hondenlampjes

hondenlampjes

Hondenlampjes zijn praktische lichtgevende hondenartikelen die uw hond laten opvallen tijdens het uitlaten in het donker. Hondenverlichting is veilig voor de hond. Bekijk hier onze collectie Hondenlampjes van oa Orbiloc en Curli.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Curli hondenverlichting Luumi
  Rating:
  0%
  Vanaf € 19,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Hondenlampjes voor het Veilig uitlaten

Hondenverlichting zijn lichtgevende hondenartikelen in de vorm van bv hondenlampjes, die zorgen dat u en uw hond veilig in het donker. Een hondenlampje is 1 van de vele vormen van honden verlichting. Tijdens het laatste blokje om in het donker bent u en uw hond niet altijd even goed zichtbaar voor anderen. Lichtgevende en reflecterende hondenartikelen zorgen voor meer zichtbaarheid en dus veiligheid. U kunt denken aan artikelen als reflecterende halsbanden, reflecterende hondentuigen en reflecterende jasjes en reflecterende hondenriemen. Hondenverlichting is er in de vorm van hondenlampjes. Ontdek alles voor het veilig uitlaten in het donker.

Van alle hondenverlichting is een ledlampje makkelijk te switchen. Of u deze nou aan de halsband of het tuig bevestigd. Geen extra halsband om oid. Een honden lampje geeft ook nog eens extra opvallend licht door de lens die zorgt dat het kleine ledlampje rondom schijnt.

Kenmerken hondenverlichting

Honden verlichting heeft de volgende kenmerken

 • Kleine hondenlampjes voor aan de halsband, het hondentuig of de hondenriem
 • Spatwaterdichte ledlampjes
 • Kan tegen een stootje
 • In diverse kleuren en maten verkrijgbaar
 • Voor kleine en grote honden

Ons assortiment outdoor hondenartikelen

Ledlampjes tijdens het uitlaten

Hondenlampjes zijn fel en multi functioneel honden verlichting. Een klein lampje die u aan de halsband, het tuig of de hondenriem bevestigd. Deze honden verlichting maken het overige verkeer duidelijk dat u er loopt. Naast het bevestigen aan de halsband of riem, kan u een hondenlampje ook bevestigen aan uw jas of uw broek. Een lampje kan voor de hond of voor de baas gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan gebruik tijdens het hardlopen. Er zijn diverse merken en uitvoeringen verkrijgbaar. Lees onze blog over het vergelijk en de review hondenlampjes. Er is een hondenlampje van Ezydog, Curli en Orbiloc.

Kleuren hondenlampje

Lampjes voor honden zijn in diverse kleuren lichtjes te krijgen. Elke kleur hondenverlichting heeft een ander effect. De kleur Rood wordt geassocieerd met gevaar. Daardoor trekt het de aandacht van andere verkeersdeelnemers. De gele kleur is goed en vooral ver zichtbaar in het buiten gebied. Bedenk dan ook voor de aanschaf waar u normaal loopt en welke kleur voor u situatie het beste is.

Orbiloc

Orbiloc maakt een ledlampje voor honden. Deze honden verlichting in vorm van ledlampjes zijn in diverse kleuren leverbaar. Orbiloc Dual Dog hondenlampjes zijn leverbaar in 8 kleuren. De ruime kleur keuze is gericht op een specifieke situatie. Maak een keuze uit de juiste kleur hondenlampje, geschikt voor uw situatie. Een Orbiloc hondenlampje heeft een optimale lens waardoor het licht vanuit ver te zien is, ondanks het kleine formaat. Bekijk de collectie van Orbiloc.

Curli

Curli heeft een klein hondenlampje die ideaal is voor de kleine hondenrassen. Deze lichtgewicht hondenlampjes van Curli zijn er in diverse kleuren en geeft wit licht. Deze honden verlichting worden per 2 stuks geleverd.

Bekijk onze blog hond uitlaten. Hier vindt u meer tips over onder andere het veilig uitlaten van uw hond.

Dit artikel valt onder onze collectie hondenartikelen

Hondenlampjes zijn praktische honden verlichting die ervoor zorgen dat u en uw hond zichtbaar zijn bij het uitlaten in het donker.