• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Kattenspeelgoed


Kattenspeeltjes

Er is veel kattenspeelgoed te krijgen. Kleurrijk, speels, snel. Wat is er leuker dan een spelende kat. Jagen, springen en sluipen net een echte tijger in huis. Katten jagen graag. Staart in de lucht, zachtjes heen en weer, kop op de grond, staren, wachten klaar om een reuze sprong te maken op zijn prooi. Geef een kat een kattenspeeltje om als prooi te dienen. Zo kan uw kat heerlijk zijn energie kwijt en blijft uw kat fit en in beweging. Veel huiskatten houden van luieren. Een huiskat heeft niet de uitdaging en afwisseling die een buitenkat wel heeft. Een goed kattenspeeltje houdt uw kat fit en houdt de zintuigen van de kat op peil.

Katten hebben scherpe nagels. ze vinden het dan ook fijn om hun nagels te kunnen scherpen tegen een kattenmeubel. Daar moet vaak een spelletje van gemaakt worden, rekken, strekken en sprinten. Uitdagend kattenspeelgoed voorkomt verveling bij uw kat.

Petstages kattenspeelgoed

Petstages heeft diverse leuke, kleurrijke kattenspeeltjes. Dit kattenspeelgoed stimulieert de kat te jagen en in beweging te zijn. Petstages heeft diverse speeltjes met beweging en mogelijkheid tot krabben. Dit voorkomt dat uw kat uw meubels gaat gebruiken als krabpaal. Zie het assortiment van Petstages.

Frolicat katten speelgoed

Frolicat daagt uw kat uit. Dit leuke speelgoed laat uw kat in beweging komen. Het jacht instinct wordt aangewakkerd. Met beweging stimuleert Frolicat uw kat om te spelen. Deze kattenspeeltjes voorkomen gegarandeerd verveling. Beweging en reactievermogen worden geprikkeld. Frolicat blijft uitdagen en verrassen, zodat het voor uw kat spannend blijft. Bekijk de collectie van Frolicat.

MyKotty kattenmeubels

Mykotty heeft diverse kattenmeubels die naast een rustplaats ook een speelplaats is voor uw kat. Krabben, verstoppen, jagen. Het kan met de leuke kattenmeubels van MyKotty.

Bekijk de volledige collectie kattenbenodigdheden

Kattenspeelgoed is er voor elk kattenras.