Hondenbench

Hondenbench

Hondenbench & reisbench voor auto, ov en vliegtuig

Hondenbench en reisbench voor thuis en onderweg. Een hondenbench voor kleine en grote honden. Te gebruiken in de auto, het ov, en op een hondenshow. Ook een reistas / luxe reisbench voor in het vliegtuig.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Hondenbench voor alle honden

Een hondenbench is een hondenartikel dat geschikt is voor thuisgebruik en voor onderweg. Een bench is een ideale rustplek voor uw hond. Er zijn benches in diverse maten en gemaakt van verschillende materialen. Een draadbench is de meest voorkomende. Maar ook een handige inklapbare stoffen bench is praktisch in het gebruik. Hondenbenches kunnen uitstekend gebruiken om honden een veilige plek te geven in bijvoorbeeld de auto, de caravan, de camper of op een hondenshow of agility wedstrijd. Bestel uw reisbench bij de online dierenwinkel met webshopkeurmerk.

Een hondenbench is een praktisch hulpmiddel voor training en in bepaalde situaties. Het is niet zo zeer een hok om de hond in op te sluiten maar wel een uitstekend hulpmiddel. Een bench kun je vergelijken met een kinderbox. Het is niet zielig. Dit hondenartikel kan uw hond juist een prettig veilig gevoel geven van een eigen plekje. Een bench moet een prettige plek zijn waar hij graag uit zichzelf in gaat. Zorg dat deze hondenkennel geen straf gaat worden.

Een kamerkennel is handig om uw hond zijn eten te geven of en plek waar hij van zijn hondensnack kan genieten. Ook is het een prima verblijfplaats als de hond alleen thuis is (alleen niet te lang). De plek is een soort hol waarin de hond zich veilig voelt. Ook voorkomt het de kans om uw meubelen te slopen. Deze slaapplek is ook makkelijk af te deken om uw hond een rustige plek te geven en te veel prikkels weg te halen. Geef uw hond een kauwitem om zich helemaal lekker te kunnen ontspannen. Ontdek deze praktische hondenbenodigheden in onze online dierenwinkel.

Kenmerken reisbench

Hondenbenches hebben de volgende kenmerken

  • Praktische hondenbenodigheden voor alle hondenrassen
  • Hondenartikelen in diverse uitvoeringen
  • Geeft uw hond een veilige plek om te slapen of zich terug te trekken.
  • Reisbench, autobench of luxe rieten hondenbench
  • Diverse merken van uitstekende kwaliteit

Juiste plek van een bench

Dit hondenartikel is een ideale slaapplek voor uw hond. Het vervangt de mand of is een goede plek voor de nacht. Zet de bench dan ook op een rustige plek in huis. De hond kan zich dan terugtrekken zonder dat hij gestoord wordt. Op een drukke plek krijgt de hond nog veel te veel prikkels. Zorg er ook voor dat de slaapplek op een tochtvrije plek staat.

Met de hond op reis

Een autobench is een handig hondenartikel die uw hond een veilige en vooral eigen bekende plek geeft, waar u dit ook plaatst. Op de camping, op de hondenshow of waar dan ook. Uw hond heeft altijd zijn eigen plekje om tot rust te komen.

De juiste maat hondenbenches

Een aantal factoren bepalen de afmetingen van de bench. Met welk doel gaat u een kamerkennel gebruiken? Gebruikt u de bench uitsluitend voor het zindelijk maken van uw pup? De voorkeur gaat dan uit naar een niet al te ruime bench. Zo voorkomt u dat de pup zijn behoefte doet aan de ene kant van de bench en als nog aan de andere kant van de bench gaat slapen. Gaat u een hondenbench kopen Voor het bepalen van de juiste maat van de draadkooi meet u de hond. De maat is afhankelijk van de grote van uw hond en het doel van de bench. Grofweg hieronder een indeling. Let wel op de maat van uw hond. Zorg dat uw hond er goed in kan staan en languit er in kan liggen.

Bekijk de collectie Hond op reis

Benchkussens

Van een kamerkennel maakt u in handomdraai een heerlijke slaapplek met een comfortabel hondenkussen. Deze speciale hondenkussens worden ookwel benchkussens genoemd. Een goede benchkussen is stevig met een opstaande rand. De benchmat hoeft niet de gehele bench te bedekken als u de kamerkennel ook gebruikt als verblijf als u weg bent. Dan heeft u ruimte over om een drinkbakje neer te zetten. Houdt er wel rekening mee dat de benchmat zo groot moet zijn dat uw hond er goed op kan liggen.

Perfect voor in een bench zijn de benchkussens.

Wij hebben benches en autostoeltjes van de volgende merken:

Ontdek onze volledige collectie hondenbenodigdheden online in onze online dierenwinkel.

Een hondenbench is een praktisch hondenartikel voor kleine en grote maten.