• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenriemen van nylon

Hondenriem gemaakt van Nylon is erg sterk en geschikt voor gebruik onder natte omstandigheden. Let op de lengte en de breedte van de hondenriemen. Een bredere hondenlijn is er speciaal voor het uitlaten van een middelgrote tot grote hond. Deze hondenriemen zijn er ook in rollijnen voor een flexibele lengte. Ontdek de mooie hondenlijnen van Wigzi, Rebel Petz, Puppia, Curli en Ezydog. Een hondenriem kopen? Bekijk hier de beste nylon hondenriemen.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 39


Nylon hondenriem

Een hondenriem van nylon is ideaal voor het uitlaten van uw hond, ze zijn sterk en waterbestendig. Hondenriemen van nylon zijn er in veel soorten en maten. Met diverse sluitingen, lengtes en kleuren. Met veel keuze uit praktische honden lijnen. Bijvoorbeeld een nylon hondenlijn met schokabsorberende kern of een riem die in diverse lengtes verstelbaar is, of gewoon een vast lijn met een comfortabel handvat. Bij veel hondenriemen zijn bijpassende halsbanden verkrijgbaar.

Voordelen nylon hondenlijn

Deze honden riemen hebben de volgende kenmerken

  • Honden lijnen met diverse lengtes en breedtes
  • Geschikt voor het uitlaten van alle hondenrassen
  • Verschillende uitvoeringen leverbaar
  • Uitstekende kwaliteit honden riemen
  • Veelal erg kleurrijk
  • Nette afwerking

Sterke hondenriemen

Een Nylon honden riem is licht in gewicht, maar uiterst sterk. De riemen worden gemaakt voor kleine en grote hondenrassen. Deze hondenlijnen zijn er in diverse breedtes met verschillende soorten sluitingen. Voor de grote hondenrassen zijn er sterke sluitingen. De lijnen zijn over het algemeen breeder en dus ook sterker. Voor kleine honden is er een lichtgewicht hondenlijntje. Veelal smaller en geschikt voor het uitlaten van kleine honden en pups.

Merken hondenlijnen

Als online hondenshop bieden wij u diverse topmerken honden riemen. Zo bestaat ons assortiment oa uit Tre Ponti riemen, Wolfgang honden riemen en Ezydog honden riemen. Zowel Ezydog, Wigzi, Wolfgang als Tre Ponti hebben een top collectie van uitstekende kwalitiet en innovatieve praktische honden riemen.  Welke hondenriem is de beste? lees nu het blog voor de beste keuze.

Welke honden riem is het beste 

Welke hondenriemen zijn het beste? Welke hondenriem moet ik kopen? Er zijn diverse uitvoeringen van een honden riem verkrijgbaar. De beste riem voor het uitlaten, past het meest bij de hond en de baas. Dat zegt niets over de riem zelf maar over het praktische gebruik tijdens het uitlaten van uw hond. U kunt kiezen uit diverse breedte, haken, lengtes en natuurlijk veel kleuren. Enkele nylon honden riemen zijn verstelbaar of hebben een schokabsorberende functie voor bijvoorbeeld hardlopen met uw hond. Weer andere riemen kunt u het handvat verstellen tot een taille riem. Er zijn ook verlengstukken met of zonder schokabsorberende kern. Nylon honden lijn heeft verschillende comfortabele handvaten om de riem mee vast te houden. Veel merken kiezen er voor om een iets langere hondenlijn te maken, met aan de haak zijde een extra handvat om uw hond kort te houden.

Leestip Hondenriemen voor grote honden

Welke lengte hondenriem

Welke lengte honden riem is het beste? Honden lijnen zijn er in veel verschillende lengtes. Een korte honden lijn is ideaal om grote honden in de stad uit te laten. Ze geven u veel controle over de hond doordat u de hond dichtbij u houdt. Zo kan uw hond zomaar de weg over steken. Voor grotere honden is een korte lijn veelal beter. Een korte lijn is sterker, vooral als de hond nog wel eens een sprint wil trekken. Met een lange lijn komt er dan heel veel kracht op te staan. De juiste lengte is afhankelijk van de lokatie. In de stad is een lange lijn niet echt praktische. Hiervoor gebruikt u een riem van 100 tot 120 cm. Voor het speuren is er een lange trainingsriem. Enkele honden riemen zijn verstelbaar in lengte.

Zie de volledige collectie hondenriemen

Goede hondenriem kopen? Een nylon hondenriem is er voor het uitlaten van grote en kleine honden, ze zijn sterk en weersbestendig.