Rivvet

Rivvet

Rivvet hondenverzorging bestaat alleen uit natuurlijke ingredienten. Door combineren versteren en vullen de verschillende ingredienten elkaar aan.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

Hondenverzorging uit oostenrijk

Rivvet hondenverzorging is gebasseerd op natuurlijke ingredienten. De producten worden met zorg uitgekozen en gecombineerd om elkaar aan te vullen en te versterken. Rivvet ondersteund het herstellende vermogen van de hond. Het is een kwaliteitsproduct uit oostenrijk. De verzorgende zalf is ideaal voor de neus en poten van uw hond. Het hersteld wondjes en beschermt de gevoelige plekjes.

Kenmerken

Dit merk heeft de volgende kenmerken

  • Rivvet dierbenodigdheden
  • Natuurlijke ingredienten
  • Beschermd de huid
  • Bevordert het herstel

Dit merk heeft hondenartikelen en voor alle rassen.

Bekijk de collectie hondenverzorging.

Rivvet Verzorgende zalf

Honden hebben gevoelige poten en neus. Ze lopen altijd blootpoots. Niet iedereen houdt rekening met honden en soms ligt er onverwachts glas op de straat of zijn er scherpe steentjes die de hond bezeren. Deze verzorgende zalf helpt het herstellen van kleine wondjes.

De Hertentalg zalf beschermt de poten, voetzolen en neus van uw huisdier. Het beschermt tegen ontstekingen en irritatie. De hertentalg werkt als een schild. Het beschermt de gevoelige huid en geirriteerde plekken. Hertentalg heeft een antibacteriele en ontstekingsremmende werking. Tevens kalmeert het de huid.

De calendula zalf verzorgt de huid van uw huisdier. Het behandeld irritaties en ontstekingen en bevordert wondgenezing en vermindert de zwelling.

Ondersteuning gezondheid

De Propolis vitalsaft ondersteund de gezondheid van uw hond. Het ondersteunt het immuunsysteem.

Ontdek onze andere merken hondenartikelen

Rivvet heeft een praktisch assortiment honden accessoires bestaand uit natuurlijke hondenverzorging.