• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Voerbakken en drinkbakken voor honden

Voer en drinkbakken van diverse merken en in verschillende maten. Voer en drinkbakken voor kleine en grote honden. Voor thuis of onderweg. Bekijk onze leuke collectie voer- en drinkbakken.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 51


Voer en drinkbakken

De drinkbak hond is er in diverse maten en uivoeringen. Praktische voer en drinkbakken voor onderweg of thuis. Diverse topmerken als H2O4K9 en Popware hebben een ruime keuze in kleur en design. Tegenwoordig is een voerbak of drinkbak voor uw hond al lang niet meer een saaie rvs schaal of plastic bakje. Voerbakken zijn er in zoveel diverse vrolijke kleuren vormen en maten. Ook in drinkbakken staat de techniek niet stil. De Drinkwell drinkfonteinen of Torus drinkbakken zijn de nieuwste versie van een gewone waterbak voor uw hond.

Onderweg

Voor onderweg zijn er de praktische waterflessen van H204K9, Popware of de Road Refresher. Tijdens warm weer of lange wandelingen is het een prima mogelijkheid om de hond van vers schoon water te voorzien. Bekijk onze ruime keuze innovatieve en praktische voer- en drinkbakken.

Road Refresher

De Road Refresher is ideaal voor gebruik tijdens het reizen met de auto, caravan, boot of camper. Deze drinkbak is de anti knoei waterbak ook voor gebruik in huis.

Torus Drinkbakken

De Torus Drinkbakken zuiveren het water door middel van een carbon water filter. Zo is uw hond verzekerd van vers, schoon en koud drinkwater.

H2O4K9

De H2O4K9 zijn hippe en handige waterflessen voor onderweg. Het voordeel is de natuurlijke drinkwijze voor de hond. Het is een bakje en fles in 1 in een leuke vormgeving gegoten.

Popware for Pets

Popware is een innovatief design voerbakken en drinkbakken. Voor thuis en onderweg. Popware is handig op te bergen en veelal opvouwbaar.

Drinkwell

Drinkwell waterfonteinen zorgen voor vers drinkwater voor uw huisdier. Het stromend water stimuleert uw huisdier om meer water te drinken. Er zijn diverse uitvoeringen voor 1 of meerdere huisdieren. Het stromend water wordt gezuiverd en zorgt ervoor dat er minder bacteriegroei is.

Slo Bowl

De Slo Bowl slowfeeder is een manier van voeren voor honden die te snel eten. Het schrokken kan problemen opleveren voor de maag. De Slo Bowl is er in 2 maten en diverse uitvoeringen om uw hond.

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen.

Een drinkbak hond moet altijd ter beschikking staan met vers water.