• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening
Wolfgang hondenriem
Meer afbeeldingen

Wolfgang hondenriem

Hippe hondenriem met uniek design
Hondenriem voor kleine honden
Hondenriem voor grote honden

E-mail naar een vriend

€ 22,95

* Verplichte velden

Spaarpunten U ontvangt 23 punt(en). 23 punten = € 0,23.

Hippe nylon hondenlijn

De Wolfgang hondenriem is een moderne hippe hondenlijn voor het uitlaten van kleine en grote honden. Deze mooie hondenriemen hebben een kleurrijk uniek design en vallen zeker op. De hondenriem is verkrijgbaar in 2 breedtes. Met deze hondenriem valt u zeker op. Geen enkele hondenlijn is gelijk.

Kenmerken Wolfgang hondenriem

Wolfgang hondenlijnen hebben de volgende kenmerken

  • 7 unieke hippe designs
  • Goede kwaliteit
  • verkrijgbaar in 2 maten
  • Voor het uitlaten van kleine en grote honden

Ontdek de collectie van Wolfgang

Kleuren Hondenriemen

De kleurcombinaties van Wolfgang ziijn uniek! Afgewerkt met een zwarte musketonhaak. Kies uit 1 van de leuke kleurstelllingen

Furtrader

Felle kleur in combinatie met een klassiek patroon. Deze collectie van Wolfgang bestaat uit een combi Inheemse patronen met felle stijlvolle kleuren. Een moderne en stijlvole kleurcombinatie die zeker op valt. Een witte basis met een patroon van fel aqua groen, zwart en rood.

Block43

De Block43 is de kleurstelling van de amerikaanse rally coureur Ken Block. Met de herkenbare artwork van de auto. Uniek is de 3D artword, Net als de auto van ken valt deze halsband ook op. De halsband heeft een bruin/blauw/wit/rode kleurstelling.

DayDream

De kleur voor de teefjes! liefelijk maar stoer. Een kleurcombinatie van paars/blauw/roze/lila. Vrolijke kleurstelling brengt fotografie, waterkleuren en computer technieken samen tot een buitengewoon ontwerp.

NativeLines

Gebasseerd op de textiel ontwerpen van de indianen. Patronen gecombineerd met felle kleuren. Wolfgang heeft deze kleur een moderne tijdloze ontwerp gegeven aan de halsband. De Bruine basis heeft een vrolijk patroon van blauw, rood, geel, zwart en meer.

StreetLogic

Kunt u niet kiezen? dan is de Streetlogic de stoere kleurcombi voor u. Twee verschillende designs in 1 ontwerp. Een camouflage print gecombineerd met exotische bloemen. StreetLogic is een eigentijds patroon met zowel een Urban als Outdoor tint.

WhiteOwl

Een rustige combie met een witte basis. In de trend Less-is-more is deze halsband van Wolfgang een echte blikvanger. Grijs, zwart, wit en zacht geel in een mooi patroon is dit een echte uitblinker.

LokiWolf

De collectie LokiWolf is ontwikkeld in samenwerking met Lok The WolfDog, de Instrafamous wolfshond. Dit mooie design toont de Charismatische viervoeter en combineert dit met de rijke coltuur van west america. De Zilver grijs en rijke gouden kleuren in een tijdloos grafisch ontwerp staat garant voor een iconisch resultaat.

Uw hond in stijl uitlaten? Met de bijpassende Wolfgang hondenhalsband valt u zeker op tijdens het uitlaten van uw hond.

Welke maat hondenriem

Welke maat hondenriem is geschikt voor uw hond. Dat is afhankelijk van de grote en het gewicht van de hond en het gedrag aan de lijn. Deze hondenlijnen van Wolfgang is verkrijgbaar in 2 maten en daarom geschikt voor het uitlaten van kleine en grote honden. De hondenlijn voor kleine honden is smal en heeft een geringe lengte van 1, 20 cm, ideaal voor de stadswandeling. De hondenriem voor grote honden is lang en geschikt voor het aangelijnd uitlaten van uw hond in het park of het bos. Kies de juiste maat voor uw hond.

  • S - 1,5 x 120 cm
  • L - 2,5 x 180 cm

Bekijk de volledige collectie hondenriemen.

 Zie ook onze overige hondenartikelen.

De Wolfgang hondenriem is een echte blikvanger voor het uitlaten van kleine en grote honden.

  • Fabrikant: Wolfgang
  • Materiaal: nylon

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat