Overige hondenspeeltjes

Overige hondenspeeltjes

Overig hondenspeelgoed zijn er voor kleine en grote honden. Van trainingsspeelgoed, kauwspeelgoed en meer. Ontdek het overig hondenspeelgoed voor uw hond.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
 1. BecoRope Jungle Ring hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Vanaf € 3,99
 2. Tug 'n Fetch hondenspeelgoed Tug 'n Fetch hondenspeelgoed
  -23%
  Firehose Tug 'n Fetch Large hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 12,95 Speciale prijs € 9,99
 3. Hondenspeelgoed jute payrol met handvat Hondenspeelgoed jute payrol met handvat
  -33%
  Doxtasy Jute play roll hondenspeelgoed groot
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 7,49 Speciale prijs € 5,00
 4. Fire Hose Squeak n fetch hondenspeelgoed Fire Hose Squeak n fetch hondenspeelgoed
  -30%
  Firehose Squeak and Fetch L hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 10,50
 5. Fire Hose Squeak n fetch hondenspeelgoed Fire Hose Squeak n fetch hondenspeelgoed
  -23%
  Firehose Squak and Fetch M hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 12,95 Speciale prijs € 9,95
 6. Busy Buddy Barnacle hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Vanaf € 7,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina

Keuze hondenspeelgoed

Belangrijk bij de keuze van het juiste hondenspeelgoed is de vorm en maat. Ook materiaal is doorslaggevend voor het juiste hondenspeeltje voor uw hond. Lees meer over het juiste hondenspeelgoed voor uw hond. Kies voor de juiste grote, ga zeker niet voor klein.

Hondensport Trainingsspeelgoed

Agility is de hondensport van Nederland. Voor het trainen van diverse oefeningen zijn er diverse trainings sets beschikbaar. Voor in de tuin of voor binnen. Zo wordt het makkelijk om in uw eigen tijd te trainen met uw hond wanneer u dat wil. Oefen de slalom, de sprong thuis in huis of in de tuin. Met een trainingskit traint u uw hond maar zorgt u ook voor beweging. Makkelijk als de lange wandeling wat korter wordt maar uw hond toch zijn energie niet kwijt is.

Hondenspeelgoed voor een band met de hond

De hondensport, Agility is ideaal voor baasjes die een grote band met hun hond op willen bouwen. Samen bezig zijn, aanwijzingen opvolgen en opdrachten uitvoeren. Samen het parcour over, goed kijken en luisteren naar de opdracht van de baas. Een interactieve, sportieve bezigheid die vooral zorgt voor uithoudingsvermogen en tijdsverdrijf. Met als basis gehoorzaamheid.

Outward Hond hondenspeelgoed

Outward hound hondenspeelgoed is verkrijgbaar in hele diverse vormen. Outward hound heeft een leuke uitdagende collectie hondenspeeltjes.

Unieke hondenspeeltjes

 • Hondenpuzzels

Hondenpuzzels zijn ideaal voor binnen. Het houdt de hond bezig en voorkomt verveling. Een hondenpuzzel is ook uitstekend geschikt voor honden die door omstandigheden niet zoveel kunnen of mogen bewegen. Ook is het een prima manier om te zorgen dat uw hond niet zo snel kan eten.

 • Agility en trainingsspeelgoed
Agility is met Stip de favoriete hondensport van veel honden en hun baasje. Oefen nu ook thuis met de Agility sets van Outward Hound. Met agility traint u gehoorzaamheid, bouwt u een band op met uw hond en zorgt voor de nodige extra beweging.
 • Sterk hondenspeelgoed
Veel honden hebben sterke kaken en gebruiken deze ook op het aangeboden hondenspeelgoed. Met sterk hondenspeelgoed, de juiste maat en het echt leren spelen hebben ook honden met een sterke bite veel plezier aan een hondenspeeltje. Gaat uw hond echt liggen kauwen, dan is het tijd voor een kauwsnack. Houdt toezicht tijdens spelen, zo voorkomt u dat het speelgoed te snel kapot gemaakt wordt.
 • Squeaker mat
Is uw hond gek op piepers? De Squeaker matten van Outward hound zijn dan een echte hit. De piep stimuleert de hond te spelen. Het schudden is een instictief gedrag van de hond. Piepers zorgen voor veel speelplezier voor kleine en grote honden. 
 • pluche hondenspeelgoed
Pluche hondenspeelgoed is lekker zacht en ideaal voor honden die lekker willen knuffelen of schudden. Deze hondenspeeltjes zijn zacht maar duurzaam. Er zijn veel vormen en maten in kleurrijke kleurtjes.
 • Invinc

Invincibles zijn duurzaam sterk pluche hondenspeeltjes van Outward hound. In het platte lichaam zitten 3 of meer piepers verstopt. Dit leuke hondenspeeltje is er voor kleine en grote honden. De buitenkant is zacht maar de voering is versterkt om te zorgen voor urenlang speelplezier.

Houd toezicht tijdens het spelen. Is dit hondenspeeltje geschikt voor uw hond? Kies de juiste grote, vorm en materiaal voor langer speelplezier. Bij kauwen op het hondenspeelgoed biedt u de hond een kauwitem aan.

Outward hound heeft diverse leuke hondenspeeltjes voor elk hondenras.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Outward hound hondenspeelgoed zijn leuke hondenspeeltjes voor iedere hond.

Houdt toezicht op uw hond

Houdt toezicht tijdens het spelen met kauw speelgoed.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Kauwspeelgoed hond is er voor honden die van kauwen houden.