• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Keuzehulp Slowfeed - Loving Pets, Becopet & Outward Hound

07-01-2015 21:44

Ecobowl Slowfeed voerbak & Loving Pets Gobble Stopper slow feeder

Keuzehulp hondenartikelen

Een hond die schrokt werkt te snel alle brokken of vlees naar binnen. De achterliggende reden kan zeer verschillend zijn. Voernijd bijvoorbeeld. Nu is het schrokken niet alleen onsmakelijk, maar erg gevaarlijk voor de hond. Zeker grotere honden vergroten zo de kans op een maagtorsie. Een maagtorsie is levensbedreigend en moet meteen behandeld worden bij een dierenarts. Om schrokken tegen te gaan zijn er diverse anti schrok voerbakken de zogeheten slowfeed. In ons assortiment zitten 2 slowfeeders. In dit artikel vergelijken we de Ecobowl Slowfeed voerbak en de Loving Pets Gobble Stopper Slow feeder.

Ecobowl Slowfeed voerbak

De Becobowl Slowfeed voerbak is gemaakt uit volledig recylebare natuurlijk afbreekbare materialen. De voerbak is duurzaam en sterk en kan in de vaatwasser worden schoon gemaakt. De Ecobowl Slowfeeder heeft een opstaand middengedeelte waardoor de hond de bak niet meer in 1x in de bak kan krijgen om te proppen.

+ 5 kleurenslowfeeder Becobowl
+ inhoud 1250 ml
+ Prijs
+ recylebaar
+ Natuurlijke materialen
- 1 maat
- niet geschikt voor kleine honden

 

 

 

Loving Pets Gobble Stopper slow feeder

De Gobble Stopper verandert iedere voerbak in een slowfeed voerbak. Een origineel uniek ontwerp creëert een obstakel in de bak. De Gobble stopper vertraagt het eettempo. De Gobble Stopper wordt met een zuignap aan de onderkant bevestigd in de bestaande voerbak.

+ 3 matenGlobble Stopper slowfeed
+ Ook voor kleine honden
+ Te plaatsen in een bestaande gladde voerbak
+ Voor keramiek, RVS of kunststof voerbak
+ Goede prijs/kwaliteit verhouding
- zuignap zou los kunnen laten
- Heeft u geen goede voerbak dan zou u deze erbij moeten aanschaffen

 

Outward hound Fun Feeder Slow feeding bowl

Deze leuke slow feeding anti schrok voerbakken van Outward hound zijn verkrijgbaar in twee maten. Voor kleine en grote honden. 

Slo bowl fun feeder anti schrok bak voerbak

 

 

 

 

 

Conclusie

Heeft u een hond die te snel eet dan is een slowfeed voerbak een overweging waard. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. (va 6,50) Heeft u reeds een bestaande voerbak dan is de loving pets gobble stopper slow feeder een aanrader. Meet voor de juiste maat de voerbak op. Bent u toe aan een nieuwe bak en heeft u een grotere hond dan kunt u de Ecobowl Slowfeeder kiezen.

Ontdek meer praktische hondenartikelen.

Labels:

Geplaatst in Keuzehulp hondenartikelen door

Jessica Kikkert