• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenkleding - Jassen voor honden

Een hondenjas is tijdens de koude gure dagen heerlijk warm. Issolerende hondenkleding houdt de warmte van de hond vast en beschermt tegen regen, sneeuw, kou en wind. Of u nou een hondenjas zoek voor een Dwergpinscher, Franse buldog, een Boxer of een Dalmatiër. Wij hebben een ruime collectie hondenkleding voor kleine en grote honden.

Sorteer
Per pagina:
28 artikel(en)


Hondenjassen kopen voor elk hondenras

Hondenjassen beschermen de hond tegen regen en wind. Online de leukste collectie functionele hondenkleding. Een honden jas is er voor kleine maar zeker ook voor grote honden. Bepaal de juiste maat hondenjas door de hond op te meten.

Kenmerken jassen voor honden

De jassen voor honden hebben de volgende kenmerken

  • Functionele hondenkleding in de vorm van hondenjassen
  • Diverse topmerken als Scruffs en Ezydog
  • Uitstekende afwerking
  • Goede kwaliteit
  • Honden kleding voor kleine en grote honden

Ontdek meer unieke functionele en praktische hondenbenodigdheden

Hondenkleding?

Ja, hondenkleding! Wij verkopen heel bewust hondenkleding. Maar dan wel functionele hondenjassen. Hondenkleding die de hond beschermt tegen kou, regen en sneeuw. Hondenkleding houdt uw hond warm en droog. Een natte hondenvacht isoleert niet. Denk aan een nat t-shirt. Het shirt houd ons lekker warm tot het nat wordt. Dan maakt het je alleen maar koud. Hondenjassen worden grofweg onderverdeeld in winterjassen en hondenregenjassen.

Hondenjas voor winter en zomer

Er zijn voor de zomer en wintermaanden diverse hondenjassen. De zomerjassen zijn dunne regenjassen zonder extra warme binnenvoering. Deze hondenregenjassen beschermen de hond tegen de grote plesbuien tijdens warmer weer. De hondenwinterjassen heeft een warme voering die de hond tijdens koude dagen warm houdt. Vooral een stevige oosten wind koelt de hond snel af. Deze hondenjas beschemt de hond die een hele korte vacht heeft of ziek of oud is. Is het droog weer? Kijk dan naar een hondentrui.

Ook voor grote honden

Hondenjassen zijn er niet alleen voor de kleine honden. Ruffwear heeft een ruime collectie honden jassen voor grote honden. Ook Ezydog heeft een hondenjas voor de grotere hondenrassen. Nieuw is de Scruffs hondenjas. Een hondenjas is niet zozeer een mode item als wel een noodzakelijk kwaad tijdens de koude Nederlandse winterdagen. Honden zijn niet meer gewend buiten te leven, maar liggen veelal binnen, warm bij de kachel. De natuur steekt dan geen energie meer in een warme vacht. Honden zonder ondervacht worden niet optimaal beschermt tegen de koude en natte hollandse winters.

Juiste pasvorm voor uw hond

Hondenjassen kopen? Niet elke hond is gelijk gebouwd. Een jas heeft wel 1 maatvoering. Het is altijd kijken welke maat de beste is. Ga in 1e instantie uit van de borstmaat. Soms zit een hond net tussen 2 maten in, dan kan de grotere maat hondenjas gepakt worden. De borstmaat en ruglengte van uw hond is niet altijd gelijk aan de borstmaat en ruglengte van de hondenjas. De ruglengte is dan het minst belangrijk. Diverse modellen hebben wel diverse pasvormen. DoggyDolly heeft speciale hondenkleding voor Mops honden en Franse bulldoggen. Deze honden vallen vaak buiten de normale hondenkleding vanwege de korte rug in verhouding tot een brede borstomvang.

Bekijk onze volledige collectie hondenkleding

Een functionele hondenjas beschermt uw hond tegen regen, wind en koud.