• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Beco pets

Becopets hondenmanden, hondenspeelgoed & voerbakken

Becothings Eco vriendelijke artikelen

Becothings staat voor eco vriendelijk hondenspeelgoed en voerbakken. Het materiaal waarvan deze leuke hondenartikelen zijn gemaakt is een bijproduct of afvalproduct. Producten die anders worden weggegooid. Becothings is sterk en zeer milieu vriendelijk. De prijs is gunstig tegen een goede kwaliteit. Bekijk de volledige collectie Becothings.


Beco pets Eco vriendelijke hondenartikelen

Beco pets hondenartikelen wordt gemaakt uit restmateriaal uit de landbouw. Het restmateriaal bestaat uit bamboe en rijstkaf. De natuurlijke plantaardige vezels worden fijngemalen tot poeder. Door toevoegingen van biologisch afbreekbaar hars in combinatie met natuurlijk rubber worden diverse vormen gemaakt.

Becothings maakt natuur-vriendelijk dierbenodigdheden. Becothings heeft onderander Becotoys hondenspeelgoed, becobeds hondenmanden en becobowls, voerbak en drinkbak, geheel natuurlijk en eco-vriendelijk. Maar er zit meer achter het ontwerpen dan alleen innovatieve materiaal. Beco is niet giftig, milieuvriendelijk en volledig veilig voor u en uw huisdier. Ontdek de milieuvriendelijke dierbenodigdheden van Becopets.

Becothings heeft een speciale productenserie voor uw huisdier. Deze serie komt uit onder Becopets. Eco vriendelijke artikelen voor uw hond en kat.

Kenmerken Becopets

Dit merk hondenbenodigdheden heeft de volgende kenmerken

  • Becopets hondenartikelen
  • Milieuvriendelijke producten
  • Geschikt voor kleine en grote honden
  • Niet giftig
  • Veilig voor huisdier en baas
  • Ecovriendelijk gemaakt
  • Keuze uit hondenbedden, hondenspeelgoed en voer- drinkbakken

hondenspeelgoed

Becopets hondenspeelgoed zijn sterke hondenspeeltjes. Deze hondenspeeltjes zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Hondenspeelgoed van Becothings is er in diverse grotes, voor kleine en grote hondenrassen. De kleuren zijn zacht van tint. Het natuurlijke rubber is stevig en ook nog eens milieuvriendelijk. Er zijn diverse maten en kleuren, voor een vriendelijke prijs. Deze hondenartikelen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Hondenspeeltje kopen? Van dit hondenspeelgoed zal uw hond veel plezier beleven.

Voerbakken

Becopets heeft een serie drinkbakken en voerbakken. De mulit functionele bakken kunnen als voerbak of drinkbak gebruikt worden voor hond en kat. De bakken zijn licht van gewicht en sterk. De hondenartikelen zijn er voor het voer en water voor kleine en grote hondenrassen. Kies uit 4 verschillende kleuren en diverse maten. Zorg altijd voor vers drinkwater voor uw hond.

Hondenmanden

Ecovriendelijke hondenmand kopen? Becopets heeft het Becobed. een natuurvriendelijke hondenmand in 3 kleuren. Deze hondenmand is geschikt voor kleine en middelgrote honden. De mand is leverbaar in 4 maten. De donut vorm is favoriet van vele honden die graag opgerold liggen te slapen. Ontdek de milieuvriendelijke hondenmanden.

Bekijk onze andere merken hondenartikelen

Dit merk heeft hondenartikelen voor alle hondenrassen.

Beco pets hondenproducten zijn sterk, praktische en milieu vriendelijk hondenartikelen voor allen honden in de vorm hondenspeelgoed, voerbakken en hondenmanden.