Hondensnacks

Subcategorieën

Hondensnacks

Hondensnacks zijn een heerlijk traktatie voor uw hond. Als beloning of als kauw item. Carnis hondensnacks zijn uitsluitend natuurlijk gedroogde snack zonder toevoegingen. Er is een hondensnack voor iedere hond.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 38

Pagina
per pagina

Carnis Hondensnack op natuurlijke basis

Carnis hondensnacks bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Deze hondensnacks hebben de natuur als basis en bevatten geen toevoegingen. De Carnis hondensnacks zijn tarwe gluten vrij en hypoallergeen. Daarom zijn ze ook uitstekend geschikt voor honden met een voedsel intollerantie of een allergie. Kauwen is gezond voor uw hond. Het voldoet aan de natuurlijke behoefte van elk hondras om te kauwen. Wij adviseren uw hond naast gewoon hondenbrok ook regelmatig hondensnacks aan te bieden. Dit is goed om verveling tegen te gaan en om het gebit te reinigen. Kauwen ontspant de hond.

Kenmerken snacks voor honden

Carnis hondensnacks hebben de volgende kenmerken

 • Natuurlijke hondensnacks
 • Voor pups en senior honden
 • Natuurlijk gedroogd
 • Diverse soorten van kauwsnacks tot beloningsnoepjes
 • Lamssnacks, kippensnacks, rundersnacks, eendensnacks, wildsnacks, vissnacks, konijnensnacks en paardensnacks voor honden
 • Zonder gebruik van chemicalien
 • Zonder toevoeging van granen of bindmiddelen
 • Glutenvrij
 • Hypoallergeen

Diverse hondensnacks

Carnis heeft een uitgebreid aanbod aan diverse hondensnacks. De hondensnacks zijn afkomstig verschillende diersoorten. Juist voor honden met een overgevoeligheid voor een bepaald dier heeft Carnis een ruime keus. Carnis hondensnacks zijn er in kippensnacks, kalfssnacks of rundersnacks maar ook lamssnacks, hert en reesnacks en eendensnacks. Maar wat dacht u van vissnacks voor uw hond. Een heerlijke smakelijke maar vooral ook gezonde traktatie voor uw hond met een goede dosis Omega. Deze hondenartikelen komen uit Nederland. Wilt u de carnis hondensnacks eens uit proberen kies dan voor de Carnis Mix zak.

Meest populaire snacks voor uw hond

Er is een ruime keuze aan snacks voor uw hond. Om op te kauwen, of uw hond te belonen. De meest popuaire gedroogde hondensnacks zijn:

 • Runderoren of buffeloren bevatten weinig calorieen. Deze heerlijke kauwsnack is goed verteerbaar en een smakelijke snack voor uw hond. Deze buffeloren zijn een goed alternatief voor de populaire gedroogde varkensoren. Buffeloren zijn minder vet en meer duurzaam dan varkensoren.
 • Kippenpoten zijn een heerlijke hondensnack. Deze pootjes worden op diverse wijzes aangeboden, gekookt of gepofte kippenpootjes. Bij het poffen wordt vaak gebruik gemaakt van waterstof peroxide. Onze kippenpootjes zijn natuurlijk gedroogd zonder enkele toevoegingen.
 • Pens is een zeer aantrekkelijk hondensnack voor uw hond. De geur is voor de baas iets minder, maar voor honden onweerstaanbaar
 • Long is een uitstekende beloningssnack. Gedroogde long is er in diverse diersoorten. Zoals paardenlong, lamslong en de meest bekende runderlong. Gedroogde runderlong is een lekker tussendoortje en kan makkelijk in kleinere stukjes worden afgebroken voor het belonen tijdens de hondentraining.
 • Eendennekken zijn een lekkere wat knapperige hondensnack. Deze hondensnack is ook geschikt voor beginnende kauwers.
 • Bullepees is een gedroogde hondensnack van de stier. Bullepees is een uitstekende snack voor gebitsverzorging. Het geeft uw hond veel kauwplezier.
 • Runderkophuid is een extra harde hondensnack voor lang kauwplezier. Een duurzame hondensnack voor het belonen van uw hond of als tussendoortje.
 • Gevulde kauwhoefjes met schapenvet zijn een duurzame kauwsnack. Deze heerlijke snack voldoet aan de kauwbehoefte van de hond.

Lang kauwplezier

Heeft uw hond ook altijd zo zijn snack op? Kies voor het juiste product. Huid, oren en staart zijn uitstekend geschikt als kauwsnack. Voor een langdurig kauwplezier raden wij u de volgende artikelen aan.

 • Carnis Kophuid stukjes of lange stukken
 • Gedroogde botten van rund of paard
 • Kabeljauwhuid
 • Carnis Spiervlees rund
 • Achillespezen

Tussendoor

Als snack tussendoor kunt u denken aan bijvoorbeeld

 • Gedroogde vleesblokjes lam of wild
 • Vleesstrips
 • kippennekken
 • kalkoenvleugels
 • ganzennekken en meer

Carnis voor de hondentraining

Training met beloning werkt erg goed. Zo leert u snel uw hond gewenst gedrag aan. Voor de training kunt u onder andere gebruiken:

 • Carnis Kleine stukjes runderlong lamslong, runderpens,
 • zalm, haring, tonijn, scholtrainers, kalkoentrainers
 • Voor de grote rassen bolletjes kalf

Eendensnacks hond

Eendensnacks voor uw hond zijn een heerlijke hondensnack van eend. Eend of ganzen snacks zijn een goed alternatief voor honden met een voedselallergie of intolerantie voor rund, kip of varken. Vooral de eendennekken zijn een heerlijke kauwsnack en en uitstekend alternatief voor kunstmatige botten. De eendenvlees blokjes of rund/eend vlees trainers helpen bij het belonen van uw hond tijdens een training. Ontdek de Carnis Eendensnacks.

Hert/Ree Wild snacks

Ook deze hondensnacks zijn gluten vrij en geschikt voor alle hondenrassen. De snacks hebben 1 eiwitbron en zijn dus geschikt voor een eliminatie dieet. Deze snacks zijn vet arm en geschikt voor honden met een gevoelig darmstelsel. Hier vindt u de Hert Ree en wild snacks.

Kippensnacks hond

Kippensnacks zijn een vetarme hondensnack voor alle honden. Beloon uw hond met een gezonde traktatie. De kippensnacks zijn cholesterolarm en is beter verteerbaar dan rund of varken. De Kippensnacks vindt u hier.

Rundersnacks of Kalfssnacks

Carnis rund/kalf hondensnacks zijn er in veel soorten. Er is een grote reeks van beloningssnoepjes, kauwsnacks en gezonde traktaties voor iedere hond. Ontdek de veelzijdige keuze uit rundersnacks voor uw hond.

Ontdek de collectie hondensnoepjes voor het belonen tijdens de hondentraining.

Carnis heeft ook hondenvoer op natuurlijke basis. Bekijk de volledige collectie van carnis.

Ontdek de beste hondenbenodigdheden voor uw hond in onze Online dierenwinkel

Waarom hondensnacks goed zijn voor uw hond

Hondensnacks is dat nu echt nodig? Kauwen is gezond voor een hond en voldoet aan de natuurlijke behoefte van een hond om te kauwen. Vooral jonge honden hebben een sterke natuurlijke drang om dingen te onderzoeken door erop te kauwen. Regelmatig naast het dagelijkse hondenvoer een kauwsnack is een gezonde aanvulling voor uw hond. Het kauwen reinigt de tanden op een natuurlijke manier. Elke hond heeft een kauwbehoefte. Het geeft de hond afleiding en is een uitstekend tijdverdrijf. Bij het kauwen maakt de hond endorfine aan. Endorfine geeft een rustig ontspannen gevoel.

Hondensnacks in diverse vormen

Kauwsnacks voor een gezond gebit

Kauwen is goed voor het gebit de tanden en het tandvlees van de hond. Pups hebben vooral tijdens het wisselen van de tanden een grootte behoefte om te kauwen. Door het kauwen hoopt de hond het wisselen te versnellen. Een goed kauwbot, kauwstaaf of hertengewei is de hond uren mee bezig. Zo voldoet de hond aan zijn kauwbehoefte. Tevens helpt een Denta stick tandplak te voorkomen en versterkt het het tandvlees. Het hertengewei is een goed hypoallergeen en glutenvrije kauwsnack met veel extra mineralen en sporenelementen.

Hondensnoepjes om te belonen

Bij het trainen van de hond kan je hondensnoepjes gebruiken. De hond wil graag werken voor een klein hondensnoepje. Het is een goede motivatie om goed gedrag te belonen en aan te leren. Ook voor honden met een allergie zijn er hypallergeen en glutenvrije hondensnoepjes.

Hondensnacks als traktatie

Een hondensnack is een geweldige traktatie om lekker te kluiven en te kauwen. Ook voor honden met gevoelige darmen zijn er veel snacks verkrijgbaar. Honden met een allergie hebben de keuze uit eend, kip en lam. Daarnaast zijn er de party mix; afwisselende kauwprodukten voor de nodige variatie.

Hondenspeelgoed met beloning

Er zijn veel soorten hondenspeelgoed verkrijgbaar. Een goed tijdsverdrijf is het hondenspeelgoed waar u een beloning in kunt stoppen. Voor honden die erg schrokken kan dit een alternatieve manier van voeren zijn. Een snack is een aanvulling op de dagelijkse voeding en dient niet als vervanging van de hondenbrokken of hondenworst.

Carnis Natuurlijke hondensnacks

Carnis heeft een puur hollands produkt op de markt gezet, zonder toevoeging van granen of andere bindmiddelen. De Carnis hondensnacks zijn gluttenvrij en hypoallergeen. Deze hondensnacks zijn 100% vlees en bevatten geen chemische toevoegingen.

Hondensnacks zijn niet gevaarlijk

Een juiste Hondensnacks afgestemd op de hond is niet gevaarlijk. Wel is het van belang dat u de juiste grootte snack kiest voor uw hond. Pas de grootte van de honden snack aan. Wij adviseren u om uw hond onder toezicht te laten kauwen.

Aanbevolen hondensnacks

Carnis gedroogde zalmhuid kopen

Carnis kippennekken kauwsnack kopen

Carnis kalfspoot met huid hondensnack kopen

Carnis Lamsluchtpijp hondensnack kopen

Carnis Lamspens hondensnack kopen

Carnis hondensnacks is geschikt voor elke hond, ook honden met allergie en intollerantie.