• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondentruien - hondenkleding voor alle honden

Hondentrui uitgevoerd in fleece. Fleece is een heerlijke warme stof die de hond warm houdt. Een hondentrui van fleece houdt de hond behaaglijk warm. Honden met een vacht zonder onderwol, kleine honden of oudere honden beschermt u met een fleece hondentrui tegen onderkoeling.

Sorteer
Per pagina:
12 artikel(en)


Hondentrui beschermt tegen kou

Een Hondentrui beschermt de hond bij koud weer. Een fleece trui is heerlijke comfortabele hondenkleding welke ook uitstekend geschikt is voor oude of zieke honden. Ook honden met een korte vacht hebben baat bij een heerlijke hondentrui. Fleece is ademend en zacht. Hondentruien van fleece is comfortabel om te dragen. Een Hondentrui is  er in veel kleuren, maten en uitvoeringen. Voor kleine en grote honden. Bestel online de leukste fleece hondentruien.

Kenmerken honden trui

Een hondentrui heeft de volgende kenmerken

  • Zachte comfortabele stof
  • Diverse merken als Doxtasy & Doggy Dolly
  • Gemaakt van comfortabel fleece of zacht gebreid katoen
  • Voor kleine en middelgrote honden
  • Diverse modellen

Hondentruien voor klein en groot

Een honden trui is speciaal ontworpen voor honden die bescherming nodig hebben tegen koude weersomstandigheden. Oude, zieke honden en honden met een korte dunne vacht koelen vaak te snel af tijdens koude omstandigheden. Deze functionele hondentruien zijn verkrijgbaar voor kleine en grote honden.

Ontdek meer praktische hondenbenodigdheden

Beschermende hondenkleding

Het aankleden van de hond is tegenwoordig een hippe. Kleurrijke hondenkleding in de vorm van broekjes en jurkjes. Sommigen vinden het smakeloos en ongepast. Maar het aankleden van een hond heeft wel degelijk een functie. Functionele hondenkleding is bestemd om de hond te beschermen. Het aankleding is alleen voor het leuke maar is niet functioneel. De huishond heeft niet meer de beschemende vacht die de hond warm houdt. Met een hondentrui beschermt u de hond tegen koude temperatuur.

Tijdens regen en sneeuw raden wij u een hondenjas aan.

Diverse merken hondentruien

Er is genoeg keuze uit diverse merken hondenkleding. Zo hebben we in onze collectie; Doxtasy, Ruffwear, Ezydog en Doggydolly. Uitstekende kwalitiet voor kleine en grote honden.

Juiste maat

Hondenkleding kopen? Voor het bepalen van de juiste maat meet u uw hond. Er bestaat geen standaard hond. De truien hebben wel een eigen standaard. Bij het bepalen van de maat gaat u meer uit van de borstomvang dan van de ruglengte. Is de rug iets te kort is dit niet hinderlijk, hooguit optisch iets minder. Is de trui te groot dan struikelt de hond er over. Is de trui te klein dan past het zo wie zo niet. Meet uw hond voordat u besteld.

Wij hebben ook goedkope hondenkleding in diverse maten en uitvoeringen.

Bekijk onze volledige collectie hondenkleding

Dunne vacht, oude of zieke hond? Een hondentrui is functionele hondenkleding die uw hond beschermt tegen de koud.