Belonings speelgoed

Belonings speelgoed

Een hondenspeelgoed met beloning zorgen voor veel tijdsverdrijf. Deze hondenspeeltjes laten uw hond spelen en genieten van iets lekkers. Hondenspeelgoed met beloning koopt u online in de hondenwinkel online.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Bionic hondenbal
  Rating:
  0%
 2. Busy Buddy Squirrel Dude hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Vanaf € 4,99
 3. Busy Buddy Puppy Squirrel Dude hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Vanaf € 4,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Belonend hondenspeelgoed

Hondenspeeltjes met beloning is hondenspeelgoed met veel tijdsverdrijf. Deze hondenspeeltjes laten uw hond spelen en genieten van iets lekkers. Het is een goede manier om verveling tegen te gaan. De hond moet zijn best doen om een hondensnack te verdienen. De hond is dus een tijdje zoet met het verdienen van een beloning. De beloning zorgt ervoor dat uw hond het hondenspeeltje aantrekkelijk blijft vinden.

Hondenspeeltjes met beloning

Er zijn diverse grotes en manieren om hondenspeeltjes met beloning te combineren. Met belonings hondenspeeltjes ontwikkeld u het denkvermogen van de hond.

Het werken met hondenspeeltjes met beloning kan om diverse redenen. Stimuleer uw hond om te spelen. Of verleng de tijd dat uw hond een snack eet. Of beloon de hond met zijn normale maaltijd. Dit bevordert een gezonde spijsvertering en voorkomt schrokken. Uw hond is zo ook lang bezig en verveelt zich minder.

Is dit het juiste hondenspeelgoed voor uw hond. Het is soms lastig kiezen. U wilt dat uw hond lang met het speeltje kan spelen. Daarvoor is de vorm, de grote en het materiaal een belangrijk item. Lees meer over het juiste hondenspeelgoed voor uw hond.

Houdt toezicht tijdens het spelen

Houdt toezicht tijdens het spelen. Veel hondenspeelgoed kan tegen een hondenbeet. Kauwen en bijten zit verschil in. Bij het kauwen, slopen van speeltjes kiest u voor een kauwitem waar de hond naar hartelust op mag kauwen.

Enkele merken met belonings speeltjes: Westpaw design Zogoflex, Busy Buddy en outward hound

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Hondenspeelgoed met een beloning is een goede tijdverdrijf voor uw hond.