• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenborstels van Cofix

Cofix hondenborstels

Cofix hondenborstels zijn een weldaad voor uw hond. De borstel verwijderd op een zachte manier los zittende haren. Het is aan te raden alleen in de rui periode goed te borstelen. Overmatig borstelen stimuleert verharing. Bestel online voordelig en snel de Cofix hondenborstel.

 

Sorteer
Per pagina:
6 artikel(en)


Cofix hondenborstel voor elke vacht

Cofix hondenborstel is er in verschillende soortenm geschikt voor elk type vacht. Honden verzorgen is belangrijk. Een gezonde vacht glimt.

Vachtverzorging tijdens de rui

Tijdens de rui vindt u in huis vele losse plukken hondenhaar. De Cofix honden borstel verwijderd de los zittende haren uit de hondenvacht. De Cofix verwijderd in combinatie met de stofzuiger meer vuil uit de vacht dan met een gewone hondenborstel. Deze hondenborstel verwijdert vuil, huidschilvers, losse haren en ongedierte en parasieten na een wandelling in de natuur. De Cofix hondenkam verwijderd naast parasieten en huidschilvers ook teken die zich nog niet vastgebeten hebben. Na een stevige boswandeling is de Cofix dus een goede manier om losse teken makkelijk en snel te verwijderen. Zo voorkomt u de kans op besmetting met lyme.

Droge huid en doffe vacht

Met een Cofix honden borstel verzorgt u de vacht van uw hond. Honden met een droge huid en doffe vacht hebben baat bij de Cofix honden borstel. Bij regelmatig gebruik wordt de doffe vacht weer gezond en glanzend. Voor een goed resultaat verzorgt u de vacht van de hond met een natuurlijke hondenshampoo.

5 soorten Cofix borstels

Iedere hond heeft zijn eigen type vacht. Cofix heeft 5 borstels ontwikkeld. Deze borstels zijn geschikt voor de meeste soorten vachten. U kunt de borstels, afhankelijk van de vacht in combinatie te gebruiken. Heeft u een Boxer of een Collie? Een Golden retriever of een Chihuahua? Met de juiste Cofix borstel is een goede vachtverzorging gegarandeerd. Kies de borstel die bij de vacht van uw hond past.

  • A - half lange vacht
  • B - korte, ruwharige vacht - Ook voor paarden
  • C - korte, zachte vacht - Ook voor katten en geschoren paarden
  • D - Lange vacht
  • E - Lange dikke vacht

Cofix Is in samenwerking met duitse dierenartsen ontwikkeld. De Cofix borstels worden aanbevolen door dierenartsen.

Zie onze collectie hondenverzorging

De cofix hondenborstel is er voor elke vacht soort.