H2O4K9

H2O4K9

H2O4K9 zijn praktisch ontworpen honden waterflessen. Met deze drinkflessen hond van H2O4K9 kan uw hond op een natuurlijke manier drinken. In onze blog hebben we de waterflessen vergeleken voor u.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina

H2O4K9 Honden waterflessen

De H2O4K9 is een stoer maar vooral handige waterfles voor onderweg. H2O4K9 heeft een doordacht en praktisch design. Veel honden willen niet uit een druppelfles drinken. Met de dop als waterbakje is dit probleem verholpen. De hond kan zo op een natuurlijke manier uit een bakje drinken. De grote doet er niet toe. Elke hond kan uit het kleine bakje drinken. Een tong heeft niet zoveel ruimte nodig om water naar binnen te werken. Deze drinkflessen zijn de oplossing voor water onderweg.

Niet elk open water is veilig om te drinken. Zeker niet stiltaand water in de zomer. Met kans op besmetting met blauwalg of de ziekte van Weil. Neem deze handige waterflessen mee tijdens het uitlaten of lange hiking tochten. Zo kan uw hond altijd veilig en vers water aanbieden ter verkoeling.

Hondenwaterfles

Genoeg drinken is belangrijk, ook voor uw hond. Niet altijd kunt u tijdens lange wandelingen vers drinkwater vinden voor uw hond. H2O4K9 heeft een leuke, kleurrijke waterfles speciaal voor honden. De hondenwaterfles heeft een drinkbakje als dop. Deze hondenwaterfles biedt uw hond op natuurlijke manier vers drinkwater aan. Een praktisch design om water makkelijk maar vooral ook handig mee te nemen en te kunnen aanbieden aan uw hond.

Bekijk de collectie waterbakken voor onderweg.

Voordelen drinkflessen hond

Deze hondenartikelen hebben de volgende kenmerken

  • H2O4K9 Hondenartikelen
  • Waterflessen voor honden
  • RVS drinkfles
  • Dop doet dienst als drinkbak
  • Voor kleine en grote honden
  • Ideaal tijdens het uitlaten van uw hond tijdens warm weer
  • Verkoeling voor onderweg
  • In 2 maten en diverse kleuren verkrijgbaar

Deze honden waterflessen hebben een specifiek ontworpen draagtas. Compact en handig. Zo neemt u de waterfles overal mee naar toe. Met de neopreen tas houdt u het drinkwater ook nog eens koeler.

Dit merk heeft hondenartikelen voor alle rassen.

Thuis zijn de drinkfonteinen van Drinkwell goed om uw huisdier meer te laten drinken.

H2O4K9 zijn praktisch ontworpen waterflessen voor onderweg met een handige natuurlijk drinkbak voor hond.