Drijvend hondenspeelgoed

Drijvend hondenspeelgoed

Drijvend hondenspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het water. Vooral bij warm weer is een drijvend hondenspeeltje heerlijk om verkoeling te zoeken bij het apporteren. Ontdek de beste drijvende hondenspeelgoed in onze online hondenwinkel.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
 1. Tug 'n Fetch hondenspeelgoed Tug 'n Fetch hondenspeelgoed
  -23%
  Firehose Tug 'n Fetch Large hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 12,95 Speciale prijs € 9,99
 2. Bionic hondenbal
  Rating:
  0%
 3. Bionic Bone hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
 4. Fire Hose Squeak n fetch hondenspeelgoed Fire Hose Squeak n fetch hondenspeelgoed
  -30%
  Firehose Squeak and Fetch L hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 10,50
 5. Fire Hose Squeak n fetch hondenspeelgoed Fire Hose Squeak n fetch hondenspeelgoed
  -23%
  Firehose Squak and Fetch M hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 12,95 Speciale prijs € 9,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina

Drijvend hondenspeeltje

Drijvend hondenspeelgoed is ideaal voor honden die houden van water. Een drijvend hondenspeeltje is naast gebruik in het water ook geschikt voor het spelen op het land. Apporteren is een goed interactief spel dat u samen met uw hond aan de waterkant kunt spelen. Juist langs de waterkant geeft het apporteren veel plezier.

Zwemmen is een goede vorm van beweging voor honden. Om het zwemmen te stimuleren kunt u gebruik maken van hondenspeeltjes. Het laten apporteren van een speeltje maakt het zwemmen leuk. Vooral tijdens warme dagen is een verkoelende duik in het water heerlijk. Apporteren is leuk maar tijdens warme dagen is dit te inspannend voor veel honden. Houdt het tijdens een warme zomerdag wel beperkt. Sommige honden kunnen er geen genoeg van krijgen. Neem regelmatig even pauze en vergeet niet iets te drinken.

Voor iedere hond is er wel een favoriet hondenspeeltje te vinden. Hier vindt u een ruim assortiment aan drijvende dummi's, frisbee's, hondenballen en meer in vele vrolijke kleuren. Ontdek de leukste hondenspeeltjes in de onine dierenwinkel.

Leestip: Keuzehulp hondenspeelgoed

Kenmerken drijvend speelgoed hond

Deze hondenspeeltjes hebben de volgende kenmerken

 • Drijvende hondenspeeltjes voor het spelen in en op het water
 • Veel apporteerspeeltjes voor interactief spelen
 • Ideaal tijdens het uitlaten

Niet alleen voor in het water

Drijvend hondenartikelen zijn er niet alleen voor in het water. U kunt dit speeltje net zo goed op het land gebruiken. Drijvend speelgoed kunt u dus het hele jaar door gebruiken. Het is vooral handig als u de bal net iets te ver gooit en het in de sloot terecht komt.

Tijdens het uitlaten

Tijdens het uitlaten van uw hond is een apporteer spelletje een ideaal middel om wat extra energie kwijt te kunnen. Een drijvend hondenartikel voor het apporteren is dan ook een aanrader voor onderweg. Zorg er wel voor dat u uw hond goed afdroogt voordat hij zich net binnen gekomen even lekker uitschudt. Natte honden stinken. Door een hond goed droog te maken voorkomt u dat uw huis een hele dag naar natte hond ruikt.

Hondenspeelgoed voor iedere honden

Drijvend hondenspeelgoed is er voor iedere hond die van water houdt. Drijvende hondenspeeltjes zijn verkrijgbaar voor kleine en grote honden. Kies voor de juiste maat zodat de hond lang plezier heeft van zijn nieuwe speeltje. Let op uw hond tijdens het spelen. Laat uw hond niet zomaar het water in springen. Let op aangegeven borden of het wel veilig is te zwemmen. Speelt uw hond in natuurwater, let er dan op dat het water van goede kwaliteit is. Goed genoeg om erin te zwemmen. Ga er van uit dat er altijd wat water binnen komt. Water kan besmet zijn. Denk aan blauwalg of de ziekte van Wheil. Is het veilig? Geniet van het spelen met uw hond in het water. Bekijk hier de leuke collectie drijvend hondenspeelgoed.

Spelen in het water

Voor het spelen in het water is het handig dat een hondenartikel drijft op het water. Niet alle hondenspeelgoed is geschikt voor het spelen in het water. Sommige speeltjes hebben totaal geen drijfvermogen en zinken daardoor heel snel. Door de felle kleurtjes en het hoge drijfvermogen zijn deze hondenspeeltjes makkelijk te traceren. Hondenspeelgoed speciaal voor in het water koopt u bij de online dierenwinkel. Hondenartikelen van bekende topmerken westpaw zogoflex , Outward hound en Petstages. Bekijk het vergelijk en een review over de diverse hondenballen.

Een hondenplons tijdens warm weer

Tijdens warm weer is het heerlijk om de hond in het water te laten spelen. Kijk wel even waar u het hondenspeelgoed in het water gooit om het te laten apporteren. soms is het water besmet. Is het te koud laat de hond dan niet helemaal in het water gaan. Dan koelt de hond veel te snel af. Vooral als u nog een stukje moet lopen voordat u thuis bent. Een hondenhanddoek is dan een handige handdoek om uw hond snel af te drogen.

Houd toezicht tijdens het spelen. Kies de juiste grote, vorm en materiaal voor langer speelplezier. Bij kauwen op het hondenspeelgoed biedt u de hond een kauwitem aan.

Lees meer over het juiste hondenspeelgoed voor uw hond.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Voor honden die van water houden is Drijvend hondenspeelgoed een goed hondenspeeltje om mee te apporteren.