• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Kattenbenodigdheden online bestellen

Katten houden van een heerlijk warm plekje om te luieren en te slapen. Lekker snoezen op een rustig plekje waar je wel alles in de gaten kunt houden. Kattenmanden zijn er in allerlei soorten en maten. Gun uw kat een heerlijke slaapplek met deze kattenmanden. Bestel makkelijk en snel online uw kattenmand.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 72


Kattenartikelen voor elke kat

Kattenbenodigdheden voor elke kat. Een huis tuin en keuken kat of een echte raskat. Elke kat vindt het heerlijk om een mooie warme mand te hebben om lekker in te kunnen luieren. Natuurlijk moet de mand op het favoriete plekje van uw kat staan. Maar kattenbenodigdheden is meer dan alleen een warm mandje.

Kenmerken kattenbenodigdheden

De katten benodigdheden hebben de volgende kenmerken

  • Unieke collectie kattenartikelen
  • Voor alle kattenrassen
  • Innovatieve ontwerpen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Van kattenmand en drinkfonteinen tot krabmeubel en kattenluik

Kattenmanden

Een kat ligt graag lekker warm te luieren. Als must have kattenbenodigdheden kan een kattenmandje niet ontbreken. De kattenmand in een hoekje zodat de kat alles kan overzien. Onze collectie kattenmanden bestaat uit de merken Tramps bij Scruffs, Scruffs, Aristocat en Canadian Cat company. Allemaal kattenmandjes van een hoge kwaliteit met een hoog knuffelgehalte voor uw kat. Warme knusse mandjes die prima in uw interieur past. Wat uw smaak ook is. Bekijk de collectie kattenmandjes.

Kattenluik

Bij kattenbenodigdheden denkt u natuurlijk aan een luikje. Voor elke deur of muur Kattenluik zijn er in veel soorten en maten. Waar wilt u het kattenluik inbouwen? Hoe groot is uw kat? Heeft u 1 kat of meerdere? heeft u last van de buurkattten die bij u het voer komt opeten? Er is veel keuze. Vergelijk en maak een keuze uit voor u de beste kattenluik

Kattenverzorging

Katten verzorgen zichzelf heel goed. Alleen kunnen ze soms wat hulp gebruiken. Kattenshampoo is er voor diverse soorten vachten.

Voedingssuplementen

Cranimals maakt voedingssupplementen voor huisdieren. De Very Berry Organic is geschikt voor volwassen katten. Het is een mix van biologische cranberry's, bobessen extracten en rode framboos. Het beschermt uw kat tegen oa chronische degeneratieve ziekten, artritis en bevordert gezonde gewrichten.

Drinkbakken

Drinkbakken zijn onmisbaar kattenbenodigdheden. Het is belangrijk dan uw kat beschikt over voldoende vers drinkwater. Anders dan honden, die nogal eens willen knoeien, willen katten soms niet genoeg drinken. Het geluid van stromend water daagt uw kat uit om meer te drinken. Het stromende water remt de bacteriegroei. De oppervlaktespanning van het water wordt door de stroming doorbroken. Hierdoor komt er zuurstof uit de lucht in het water. Dit zuurstofrijke en frisse water bootst de natuur na en stimuleert uw kat meer te drinken. Er zijn 2 merken waterbakken met stromend water; Drinkwell waterfonteinen en Torus waterbakken

Kattenbenodigdheden koopt u veilig online bij de dierenwinkel, pejediertotaal.