Voer-waterbakken

Voer-waterbakken

Honden drinkbak en voerbak voor onderweg zijn praktisch en eenvoudig mee te nemen. Kies uit de leuke collectie van oa. Popware, Kong,  en Kurgo. Bestel online de leukste voerbakken.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
 1. Kong H2O drinkfles hond Insulated stainless steel Kong H2O drinkfles hond Insulated stainless steel
  NIEUW
  Kong H2O drinkfles hond Insulated stainless steel
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 24,99
 2. Kong H2O waterfles stainless steel
  Rating:
  0%
  Vanaf € 14,99
 3. -29%
  Popware Klipscoop inklapbaar voerbak Paars/bruin M
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 13,95 Speciale prijs € 9,95
 4. Beco Pets Beco travel bowl voerbak drinkbak
  Rating:
  0%
  Vanaf € 5,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina

Voerbak, hondendrinkfles & opvouwbare drinkbakken voor onderweg

Ook voor onderweg is het handig om een voerbak of drinkbak mee te nemen. Praktische kleine drinkbak of voerbak of een anti knoeibak zodat uw hond altijd, ook tijdens het reizen beschikt over vers drinkwater. Vers drink water verkoeld uw hond en een slokje water helpt tegen reisziekte bij honden. Bekijk onze review vergelijk van diverse waterflessen voor de hond. Een voerbak of drinkbak bestel je makkelijk online bij de dierenwinkel online. Bekijk hier de innovatieve praktische collectie voerbakken en drinkbakken in onze online dierenwinkel.

Kenmerken

Voer en drinkbakken hebben de volgende kenmerken

 • Praktische oplossingen voor voer en water onderweg
 • Ideaal voor onderweg op de camping of de boot
 • Voor kleine en grote honden
 • Diverse ontwerpen
 • Top merken als H2O4K9, BecoPets, Kong en Kurgo
 • opvouwbare waterbakken en hondendrinkfles

Water mee

Water is niet zo makkelijk mee te nemen als een bakje voer. Vaak zijn honden ook nog kieskeurig hoe ze het water aangeboden krijgen. Niet iedere hond houdt er van om van een balletje het water te slurpen. Honden krullen hun tong ook naar achteren om water te drinken. Daarom is een tuit of drinkfles met balletje als stop ook tegen natuurlijk. Er zijn veel praktische oplossingen om water mee te nemen. Innovatieve hondenartikelen van Kong, H2O4K9 Kurgo en de Road Refresher hebben een ruime collectie hondendrinkflessen of opvouwbare drinkbakken voor uw hond. De Kong heeft een geisoleerde honden waterfles om het water langer koel te houden. Met deze praktische oplossingen kan uw hond op een natuurlijke wijze drinken. Neem een kijkje welke oplossing bij u en uw hond past.

Popware drinkbak en voerbak hond

Popware heeft een leuke en vooral handige collectie drinkbak en voerbak voor de hond. Een kleurrijke en praktische opklapbare voer- en drinkbakken zijn makkelijk mee te nemen en op te bergen. Popware heeft diverse uitvoeringen voor kleine en grote honden. Deze honden accessoires zijn ideaal voor gebruik in de auto, in de hondenbench of voor verfrissend water tijdens het uitlaten.

H2O4K9 drinkflessen

De bekende H2O4K9 zijn praktische honden waterflessen voor onderweg. Een kleurrijke collectie waterflessen met drinkbak voor uw hond in 2 maten. Geschikt voor kleine en grote honden. Door de natuurlijke drinkwijze accepteert de hond het water snel.

Kurgo opvouwbare waterbak hond

Kurgo heeft praktische drinkbakjes voor kleine en grote honden. Door de vormgeving zijn deze waterbakjes ook geschikt voor grote honden. Deze inklapbare drinkbakken zijn praktisch om mee te nemen. Kurgo heeft ook waterzakken en voerzakken om meer in mee te nemen als reserve voorraad voor onderweg.

Kong H2O hondendrinkfles

Water! Vooral tijdens warme dagen is voldoende drinken belangrijk. De Kong H2O hondendrinkfles zijn handige drinkflessen voor onderweg. Uw hond kan op een natuurlijke wijze uit de drink-unit drinken. De Drink-unit functioneert tevens als dop. De Kong H2O Insulated waterfles is ook nog eens geisoleerd waardoor het water langer koel blijft.

Becothings opvouwbare drinkbak hond

De Becothings Travel Bowl is een opvouwbare waterbak voor uw hond. Deze waterbakken zijn gemaakt van duurzaam Siliconen. Deze opvouwbare waterbakken biedt uw hond de mogelijkheid om op een natuurlijke manier te kunnen drinken. Veel honden vinden dit het meest prettig. Dat komt ook door de manier waarop honden drinken. Een waterbak is voor de hond het meest makkelijke om uit te drinken.

Road Refresher drinkbak voor uw hond

Een drinkbak voor uw hond kunt u onderweg gebruiken, tijdens de plaspauzes. De Road Refresher drinkbak kunt u ook tijdens het reizen gebruiken. In de auto de caravan of op de boot. Tijdens het reizen heeft uw hond altijd vers drinkwater met de Road refresher. De Road Refresher is een drinkbak die u ook thuis kunt gebruiken tegen het kwijlen en knoeien van uw hond.

Hond uit de auto!

Ondanks het verse water voor onderweg, laat uw hond niet alleen in de auto. Zeker niet bij warm weer. Binnen de kortste keren loopt de temperatuur in de auto op en krijgt de hond het benauwd. Een hitte beroerte is gevaarlijk voor honden.

Bekijk de collectie Hond op reis

Dit artikel valt onder onze collectie hondenartikelen

Een voerbak, hondendrinkfles of honden drinkbak is er in diverse kleuren, maten en uitvoeringen.