Outdoor

Subcategorieën

Outdoor

Outdoor artikelen voor uw hond. Bestel online alles wat u nodig hebt om er met uw hond opuit te gaan. Bekijk hier onze collectie hondenartikelen voor outdoor.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Outdoor met uw hond

Honden Outdoor, Samen er op uit. Dagtochten maken, met een boot het water op, de bossen in, Hiking. Heerlijk actief met uw hond de natuur ontdekken. Bij lange tochten is het belangrijk dat u op het materiaal kunt vertrouwen. Ezydog, Ruffwear en Tre Ponti hebben diverse artikelen voor het uitlaten en hiking met uw hond. De Tre Ponti hondentuigen en Kurgo hondenhalsbanden zijn ideaal bij en op het water. Het materiaal neemt bijna geen water op.

Kenmerken Outdoor hondenartikelen

  • Deze hondenartikelen hebben de volgende kenmerken
  • Praktische hondenartikelen speciaal voor onderweg
  • Kwaliteit met een goede afwerking
  • Handige voerbakken en drinkbakken voor tijdens de lange wandelingen of tijdens het reizen
  • Zonnebrillen tegen de felle zon
  • Lichtgevende hondenbenodigdheden
  • Poepzakjes en meer

Topmerken

Honden uitlaten

Het uitlaten van uw hond is vaak een questie van zijn behoeftes doen. Maar het bewegen is ook noodzakelijk. Veel honden zijn echte huishonden en zijn veelal binnen te vinden. Om te zorgen dat uw hond zijn energie kwijt kan is een heerlijke lange wandeling een goed idee. Of ga op hondenvakantie. Natuur ontdekken in een prachtige omgeving, samen met uw hond. Samen echt even onderweg zijn, genieten. Voor de lange wandelingen en de wandel of hondenvakantie zijn de outdoor artikelen uiterst praktisch. Ontdek alle praktische hondenbenodigdheden in onze online dierenwinkel.

Alles voor uw hond voor onderweg

Samen met uw hond onderweg. Er zijn veel honden accessoires welke onmisbaar zijn voor onderweg. Draagbare water en voerbakken, anti knoei drinkbakken en meer. Er samen een lange dag op uit. Of u neemt de hond mee op vakantie. Er zijn dan wel een aantal praktische zaken waar je rekening mee moet houden. Outdoor hondenbenodigdheden zijn praktische hondenartikelen die onmisbaar zijn voor onderweg. Bekijk hier het online assortiment outdoor honden benodigdheden. Maak een keuze uit oa Road Refresher en Popware for pets.

Hondenzwemvesten

Uw hond mee in of op het water. Wij leren zwemmen. Zwemmen leren is naast de slag te pakken krijgen ook uithoudingsvermogen opbouwen. Zwemmen is voor hond en mens een vermoeiende fysieke bezigheid. Om uw hond daarin te ondersteunen zijn er hondenzwemvesten. Zo gaat uw hond veilig mee in de boot of naar het strand.

Hondenverlichting

Met hondenverlichting laat u veiliger uw hond uit. In het donker, de herfst of de winter is het veilig uitlaten vooral een questie van zichtbaar zijn. Niet alleen voor u maar ook voor de hond. Een hondenlampje bied daarbij uitkomst. Hondenlampjes zijn er in veel kleuren. Elke kleur hondenverlichting heeft ook een doel. Zo is geel van veraf zichtbaar en is oranje een waarschuwing. Hondenverlichting is er van Curli en Orbiloc.

Hondenzonnebrillen

Een hondenzonnebril is niet alleen hip, het beschermt de ogen van uw hond tegen stof, vuil en de scherpe zon. Sommige honden kunnen niet goed tegen de scherpe zon. Voor deze honden is een hondenbril met donkere glazen ideaal. Gaat uw hond mee op de motor of de fiets? Een bril voor uw hond voorkomt dat stof en vliegjes in de ogen van uw hond komen. Deze praktische honden artikelen zijn er van Doxtasy.

Ontdek meer hondenartikelen in onze online dierenwinkel.

Ontdek onze top merken dierbenodigdheden

Honden outdoor zijn diverse praktische hondenartikelen voor onderweg of tijdens vakantie of met uw hond op reis.