Beco pets

Beco pets

Becopets staat voor eco vriendelijk hondenspeelgoed en voerbakken. Het materiaal waarvan deze leuke hondenartikelen zijn gemaakt is een bijproduct of afvalproduct. Becothings is sterk en zeer milieu vriendelijk. De prijs is gunstig tegen een goede kwaliteit. Bekijk de volledige collectie Becopets.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
 1. Beco Pets Becobal met touw hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Vanaf € 8,99
 2. Beco Pets Becobone hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Vanaf € 5,99
 3. Beco Pets Beco Bowl voerbak
  Rating:
  0%
  Vanaf € 5,99
 4. BecoRope Jungle Ring hondenspeelgoed
  Rating:
  0%
  Vanaf € 3,99
 5. Beco Pets Beco pocket honden poepzakhouder
  Rating:
  0%
  Vanaf € 6,99
 6. Beco Pets Beco travel bowl voerbak drinkbak
  Rating:
  0%
  Vanaf € 5,99
 7. Beco Pets Beco Flyer hondenfrisbee
  Rating:
  0%
  Vanaf € 13,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina

Beco pets Eco vriendelijke hondenartikelen

Beco pets hondenartikelen wordt gemaakt uit restmateriaal uit de landbouw. Het restmateriaal bestaat uit bamboe en rijstkaf. De natuurlijke plantaardige vezels worden fijngemalen tot poeder. Door toevoegingen van biologisch afbreekbaar hars in combinatie met natuurlijk rubber worden diverse vormen gemaakt.

Becothings maakt natuur-vriendelijk dierbenodigdheden. Becothings heeft onderander Becotoys hondenspeelgoed, becobeds hondenmanden en becobowls, voerbak en drinkbak, geheel natuurlijk en eco-vriendelijk. Maar er zit meer achter het ontwerpen dan alleen innovatieve materiaal. Beco is niet giftig, milieuvriendelijk en volledig veilig voor u en uw huisdier. Ontdek de milieuvriendelijke dierbenodigdheden van Becopets.

Becothings heeft een speciale productenserie voor uw huisdier. Deze serie komt uit onder Becopets. Eco vriendelijke artikelen voor uw hond en kat.

Kenmerken Becopets

Dit merk hondenbenodigdheden heeft de volgende kenmerken

 • Becopets hondenartikelen
 • Milieuvriendelijke producten
 • Geschikt voor kleine en grote honden
 • Niet giftig
 • Veilig voor huisdier en baas
 • Ecovriendelijk gemaakt
 • Keuze uit hondenbedden, hondenspeelgoed en voer- drinkbakken

hondenspeelgoed

Becopets hondenspeelgoed - Becopets hondenspeelgoed zijn sterke hondenspeeltjes. Deze hondenspeeltjes zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Hondenspeelgoed van Becothings is er in diverse grotes, voor kleine en grote hondenrassen. De kleuren zijn zacht van tint. Het natuurlijke rubber is stevig en ook nog eens milieuvriendelijk. Er zijn diverse maten en kleuren, voor een vriendelijke prijs. Deze hondenartikelen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Hondenspeeltje kopen? Van dit hondenspeelgoed zal uw hond veel plezier beleven.

ecovriendelijk hondenspeelgoed

Becothings hondenspeelgoed heeft een ruime collectie eco vriendelijk hondenspeelgoed. Het materiaal bestaat uit bijproducten of afvalproducten.Zo wordt er niets verspild maar heeft uw hond er nog veel plezier van. Becothings is stevig en in diverse maten verkrijgbaar. BecoBallen zijn in diverse kleuren en uiterst voordelig geprijsd. Kies de juiste grote voor uw hond, voor de veiligheid van uw hond. Bekijk de vergelijk van diverse hondenballen.

Juiste maat speelgoed voor uw hond

Kies voor uw hond de juiste maat hondenspeelgoed. Te klein kan gevaar opleveren voor uw hond. Uw hond heeft dan ook net teveel grip op het hondenspeelgoed. Door de goede grip kan uw hond het speeltje veel makkelijker slopen. Leer uw hond dat bijten in een speeltje niet erg is, maar kauwen alleen is weggelegd voor een echt bot.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Uw hond sloopt alle hondenspeeltjes

Sloopt uw hond ook alle hondenspeelgoed? Kies de juiste vorm en formaat voor uw hond. Is uw hond een echte kauwer kies dan niet voor een botvorm. Houdt toezicht. Hondenspeelgoed is geen kauwitem. Wil uw hond kauwen bied hem dan een hondensnack aan. Kauwen geeft de hond een goed gevoel en kalmeert.

Houd toezicht tijdens het spelen. Is dit hondenspeeltje geschikt voor uw hond? Kies de juiste grote, vorm en materiaal voor langer speelplezier. Bij kauwen op het hondenspeelgoed biedt u de hond een kauwitem aan.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Becothings heeft meer milieu vriendelijke hondenartikelen.

Becothings hondenspeelgoed is eco vriendelijk hondenspeeltjes voor alle hondenrassen.

Voerbakken

Becopets heeft een serie drinkbakken en voerbakken. De mulit functionele bakken kunnen als voerbak of drinkbak gebruikt worden voor hond en kat. De bakken zijn licht van gewicht en sterk. De hondenartikelen zijn er voor het voer en water voor kleine en grote hondenrassen. Kies uit 4 verschillende kleuren en diverse maten. Zorg altijd voor vers drinkwater voor uw hond.

Hondenmanden

Ecovriendelijke hondenmand kopen? Becopets heeft het Becobed. een natuurvriendelijke hondenmand in 3 kleuren. Deze hondenmand is geschikt voor kleine en middelgrote honden. De mand is leverbaar in 4 maten. De donut vorm is favoriet van vele honden die graag opgerold liggen te slapen. Ontdek de milieuvriendelijke hondenmanden.

Bekijk onze andere merken hondenartikelen

Dit merk heeft hondenartikelen voor alle hondenrassen.

Beco pets hondenproducten zijn sterk, praktische en milieu vriendelijk hondenartikelen voor allen honden in de vorm hondenspeelgoed, voerbakken en hondenmanden.