• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenspeeltjes voor alle hondenrassen

Hondenspeelgoed is goed voor uitdaging, tegen verveling en helpt bij het trainen. Honden speelgoed is er in vele maten, soorten en uitvoeringen. Geschikt voor kauwen, apporteren, werpen en meer. Bestel hier online het leukste hondenspeelgoed.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 71


Hondenspeelgoed voor alle honden

Hondenspeelgoed is er voor alle honden, groot of klein. Hondenspeeltjes zijn leuke honden accessoires die in vele vormen en materialen verkrijgbaar zijn. Elke hond heeft wel een favoriet hondenspeeltje. Honden houden van spelen. Spelen met ander honden of met de baas. Een speeltje geeft uw hond de nodige bezigheid, voorkomt verveling en is goed voor de ontwikkeling van je hond. Door uw hond bezig te houden wordt ook het slopen van meubels vaak voorkomen.

Veel speeltjes zijn speciaal ontworpen met een bepaald doel. Apporteren of trekspelletjes, Heerlijk om al die energie in kwijt te kunnen. Het is prettig voor uw hond om fysiek en mentaal bezig te zijn. Spelen is ook belangrijk. Buiten in de tuin of met een bal in het park. Samen spelen met uw hond is belangrijk voor de hond-baas relatie. Door samen te spelen kan u uw hond ook spelenderwijs comando's aanleren als af, blijf of los. Honden speelgoed is er in veel soorten en maten. Van hondenbal, apporteer speelgoed tot knuffel van pluche. Honden hebben een aardige bijtkracht. Wij hebben diverse soorten stevig hondenspeelgoed. Bestel Nu makkelijk en snel uw honden benodigdheden online bij PeJediertotaal. Bekijk hier de leukste honden accessoires om te spelen in onze online dierenwinkel.

Kenmerken hondenspeeltjes

Deze honden speeltjes hebben de volgende kenmerken

  • Diverse vormen en soorten hondenspeelgoed
  • Hondenartikelen in verschillende uiteenlopende materialen
  • Hondenspeeltjes zijn geschikt voor alle honden, groot en klein, pup en senior
  • Ook voor honden met een sterke bijt
  • Ruime keuze uit topmerken

Tijdens het uitlaten

Veelal wordt er voor een interactief speelkwartiertje met uw hond tijd vrij gemaakt. Maar u kunt het natuurlijk uitstekend combineren met het uitlaten. Er zijn diverse voordelen om tijdens het uitlaten van uw hond een speeltje mee te nemen. Veel honden vinden apporteren of een trek spelletje leuk. Met het favoriete speeltje van uw hond is de hond gefocust op de baas. Ongewenst gedrag als uithalen of angst wordt met deze afleiding veel minder sterk. Ook helpt het apporteren tijdens het uitlaten uw hond met een korter rondje evenveel energie kwijt te raken.

Veelal is het uitlaten in eerste plaats om de behoeftes te doen, maar daarnaast ook, en niet minder belangrijk voor een gezonde hond. Bewegen is gezond, zowel geestelijk als lichamelijk. Met het apporteren voegt u een extra dementie toe aan het uitlaten. Heeft u een hond die gek is op ballen maar het nog moeilijk vindt weer terug te komen? Apporteren is een goede oefening die de hond baas relatie verbetert. Beloon uw hond bij het terug brengen van het apporteerspeelgoed. Dat kan in de vorm van een aai over zijn kop of een klein hondensnoepje. Met het apporteren blijft uw hond in beweging. Tijdens de koude winterdagen is dit veel beter voor uw hond. Blijven u en uw hond te lang stil staan dan kan het best te koud worden. Met een spelletje blijven u en uw hond warm en gezond in beweging.

Speelgoed voor uw hond

Er is speciaal speelgoed voor uw hond. En dat is niet zonder reden. Gewone tennisballen of voetballen zijn niet geschikt als hondenspeeltje. Het materiaal van gewoon speelgoed kan snel kapot gaan, waardoor uw hond stukjes binnen kan krijgen. Ook veroorzaakt het spelen met een normale (tennis)bal vaak erge slijtage aan het gebit. Knuffels hebben vaak kleine onderdelen die snel ingelikt of kapot kunnen worden gebeten. Speelgoed voor honden is speciaal gemaakt voor honden. Hondenspeelgoed is getest op veiligheid voor uw hond. Er zijn honden speeltjes voor pups, sterke honden, grote honden en voor slimme honden

Welk hondenspeeltje is het beste

Het is belangrijk om het juiste hondenspeeltje voor uw hond te kiezen. De vraag van speelt mijn hond hiermee? Vindt hij dit leuk? is een vraag waar alleen de hond een antwoord op heeft. Maar soms moet u de hond ook leren te spelen met een speeltje. Maar de meest gehoorde vraag is; Is dit goed hondenspeelgoed? Ja Alles is goed hondenspeelgoed, zolang het niet stuk is en de hond er niet aan kan bezeren. Maar wat is het beste hondenspeeltje voor uw hond?

Het beste, of is de vraag beter het juiste hondenspeelgoed voor uw hond? Dat hangt van van uw hond, de grote en de vorm van het speeltje. Hondenspeeltjes zien er vaak aantrekkelijk uit. Maar niet ieder speeltje is geschikt voor uw hond. Kijk eerst naar de hond. Wat vindt de hond leuk om te zien? rent hij graag achter dingen aan? dan is een hondenbal of apporteerspeeltje wel iets. Doet de hond niets liever dan stoeien met de baas? Dan is een touw een beter idee. Voor honden die houden van kauwen is er speciaal kauwspeelgoed van WestPawDesign. 

Honden hebben een instinct om te kauwen. Geef regelmatig een kauwitem. Lees onze blog Juiste hondenspeeltje voor uw hond voor meer informatie over het maken van een goede keuze. Iedere hond heeft een eigen voorkeur. Dat is een questie van uitproberen. Soms is het nodig uw hond even aan te zetten tot spelen of het spel even uit te leggen.

Houdt rekening met de grootte van het hondenspeeltje. Voor een grote hond is een klein speeltje gevaarlijk. En een kleine hond kan niets met te groot of te zwaar speeltje.

Hondenpuzzels hondenspeeltjes voor slimme honden

Een hondenpuzzel is educatief hondenspeelgoed waarmee u uw hond iets aanleert. Het is leuk om te doen en ook goed voor de ontwikkeling van uw hond. Naast fysieke uitdaging is het ook goed om uw hond mentaal uit te dagen. Met een hondenpuzzel zet u uw hond aan het denken. Ontdek hoe slim uw hond is. Een educatief hondenspeeltje als een puzzel is een mooi tijdsverdrijf.

Kauwspeelgoed

Vooral puppy's kauwen graag op van alles. Vaak heeft dit te maken met het wisselen van hun tanden. Kauwen is een goede gewoonte voor het reinigen van het gebit. Kauwspeelgoed is ook het alternatief voor het happen in uw hand. Met goed kauwspeelgoed onderhoudt u het gebit van uw hond en helpt u uw hond het gebit schoon te houden. Kauwspeeltjes bestaan uit duurzaam en flexibel materiaal. Er bestaan ook kauwspeelgoed met een piep en een beloning, om het kauwen niet om te zetten in slopen. Want dat is ongewenst.

Apporteren met uw hond

Apporteren is 1 van de leukste spelletje voor de hond. Hoe vaak zie je honden niet dol enthousiast wachten tot de baas de bal heeft gegooid. De hond kan door het apporteren extra veel energie kwijt. Vooral tijdens koude winterdag is het apporteren een goede bezigheid om tijdens het uitlaten warm te blijven. Er zijn diverse soorten apporteerspeelgoed verkrijgbaar. Deze honden accessoires zijn van topmerken met een uiterst doordacht design. Bestel hondenbenodigdheden online.

Drijvend hondenspeelgoed

Voor honden die van water houden is drijvend hondenspeelgoed een goede uitkomst. Vooral in de zomer is het heerlijk om te apporteren bij, in of op het water. Een combinatie van verfrissing met spelen. Vooral honden die houden van water is het een extra uitdaging om ook even een stukje te zwemmen. Drijvende hondenspeeltjes zijn er voor kleine en grote honden. Kies de juiste maat en geniet van het apporteren met uw hond in en op het water.

Beloning voor uw hond

Stuiterende hondenballen blijven een absolute uitdaging en het leukste apporteerspeeltje voor de meeste honden. Er zijn ook holle hondenballen en apporteerspeelgoed waarin u hondenbrokken of hondensnoepjes in kunt stoppen. Door het spelen met het speeltje vallen de snoepjes of brokken er uit. Uw hond wordt beloont voor het zelf spelen. Dit is ook een uitstekende manier om het eten uitdagender te maken en schrokken te voorkomen. Een prima tijdsverdrijf voor honden die zich snel vervelen of meer uitdaging nodig hebben.

Pluche honden speelgoed

Pluche hondenspeeltjes is speciaal voor honden die houden van zachte hondenspeeltjes. Om mee te knuffelen of om als een prooi mee te schudden. Pluche honden speelgoed is er met of zonder piep. Niet elke hond kan een piep waarderen. De ene hond is er bang voor een ander wil en zal de piep stil krijgen. Kies dan voor een speeltje zonder geluid.

Westpaw zogoflex hondenspeelgoed

WestPaw Design Zogoflex hondenspeelgoed maakt diverse soorten sterke hondenspeeltjes. Zogoflex is sterk drijvend hondenspeelgoed voor kleine en grote honden. Zogoflex hondenspeeltjes zijn interactief speelgoed in diverse vormen en grote. Er is voor uw hond wel een uitdaging te vinden. Zogoflex air is een zachtere variant van Westpaw Design. Ook hierbij zijn er hondenspeeltjes ontwikkeld in de meest uitdagende vormgeving. Dit speelgoed is geschikt voor apporteren, trekspelletjes, belonen en trakteren en denkwerk. West Paw Design gelooft in zijn producten. Dit merk heeft een eenmalige levenslange omruilgarantie. Naast de bekende Zogoflex speeltjes zijn er nu ook de Rowdies. Pluche hondenspeeltjes met Hardytex stof in combinatie met het sterke Zogoflex. Speciaal voor honden die van zachte pluche speeltjes houden.

Charming zachte hondenspeeltjes

Charming heeft leuke zachte hondenspeeltjes voor uw hond. Deze zachte hondenspeeltjes zijn duurzaam en geschikt voor kleine en grote honden. Charming hondenspeeltjes zijn verkrijgbaar in diverse leuke uitvoeringen. 

Becothings milieuvriendelijk speelgoed

Becothings honden speelgoed is milieuvriendeijk gemaakt van restmaterialen. Becothings is sterk en interactief voor een goede prijs. De diverse vormen en maten maken het speelgoed uitdagend en geschikt voor kleine en grote honden.

Outward Hound honden speelgoed

Outward hound heeft diverse soorten hondenspeelgoed voor kleine en grote honden. Van hondenpuzzels, Agility sets tot Invinc voor sterke kauwers. Outward Hound is er in veel soorten en maten. Er is ook voor uw hond een passend favoriet speelgoed. Kies de juiste maat en vorm voor uw hond. Dit speelgoed geeft zeker uren speelplezier.

Busy Buddy

Busy Buddy maakt honden speelgoed die zorgt voor afleiding en beloning. Dit hondenspeelgoed kenmerkt zich door de unieke vormgeving, het stevige materialen en de uitdaging voor uw hond. Deze hondenspeeltjes geven uw hond uren lang speelplezier.

Skinneeez hondenknuffels

Skinneeez is uniek hondenspeelgoed zonder vulling. De Skinneeez hondenspeeltjes wakkeren het jachtinstinct van uw hond aan. Schudden en apporteren, of gewoon knuffelen met deze leuke pluche hondenspeeltjes. Bekijk de collectie Skinneeez hondenspeeltjes.

Jolly Hondenballen

Jolly Pets maakt hondenballen speciaal voor uw hond. Met deze duurzame hondenbal daagt u uw hond uit voor een potje hondenvoetbal of apporteren. Het speciale materiaal zorgt ervoor dat een hondentand dit hondenspeelgoed niet kan verpesten. Het komt terug in zijn oorspronkelijke vorm.

Chuckit

Chuckit hondenspeeltjes staan garant voor samen spelen. Veel chuckit speelgoed heeft een innovatief ontwerp. Ook hier staat duurzaamheid voorop.

Bekijk de volledige collectie hondenbenodigdheden online.

Onder toezicht spelen

Houdt uw hond altijd in de gaten tijdens het spelen. Laat een hond niet alleen tijdens het spelen. Zeker niet als een speeltje wat kleinere onderdelen heeft of op batterijen werkt. Hondenspeeltjes zijn er om mee te spelen en niet om op te kauwen. Wil de hond echt gaan liggen kauwen dan kunt u hem een kauwsnack aanbieden. Veel hondenspeeltjes zijn bedoel om een band tussen hond en baas op te bouwen of te versterken. Samen spelen met je hond geeft plezier voor hond en baas. Bedenk dat spelen ook een leer moment is. Het laten wachten op het gooien van de bal, respect tonen naar de baas en het terug brengen of terug komen. Plezier en leren kunnen best samen gaan.

Een goed hondenspeeltje kopen voor uw hond? Maak een bewuste keuze. Hondenspeelgoed is er in veel vormen en maten, voor alle honden, groot en klein; er is altijd wel een hondenspeeltje die past bij uw hond.