Canadian Cat company

Canadian Cat company
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kattennesten van CanadianCat

Canadian Cat company maakt leuke kattenartikelen voor alle kattenrassen. Dit merk staat voor innovatie, kwaliteit en design. Mooie artikelen voor uw kat. De artikelen hebben een hoge afwerking. CanadianCat maakt unieke kattenmanden en bieden uw kat een perfecte slaapplek.

Kenmerken Canadian Cat

Deze kattenbenodigdheden hebben de volgende kenmerken

  • CanadianCat kattenmandjes
  • Comfortabel
  • Uniek design
  • Uitstekende afwerking
  • Goede kwaliteit
  • Als kattennest of kattenmand te gebruiken
  • Groot genoeg van poes met een nestje kittens
  • Geschikt voor alle katten 

Multifunctionele kattenmand

CanadianCat company staat garant voor kwaliteit en hoge afwerking. De kattennesten zijn multifunctioneel in gebruik en geschikt voor kleine en grote kattenrassen. Zelfs voor een kat met kittens is deze leuke kattenmand groot genoeg. Gebruik de mand als een nets, met het deksel er op. Met de kap eraf zijn deze kattennesten een leuke kattenmand. Canadiancat Company kattennest maakt knusse kattenmand voor iedere kat. Katten vinden het heerlijk om weg te kruipen in een holletje. De kattennest biedt uw kat deze mogelijikheid.

Deze leuke kattenmandjes zijn voorzien van een comfortabel kussen. Uw kat zal heerlijk warm liggen. De kattennest heeft een ovale vorm. Aan de voorzijde heeft dit mandje ook een ovale opening. Dit geeft de kat ruim toegang tot dit knusse mandje. De vorm biedt bescherming en veiligheid voor uw kat. Een plek waar uw kat heerlijk tot rust kan komen.

Deelbaar kattenmandje

Deze kattenmand heeft 2 mogelijkheden. Door middel van een rits kan het kattennest worden geopend. Zo  ontstaat er een ruime kattenmand in de vorm van een donut. de Kattennest van CanadianCat Company is omhult met hoogwaardig vilt. De mandjes zijn goed afgewerkt. De sluiting van de rits wordt op zijn plaats gehouden door een klittenbandje. De bodem is voorzien van 4 kleine pootjes overtrokken met vilt.

Ontdek onze andere merken dierenbenodigdheden 

Voor alle kattenrassen

Het kattennest is geschikt voor alle kattenrassen. Ook voor de grotere kattenrassen als de noorse boskat en de Maine Coon. Deze mand is ook geschikt voor katten met jonge kittens. Of katten die graag samen slapen.

Er zijn nog meer leuke kattenmandjes

Zie ook CanadianCat company

Bekijk de volledige collectie voor katten.

Er zijn meer kattenmeubels.

Canadian Cat Company heeft kattenartikelen van hoge kwaliteit, innovatief en met een mooi design.