Zogoflex toppl hondenspeelgoed

ZogoFlex hondenspeelgoed Toppl

Bestel mee

Zogoflex hondenspeelgoed Echo Zwig

Zogoflex hondenspeelgoed Echo Zwig

Westpaw Zogoflex Tizzi hondenspeelgoed

Zogoflex TIzzi hondenspeelgoed

ZogoFlex hondenspeelgoed Toppl

 • WestPaw Zogoflex hondenspeelgoed
 • Sterke hondenpuzzel
 • Interactief uitdagend hondenspeeltje
 • 100% recyclebaar sterk hondenspeelgoed
Vanaf € 19,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ZG83TNG-

Zogoflex hondenspeelgoed Toppl Hondenpuzzel met uitdaging

ZogoFlex hondenspeelgoed Toppl van WestPaw Design zijn uitdagende hondenspeeltjes. De Toppl hondenspeelgoed is een sterke hondenpuzzel met een beloning binnenin. De hond moet een oplossing bedenken om het voer of de hondensnack uit het honden speeltje te krijgen. Er zijn verschillende mogelijkheden, hierdoor blijft de Toppl uitdagend honden speelgoed voor elke hond. De moeilijkheids is zelf in te stellen. De Zogoflex Toppl S en L kunnen op elkaar geklikt worden.

Kenmerken hondenspeelgoed

De West Paw Toppl van ZogoFlex is een hondenpuzzel met de volgende kenmerken

 • Gemaakt van Zogoflex
 • Interactief hondenspeeltje
 • Voor oa apporteren, belonen en als hondenpuzzel
 • Profiel voor extra grip
 • In 2 maten die in elkaar gedraaid kunnen worden
 • Niet giftig materiaal
 • Unieke 1 malige omruilgarantie
 • 100% recyclebaar

Energie kwijt

Dit Zogoflex speelgoed voor honden is een goede manier voor uw hond om zijn energie kwijt te raken zonder directe fysieke belasting. Dat maakt deze hondenpuzzel ook geschikt voor geblesseerde of zieke honden. Stop de hondensnack of het hondenbrokje in de Zogoflex Toppl en kijk hoe uw hond puzzelt om het lekkers eruit te krijgen. De Toppl heeft ribbels aan de binnenzijde. De snacks zijn daardoor vast te zetten in de Toppl. De hond moet moeite doen om de beloning te bemachtigen. Ook kunt dit honden speeltje ook als apporteerspeelgoed gebruiken. De beloning zit verstopt in de Toppl.

Recyclebaar hondenspeeltjes

Zogoflex is BPA- en Phthalate vrij en recyclebaar. Zogoflex is het meest veelzijdige en duurzame speelgoed voor elke hond. Voor elk honden speeltje geldt 100% garantie : gaat het speelgoed tuk dan kan men gebruik maken van een eenmalige omruilgarantie.

Eigenschappen Zogoflex

Zogoflex is veerkrachtig en drijft. Het is apporteer en bellon speelgoed voor uw hond. Dit peeltje kan ook gebruikt worden door pups, het zal de tanden niet beschadigen. De Zogoflex Toppl is makkelijk schoon te maken. Na gebruik kunt u het reinigen in de vaatwasser.

Kleuren Toppl

Het Zogoflex Toppl honden speeltje is verkrijgbaar in 3 vrolijke kleuren. U kunt kiezen uit

 • Orange
 • Blauw
 • Groen

Maten Toppl hondenspeeltje

Dit leuke en vooral uitdagende hondenpuzzel is geschikt voor kleine en grote hondenrassen. De Zogoflex Toppl is verkrijgbaar in 2 maten. De Small en Large. De maten zijn apart verkrijgbaar. Maat S en L zijn te combineren tot 1 speeltje. Draai de kleine en grote Toppl op elkaar voor extra uitdaging.
Bekijk de volledige collectie honden speelgoed

Zogoflex Toppl is uitdagend hondenspeelgoed. Beloon uw hond met dit leuke tijdsverdrijf. Bekijk de hele collectie van  Westpaw Design Zogoflex.

Houd toezicht tijdens het spelen. Is dit honden speeltje geschikt voor uw hond? Kies de juiste grote, vorm en materiaal voor langer speelplezier. Bij kauwen op het hondenspeelgoed biedt u de hond een kauwitem aan.

Dit speeltje valt onder sterk honden speelgoed.

Het hondenspeeltje is een hondenartikelen.

De Toppl van West Paw design is een hondenpuzzel die u op verschillende niveaus kunt gebruiken. Zo blijft de Zogoflex hondenspeelgoed Toppl intressant voor uw hond.

Meer informatie
Fabrikant: West Paw design
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ZogoFlex hondenspeelgoed Toppl
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee