• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenspeeltjes met beloning


Belonend hondenspeelgoed

Beloningsspeelgoed is hondenspeelgoed met veel tijdsverdrijf. Beloningsspeelgoed laat uw hond spelen en genieten van iets lekkers. Het is een goede manier om verveling tegen te gaan. De beloning zorgt ervoor dat uw hond het hondenspeeltje aantrekkelijk blijft vinden.

Hondenspeeltje met beloning

Er zijn diverse grotes en manieren om honden speelgoed met beloning te combineren. Met belonings hondenspeeltjes ontwikkeld u het denkvermogen van de hond.

Het werken met hondenspeeltjes met een beloning kan om diverse redenen. Stimuleer uw hond om te spelen. Of verleng de tijd dat uw hond een snack krijgt of zijn normale maaltijd. Dit bevordert een gezonde spijsvertering en voorkomt schrokken.

Is dit het juiste hondenspeelgoed voor uw hond. Het is soms lastig kiezen. U wilt dat uw hond lang met het speeltje kan spelen. Daarvoor is de vorm, de grote en het materiaal een belangrijk item. Lees meer over het juiste hondenspeelgoed voor uw hond.

Houdt toezicht tijdens het spelen

Houdt toezicht tijdens het spelen. Veel hondenspeelgoed kan tegen een hondenbeet. Kauwen en bijten zit verschil in. Bij het kauwen, slopen van speelgoed kiest u voor een kauwitem waar de hond naar hartelust op mag kauwen.

Enkele merken met belonings speeltjes: Westpaw design Zogoflex, Busy Buddy en outward hound

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Hondenspeelgoed met een beloning is een goede tijdverdrijf voor uw hond.