• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Keuzehulp Becoball, Huckama, Zogoflex Jive

06-01-2015 21:56

Keuzehulp Jive , Becoball en Huckama

Om een goede keuze te maken hebben wij 3 hondenballen voor u vergeleken. Een keuzehulp bij het kiezen van het juiste hondenspeelgoed. Wij vergelijken en beoordelen de meest verkochte hondenballen van Becothings, West Paw en Ruffwear.
Hondenspeeltjes zijn onmisbare hondenbenodigdheden voor uw hond. Het daagt uw hond uit actief te zijn, mentaal en fysiek. Wij adviseren om altijd toezicht te houden tijdens het spelen. Begeleidt de hond tijdens het spel. Kies de juiste groote en vorm van het hondenspeelgoed. Zo heeft u lang plezier van uw aankoop. Kijk uit dat het speelgoed niet te klein is. Bij inname kan dit leiden tot darmverstoppingen. Klein speelgoed is alleen gemaakt voor kleine hondenrassen en voor jonge pups. 
Elke balgekke hond maakt het niet uit welke bal u ook kiest. Een bal is een bal en daar kan mee gegooid worden. -en uw hond wacht ongeduldig kwispelend tot u daadwerkelijk gaat gooien- Toch hebben deze ballen alle 3 geen perfecte ronde vorm. Dit zorgt voor een goede uitdaging. Uitdaging die honden graag aangaan. Het apporteren met een bal blijft een leuk spelletje. Het geeft de hond beweging en versterkt de band met de baas.

Becothings Becoball

De Becoball van Becothings is eco vriendelijk. Het rubber bestaat uit hars, rijstschillen en bamboe. Deze hondenbal heeft een heerlijke vanillegeur. Echt een massieve bal. Het rubber is heel stevig zonder flexibiliteit. Door de hardheid is deze bal ook geschikt voor sterke kaken. De bal stuitert onvoorspelbaar door zijn iets afgevlakte vorm. De kern van rijst zorgt voor een stuiterende bal. Hierdoor heeft de hond meer uitdaging. De Becoball hondenspeelgoed is er vanaf 4,50 en verkrijbaar in 4 maten. van 5 cm. tot 8,5 cm.
+ Goedkoop en sterk
+ Eco vriendelijk
+ Vanillegeur
+ Diverse maten
- Stuitert iets minder dan de Jive of Huckama
- minder felle kleur, moeilijker terug te vinden als uw hond interesse heeft verloren
- Erg hard en zwaarder

Westpaw Jive zogoflex hondenspeelgoed

WestPaw Zogoflex jive is de bal voor honden die van water houden. Deze leuke hondenbal is er in 3 maten. Small past ook in veel ballenwerpers.  Zogoflex is erg stevig het is sterk en geeft een beetje mee. Zogoflex is geschikt voor honden die een sterke kaak hebben. De Jive hondenbal is 100% recyclable. Deze honden bal is vrij licht van gewicht en drijft op het water. De ballen stuiteren goed en door de niet helemaal ronde vorm een extra uitdaging. De Zogoflex Jive is er in meerdere kleuren. 5 cm, 6,5 en  8 cm doorsnee.Prijs vanaf 10,50
+ Stuitert goed
+ Stuitert door zijn vorm in alle richtingen voor meer uitdaging
+ Drijft
+ Goede prijs kwaliteit verhouding
+ Levenslange 1 malige omruilgarantie wanneer de bal kapot gaat.
+ kleur beter zichtbaar in het gras
+ Ook voor kleine hondenrassen
- duurste hondenbal (wel met omruilgarantie)

Ruffwear Huckama hondenspeelgoed

De Ruffwear Huckama is een hondenbal van Natuurlijk rubber veerkrachtig elastisch en duurzaam. De opening is handig voor een traktatie. Vooral voor honden die de bal niet echt willen slopen.  Het nadeel van de opening is dat de honden hier een tand in kunnen zetten. Dit maakt de bal kwetsbaarder dan de hondenballen van WestPaw of Becothings. De bal is verkrijgbaar in 1 maat en heeft een doorsnee van 8 cm. 
+ Natuurlijke materialen
+ Veerkrachtig
+ Stuitert
+ opvallende kleur
+ Met opening voor traktatie
- kwetsbaarder door de opening
- 1 maat
- 1 kleur
- prijs

Conclussie Beste keuze hondenbal

Heeft u een klein budget en bent u opzoek naar een apporteer speeltje. Becothings heeft een goedkope eco vriendelijke hondenbal met uitdaging. De kleine Becoball is wel geschikt voor kleine honden maar de kern is wel zwaar in verhouding tot de Jive. Maar de bal is wel stevig. Moet uw hond het apporteren nog leren en houdt uw hond van een traktatie dan is de Huckama een goede keuze. Let er wel op dat de hond er niet echt op gaat liggen kauwen ivm de uitsparing. De bal stuitert wel mooi. De beste keuze is de Zogoflex Jive hondenbal. Mede door de levenslange 1malige omruilgarantie. Een uitstekende service. Deze bal zal zeker heel lang mee gaan. Ook voor honden met een stevige kaak. De bal drijft wat handig is voor honden die gek zijn op water en apporteren.

Tip de ballentas

Ook altijd zo hekel aan die natte en vieze jaszakken van de gebruikte hondenbal. Deze leuke ballentasjes zijn ideaal om de bal (max 6,5-tennisbal formaat) mee te nemen.
Ontdek ons assortiment hondenballen.
Geplaatst in Keuzehulp hondenartikelen door

Jessica Kikkert