• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

hondenkleding Aanbieding - Hondenjas met korting

Goedkope Hondenkleding

Goedkope hondenkleding voordelig verzonden. Een wisselend aanbod van hondenkleding. Vaak betreft het een uitlopende kleur of collectie. Bekijk onze collectie goedkope hondenkleding.

Sorteer
Per pagina:
23 artikel(en)


Hondenkleding opruiming

Goedkope hondenkleding is vaak seizoens gebonden. Op zoek naar functionele leuke hondenkleding? Bestel nu online en profiteer van deze opruiming. Deze hondenkleding is van uitstekende kwaliteit. De kleur is van vorig seizoen of de het model is uitlopend.

Hondenjassen, hondentruien en meer. Hier vindt u een collectie van beschermende functionele hondenkleding voor alle honden. Een Hondenjas is niet alleen bestemd voor kleine honden. Honden kleding heeft niets te maken met de grote van een hond. Ook niet zo zeer met een dunne of dikke vacht.

Uiteraard beschermt een korte, dunne vacht zonder onderwol minder tegen de kou. Maar ook een dikke vacht kan nat worden. Natte honden stinken, en binnen gekomen gaan ze ook nog eens uitgebreid staan schudden om hun vacht te drogen. Toegeven het werkt wel, maar overal zit haar en modder, tot aan het plafond. Een natte vacht beschermt niet tegen koud. Vergelijk het met een tshirt in een bui. Droog is het tshirt warm. Maar nat geworden krijg je het snel koud.

Juiste maat

Bepaal voordat u besteld de juiste maat voor uw hond. Passende hondenkleding is comfortabel om te dragen en houdt uw hond warm. Over het bepalen van een passend hondenjas hebben we een blog, passende hondenkleding, geschreven. Niet alle merken kleding hebben allemaal dezelfde maat. Het verschilt per merk en kledingstuk. Door de hond op te meten kunt u de maten op de goede manier bepalen. Hoe u precies goed meet kunt u vinden bij onze matengids onder aan de pagina.

Bekijk onze volledige collectie hondenkleding

Goedkope hondenkleding voor kleine en grote honden.