Verkoeling hond & baas

Subcategorieën

Verkoeling hond & baas

Verkoeling voor uw hond. Honden kunnen hun warmte moeilijk kwijt. Voorkom oververhitting met diverse verkoelende artikelen. Er is een koelmat, koelbandana, koeltuig, koelband en koeljas. Bekijk het assortiment verkoelende artikelen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

Hebben honden verkoeling nodig?

Verkoelende hondenbenodigdheden zijn ideale honden accessoires voor uw hond. Een hond heeft verkoeling nodig tijdens warm weer. Honden hebben bijna geen zweetklieren. Een hond reguleert de lichaamstemperatuur door te hijgen of te zweten via hun voetkussentjes. Een hond kan op deze manier  maar een klein deel van zijn overtollige lichaamswarmte kwijt. Honden zijn gevoelig voor hitteberoerte. Een hitteberoerte kan leiden tot blijvende schade aan organen, een coma of in ernstige gevallen verliest u uw hond. Shop snel deze praktische verkoelende honden accessoires in onze online dierenwinkel.

Kenmerken verkoeling hond

 • Verkoelende hondenartikelen
 • Voelt niet nat aan
 • Houdt enkele dagen zijn verkoelende werking
 • Honden accessoires in diverse vormen, koelmat, koelhalsband, koelbandana, koelvest en koeltuig
 • Geschikt voor alle honden, groot en klein
 • Praktische hondenbenodigdheden voor gebruik tijdens uitlaten, op reis of thuis

Verkoeling voor uw hond, Help oververhitting te voorkomen

Verkoelende hondenbenodigdheden helpen uw hond op een veilige en verantwoordelijke manier om koel en gezond te blijven! Dit koel product hond, houdt uw hond koel en biedt verlichting bij

 • Tijdens warm weer
 • Tijdens reizen
 • Tijdens het sporten en spelen
 • tijdens buitenactiviteiten
 • Verkoelende hondenartikelen tegen hittestress
 • verhoogde lichaamstemperatuur

Verkoeling in diverse vormen

Wij hebben topmerken als Aqua coolkeeper. Verkoeling is er In diverse uitvoeringen als koelhalsband, koelbandana en zelfs jas. Verkrijgbaar in frisse kleuren. Veel is direct uit voorraad leverbaar! In het seizoen kan er een langere levertijd zijn in verband met de drukte. Wij doen ons uiterste best alles zo snel mogelijk te leveren. Bestel tijdig uw verkoelende hondenbenodigdheden online.

Koelhalsband

Een koelhalsband verkoeld direct op de hals. Een koelhalsband is er naast een hondentuig of hondenhalsband. Deze verkoelende halsbanden zijn er in diverse kleuren. De maten zijn ruim, van hele kleine honden tot hele grote honden. Een koelhalsband kan de hele dag gedragen worden. Ook tijdens het uitlaten. (wel altijd onder toezicht)

Koelbandana hond

Een koelbandana geeft uw hond meer verkoeling dan een koelhalsband. De driehoek van de hondenbandana is ook gevuld met verkoeling. Een verkoelende hondenbandana is ideaal tijdens het uitlaten. De bandana kan op 2 verschillende manieren gedragen worden.

Koelmat hond

Een koelmat geeft uw hond een verkoelende plek om op te liggen. Dit is ideaal voor honden met lange haren. Vooral de buik is vaak minder behaard. Zo biedt u uw hond een koel plekje aan. Gebruik de koelmat thuis, in de auto of op de camping. Koelmatten zijn er van Aqua coolkeeper en Scruffs.

Koelvest & koeltuig

Met een koelvest of koeltuig geeft u uw hond optimale verkoeling. Het verkoeld de hond helemaal om de buik heen. Een koeltuig kan u meteen aan de hondenriem bevestigen. Zo heeft de hond ook tijdens het uitlaten verkoeling. Een koeltuig is er van de merken Aqua coolkeeper en Curli

Koeljas

Een koeljas is speciaal bedoeld voor honden die erg vatbaar zijn voor oververhitting. Een koeljas bedekt de hele rug en groot gedeelte van de buik. Gebruik een Koeljacket tijdens het uitlaten, in de auto of gewoon thuis. Een verkoelende hondenjas kunt u combineren met een hondentuig of hondenhalsband voor het aanlijnen.

Leestip: Keuzehulp koelmat

Verkoeling voor de baas

Buitenactiviteiten en sporten in de hitte is erg belastend voor het lichaam. Met verkoelende artikelen heeft u minder last van de warmte en kunt u optimaal werken en sporten.

Uw hond mee

Een verkoelend artikel voor uw hond helpt uw hond koel te houden. Natuurlijk neemt u met t mooie weer uw hond graag mee op reis, in de auto. Let er op dat u uw hond niet in de auto laat zitten, ook niet voor 5 minuten. In de auto loopt de temperatuur heel snel op. Een open raampje is dan niet voldoende. Laat uw hond nooit alleen in de auto, maat neem uw hond even mee, of laat uw hond thuis.

Aqua coolkeeper verkoelende hondenartikelen

Aqua coolkeeper heeft diverse koelartikelen voor de hond en baas. De maten beginnen bij de kleinste honden tot koelhalsbanden voor de grootste honden. Een koelvest voor honden stopt bij ongeveer een stevige herder cq retriever. Meet voordat u besteld de hond. Let op dat dit hondenartikel nog iets uitzet. Bestel tijdig deze verkoelende hondenbenodigdheden online.

Scruffs cooling mat

De Cooling mat van Scruffs is een koelmat die zonder water wordt geactiveerd. De koelmat blijft minder lang koel. Deze koelmat is er in twee kleuren en 4 maten.

Zorg vooral tijdens warm weer voor vers drinkwater.

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen.

Bestel tijdig

Bestel tijdig uw koelartikelen voor uw hond. Zo bent u zeker van een tijdige levering. Deze artikelen blijven bruikbaar (droog opbergen). Tijdens topdrukte kan de levertijd oplopen. Er is een voorraad, maar deze is niet onuitputtelijk. Wij zien het belang van een snelle levering. We doen dan ook ons best zo snel mogelijk te leveren. Koelartikelen blijven seizoensartikelen. Buiten het seizoen kan een bepaalde kleur of maat tijdelijk niet leverbaar zijn.

Bestel hier de verkoelende hondenbenodigdheden voor uw hond.