• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Voer- en drinkbakken voor onderweg

Voer- en drinkbakken zijn er in diverse maten en soorten. Van opvouwbaar, verstelbaar naar eco en anti schrok. Naast praktisch moet een voerbak of drinkbak ook nog een mooi in het interieur staan. Bekijk hier onze collectie voer- en drinkbakken.

Sorteer
Per pagina:
32 artikel(en)


Praktische voerbakken en drinkbakken

Voerbakken en drinkbakken zijn soms groot en niet echt praktisch om mee te nemen. Deze handige voerbakken en waterbakken zijn lichtgewicht en praktisch mee te nemen met innovatieve ontwerpen. Voerbakken en drinkbakken voor onderweg koopt u online bij PeJediertotaal. Bestel nu uw voer- en drinkbakken.

Kenmerken

Deze hondenartikelen hebben de volgende kenmerken

  • Uitstekende kwaliteit honden accessoires
  • Praktisch en innovatieve ontwerpen
  • Voor thuis en onderweg
  • Ook tijdens het reizen te gebruiken, denk aan varen, of achter in de auto of camper tijdens het reizen

Water voor in de auto, boot en camper

Tijdens lange ritten in de auto op de boot of in de camper is het handig dat de hond voortdurend vers water tot zijn beschikking heeft. Maar een gewone open drinkbak wordt 1 groot waterballet. De Road refresher is de waterbak voor onderweg. De hond drinkt van een schaal. De schaal zorgt ervoor dat het water niet zomaar uit de waterbak gaat.

Popware voor honden

Popware is een innovatief merk. De voerbakken en drinkbakken van Popware zijn ideaal voor onderweg en thuis. Niet alleen om mee te nemen maar ook tijdens het wandelen zelf is Pop ware een goede uitkomst om altijd vers water bij u te hebben.

H2O4K9 drinkfles voor honden

Veel honden waterflessen beschikken niet over een natuurljke manier van drinken. De H2O4K9 heeft een aparte dop die als drinkbakje fugeert. Zo drinkt elke hond water uit de H2O4K9. Deze drinkflessen voor honden zijn makkelijk mee te nemen tijdens een hiking of lange wandeling met uw hond. Draag de waterfles aan de rugzak of aan de broekriem.

Roadrefresher

Ook in de auto of de camper of op de boot kan uw hond beschikken over vers water. De Road Refresher is een anti knoei drinkbak. Hoe hard u ook remt of de bocht neemt, hoe hoog de golven ook zijn. De Road Refresher is een unieke waterbak waarin het water bljft staan. Een bijkomend voordeel is de manier van drinken. De hond moet van een schaal drinken. Dit vermindert het kwijlen van de hond.

Ons assortiment outdoor hondenartikelen

Dit artikel valt onder onze collectie hondenartikelen

Voer en drinkbakken voor onderweg zijn praktische en in diverse vormen verkrijgbaar.