• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Ruffwear

Beschermende hondenkleding van Ruffwear

Ruffwear hondenkleding

Ruffwear hondenkleding is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Geschikt om langdurig met uw hond wind, regen en kou te trotseren. Ruffwear maakt honden kleding voor de grote jack russel tot de grote Berner Sennenhond. Bekijk de collectie Ruffwear hondenkleding.

Sorteer
Per pagina:
9 artikel(en)


Ruffwear Hondenkleding

De Ruffwear hondenkleding bestaat uit een collectie hondenjassen en hondentruien met een functioneel praktisch met een uiterst doordacht ontwerp. Gebaseerd op de outdoor artikelen. De hondenkleding van Ruffwear heeft een goede pasvorm en geeft de hond veel bewegingsvrijheid. De jassen en truien zijn van hoge kwaliteit en dat is te zien in de afwerking, het ontwerp en de gebruikte materialen. Ruffwear jassen en hondentruien zijn geschikt voor de middel grote tot grote honden. Ruffwear hondenkleding koopt u online bij PeJediertotaal.nl. Bekijk hier de leuke collectie Ruffwear hondenkleding.

Hondenkleding voor kleine en grote honden

Ruffwear heeft hondenkleding voor kleine en grote honden. Van een grote Boomer tot een RidgeBack. Ruffwear maakt juist ook kleding voor de grote honden. Waar veel merken stoppen bij een kleine retriever gaat Ruffwear door. Ook voor een Boxer of een stevige Bull is een hondenjas te vinden. Voor de juiste maat meet u de hond en kijkt u in de tabel bij het artikel.

Hoge kwaliteit hondenjas

Zoekt u een hondenjas van goede kwaliteit? Ruffwear hondenjassen zijn gemaakt van de beste materialen. Het ontwerp is goed en zeer doordacht. De Ruffwear hondenjassen hebben door het goede ontwerp en goede pasvorm. Deze hondenjassen zijn uiterst goed afgewerkt. Zit u net tussen 2 maten in kies dan voor de grotere maat.

Pasvorm

Een hondenjas is altijd moeilijk om aan te schaffen. Want wat is nu de juiste maat. Bij de maat van de hondenjas moet altijd een conseccie gedaan worden. Een hond met een lange rug zal de rug niet geheel bedekt zijn. Gaat u voor de grotere maat dan kan er teveel ruimte om de borst zitten dat de hondenjas niet genoeg aansluit zodat het aan warmte verliest. Ook bestaat er dan de mogelijkheid dat er een poot in het jasje terecht komt zodat de hond struikeld. Een stukje onbedekte rug is dan de juiste optie. De jas functioneert dan wel optimaal. De borst is het belangrijkste plek om warm te houden.

Verschil Reu en Teef?

Bij dames en heren kleding zit er een groot verschil. Bij hondenkleding wordt er geen verschil gemaakt tussen hondenjas voor een reu of voor een teef. De buik blijft vrij. Vaak is de buik ook de plek waar het minste haar zit. Ondanks dat houdt een hondenjas de hond voldoende warm.

De beste keus voor uw hond

Quinzee is een warme hondenjas voor koude en natte dagen.

K-9 Overcoat is een warme winterjas met fleece aan de binnenzijde

Sun Shower is speciaal voor de warme maar natte dagen, een flinke zomerse bui.

Powder Hound is een hondenjas die weer-proof is. Waterproof en comfortabel warm

Cloud Chaser is van aansluitend stretch SoftShell. Comfortabel en waterproof.

Hondenkleding vergelijk Ruffwear

Bekijk onze volledige collectie hondenkleding

Ruffwear hondenjassen zijn uiterst comfortabel en hebben een uitstekende pasvorm. Ruffwear hondenkleding kenmerkt zich door de hoge afwerking en ergonimische design.