• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

waterfles keuzehulp

09-01-2015 21:48

Keuzehulp waterflessen

H2O4K9 Dog waterfles - Pet Water Bottle - Popware HDuO - Popware Travel cup met flessenhouder

Tijdens lange wandelingen of op hete dagen is het goed om water voor de hond mee te nemen. Er zijn diverse manieren om dit te doen. Wij vergelijken en beoordelen 4 soortgelijke waterbakjes voor onderweg.

H2O4K9 dog waterfles

Deze handige waterfles van H2O4K9 heeft een deksel die als drinkbak gebruikt kan worden Handig als uw hond niet uit iets anders wil drinken. De fles is gemaakt van RVS en is recyclebaar.

+ haak
+ natuurlijke drinkwijze voor de hond
+ Diverse kleuren
+ 2 maten
+ makkelijk schoon te maken
+ Hygienisch RVS
+ Goede prijs kwaliteit verhouding
- neemt veel ruimte in
- prijs

Pet Water Bottle

Dit leuke vrolijke ontwerp is gemaakt van RVS het nadeel is het drijvende balletje. De hond moet wennen aan het feit dat hij aan de fles moet likken. Niet iedere hond wil dat. De Pet Water Bottle heeft wel een uitgesproken uitstraling.

+ Met een haak te bevestigen
+ kleurrijke designs
+ 2 maten
+ Hygienisch RVS
+ Houdt water langer koel
+ goede kwaliteit
- neemt veel ruimte in
- onnatuurlijke drinkwijze
- Dosering soms net te veel voor 1 lik waardoor hij soms lekt

Popware Travel cup met flessenhouder

Deel het water met uw hond. U drinkt uit een waterflesje en de hond schenkt u uit het waterflesje in zijn eigen bakje. Deze handige opvouwbare waterbakje met clip kan makkelijk in de vaatwasser gereinigd worden. Het praktische opvouwbare formaat is handig als u wat minder ruimte heeft. Door de clip kunt u de Popware travel cup met flessenhouder makken aan een tas of uw broek bevestigen. Dat bespaart ruimte in uw bagage.

+ prijs
+ goede kwaliteit
+ Diverse vrolijke kleuren
+ Goed design
+ praktisch opvouwbaar ruimte besparend
+ Voor baas en hond
+ natuurlijke drinkwijze
- 1 maat

Popware H-DuO

Popware H-DuO is de waterfles voor hond en baas. Een innovatief ontwerp waarbij u 1 kant gebruikt voor het water voor de hond en de andere zijde voor uw favoriete dorstlesser. Deze handige waterfles heeft eeen opvouwbaar waterbakje voor de hond zodat de hond op een normale wijze kan drinken.

+ Normale drinkwijze
+Makkelijk aan de riem of rugtas te bevestigen dmv de haak
+ Voor hond EN baas
+ Topkwaliteit
- Prijs

Conclussie Waterflessen

Water is belangrlijk om mee te nemen. De Pet Watter Bottle is bedoeld voor de hond. Het nadeel is de manier van aanbieden. De H2O4K9 en Popware hebben een bakje waaruit de hond kan drinken. De natuurlijke manier van drinken houdt de hond niet tegen om een slok te nemen. Popware gaat een stap verder en biedt een combinatie voor hond en baas aan. Popware biedt wat dat betreft de beste mogelijkheden. Naast een leuk design ook nog eens erg praktisch en ruimte besparend.

Ontdek meer praktische hondenartikelen voor onderweg.

Labels:

Geplaatst in Keuzehulp hondenartikelen door

Jessica Kikkert