• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenvoerbakken

Voerbakken en drinkbakken voor onderweg zijn praktisch en eenvoudig mee te nemen. Kies uit de leuke collectie van oa. Popware en Roadrefresher. Bestel online de leukste voerbakken.

Sorteer
Per pagina:
26 artikel(en)


Voer- en drinkbakken voor onderweg

Ook voor onderweg is het handig om een voerbak of drinkbak mee te nemen. Praktische kleine drinkbak of voerbak of een anti knoeibak zodat uw hond altijd, ook tijdens het reizen beschikt over vers drinkwater. Vers drink water verkoeld uw hond en een slokje water helpt tegen reisziekte bij honden. Bekijk onze review vergelijk van diverse waterflessen voor de hond. Een voerbak of drinkbak bestel je makkelijk online bij de dierenwinkel online. Bekijk hier de innovatieve praktische collectie voerbakken en drinkbakken in onze online dierenwinkel.

Kenmerken

Voer en drinkbakken hebben de volgende kenmerken

  • Praktische oplossingen voor voer en water onderweg
  • Ideaal voor onderweg op de camping of de boot
  • Voor kleine en grote honden
  • Diverse ontwerpen

Water mee

Water is niet zo makkelijk mee te nemen als een bakje voer. Vaak zijn honden ook nog kieskeurig hoe ze het water aangeboden krijgen. Niet iedere hond houdt er van om van een balletje het water te slurpen. Honden krullen hun tong ook naar achteren om water te drinken. Daarom is een tuit of drinkfles met balletje als stop ook tegen natuurlijk. Er zijn veel praktische oplossingen om water mee te nemen. Innovatieve hondenartikelen van Popware, H2O4K9 Kurgo en de Road Refresher hebben een ruime collectie waterflessen of drinkbakken voor uw hond. Met deze praktische oplossingen kan uw hond op een natuurlijke wijze drinken. Neem een kijkje welke oplossing bij u en uw hond past.

Popware drinkbak en voerbak hond

Popware heeft een leuke en vooral handige collectie drinkbak en voerbak voor de hond. Een kleurrijke en praktische opklapbare voer- en drinkbakken zijn makkelijk mee te nemen en op te bergen. Popware heeft diverse uitvoeringen voor kleine en grote honden. Deze honden accessoires zijn ideaal voor gebruik in de auto, in de hondenbench of voor verfrissend water tijdens het uitlaten.

H2O4K9 drinkflessen

De bekende H2O4K9 zijn praktische honden waterflessen voor onderweg. Een kleurrijke collectie waterflessen met drinkbak voor uw hond in 2 maten. Geschikt voor kleine en grote honden. Door de natuurlijke drinkwijze accepteert de hond het water snel.

Kurgo

Kurgo heeft praktische drinkbakjes voor kleine en grote honden. Door de vormgeving zijn deze waterbakjes ook geschikt voor grote honden. 

Road Refresher drinkbak voor uw hond

Een drinkbak voor uw hond kunt u onderweg gebruiken, tijdens de plaspauzes. De Road Refresher drinkbak kunt u ook tijdens het reizen gebruiken. In de auto de caravan of op de boot. Tijdens het reizen heeft uw hond altijd vers drinkwater met de Road refresher. De Road Refresher is een drinkbak die u ook thuis kunt gebruiken tegen het kwijlen en knoeien van uw hond.

Hond uit de auto!

Ondanks het verse water voor onderweg, laat uw hond niet alleen in de auto. Zeker niet bij warm weer. Binnen de kortste keren loopt de temperatuur in de auto op en krijgt de hond het benauwd. Een hitte beroerte is gevaarlijk voor honden.

Bekijk de collectie Hond op reis

Dit artikel valt onder onze collectie hondenartikelen

Een voerbak of drinkbak is er in diverse kleuren, maten en uitvoeringen.