Doxtasy

Doxtasy

Doxtasy hondenkleding is er in diverse soorten en maten. Functionele kleding die uw hond beschermt tegen het nederlandse weer. Deze hondenkleding beschermt uw hond tegen kou en regen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina

Doxtasy Hondenkleding

Doxtasy hondenkleding is er in hondenjassen en hondentruien. Doxtasy hondenkleding is van goede kwaliteit en netjes afgewerkt. Doxtasy heeft een ruime keuze in uitvoering en kleur. Voor de juiste maat hondenjas meet u de hond.

Maat honden kleding

Bij hondenkleding is de borstmaat bepalend. Dat de rug niet geheel bedekt is is van ongeschikt belang. Misschien optisch minder mooi maar de werking van het hondenjasje is daarom niet minder. De buik van de hond is vrij, net als bij elke hondenkleding, er bestaan geen dames of heren, cq teef of reu model hondenjassen. qua model is het nog verschillend hoever de borst bedenkt is. Een maat is niet rasafhankelijk. Per hond is de maat verschillend. Ondanks hetzelfde ras hoeft kan de hond toch een andere maat hebben dan zijn broertje of zusje. Met een slap meetlint meet u de borstmaat van de hond. Bekijk voor de juiste maat de maattabel bij het artikel. Meet eerst de hond om teleurstelling te voorkomen.

Verschil Reu en Teef?

Bij hondenkleding wordt er geen verschil gemaakt tussen hondenjas voor een reu of voor een teef. De buik blijft vrij. Vaak is de buik ook de plek waar het minste haar zit. Ondanks dat houdt een hondenjas de hond voldoende warm. Een enkel model is meer gesloten op de buik dan een ander model.

Ruime keuze hondenkleding

Doxtasy heeft een ruime keuze hondenkleding voor de kleine tot middelgrote hond. Het merk heeft diverse modellen, kleuren en uitvoeringen. Deze hondenjas wordt netjes afgewerkt. Past de uitsparing voor het tuig of de halsband niet helemaal door de hondenjas? draag dan het tuig of de halsband over de jas heen.

Doxtasy hondenkleding is verkrijgbaar in oa:

Hondentrui van Fleece - tegen kou

Doxtasy Fleece jackets zijn er in veel kleuren en design. Een Fleece hondentrui geeft de hond een extra laagje vacht. Het is warm maar niet wind dicht of waterafstotend. Wel geeft het de hond een extra stukje vacht die uw hond comfortabel warm houdt. Fleece is adement en heerlijk zacht en comfortabel om te dragen. Bekijk onze warme hondentruien.

Hondenjas - tegen regen en sneeuw

Een natte hond gaat stinken. Daarnaast beschermt een natte vacht de hond niet meer tegen kou. Vergelijk het met een nat shirt. Vooral honden met een korte dunne vacht hebben hier vaak last van. De kou kan op de huid komen. Bescherm uw hond met een hondenregenjas.

Hondenjassen Winterjassen - tegen kou en sneeuw

Honden met een korte dunne vacht, zieke honden of honden die herstellende zijn kunnen niet goed tegen de koude hollandse winters. Bescherm de hond met de winterjassen van Doxtasy.

Bekijk de volledige collectie hondenkleding

Doxtasy is een merk met hondenartikelen voor kleine en grote honden.

Doxtasy hondenkleding is er voor kleine en middel grote honden.