressieve kauwers. De Air collectie is er in diverse uitdagende vormen.

Interactief of kauw speeltje voor elke hond

Zogoflex kan onder verdeeld worden in interactief hondenspeelgoed en kauwspeelgoed. Dit hondenspeelgoed voldoet zo aan de diverse behoefte van de verschillende honden. De Toppl, Zisc, Bumi en Tizzi is interactief hondenspeelgoed. Interactieve hondenspeeltjes stimuleren uw hond om te spelen. Een aanrader om uw hond bezig te houden. de Tux, Hurley en Jive is kauwspeelgoed. Heeft uw hond meer uitdaging nodig denk dan eens aan hondenpuzzels.

Unieke West Paw garantie

West Paw design heeft een unieke eenmalige vervangingsgarantie, mocht het West Paw design item toch kapot gaan. Witl u lang plezier hebben van de West Paw zogoflex laat uw hond dan onder toezicht spelen. Kies voor de juiste grote en vorm zo heeft uw hond een hondenspeeltje waar hij speelplezier aan kan beleven. Bekijk onze blog Juiste hondenspeeltje voor uw hond.

Kenmerken WestPaw

Westpaw zogo flex hebben de volgende kenmerken

 • Zogoflex hondenspeelgoed
 • Sterk hondenspeelgoed
 • Levenslange 1malige omruilgarantie
 • Voor kleine en grote honden
 • Diverse vormgeving
 • Voor apporteren, belonen, trekspelletjes en meer
 • Meer uitdaging
 • Uniek design
 • 100% recyclebaar
 • Buigzaam en duurzaam materiaal

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Zogoflex hondenspeelgoed is sterk en geschikt voor kleine en grote honden.