• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening
Wolfgang hondenhalsband
Meer afbeeldingen

Wolfgang hondenhalsband

Unieke hondenhalsbanden

E-mail naar een vriend

€ 19,95

* Verplichte velden

Spaarpunten U ontvangt 20 punt(en). 20 punten = € 0,20.

Unieke hondenhalsband

De Wolfgang hondenhalsband is een leuke collectie kleurrijken halsbanden voor het uitlaten van kleine en grote honden. De halsbanden zijn taploos verstelbaar en voorzien van een kliksluiting. Deze nylon halsbanden zijn verkrijgbaar in 3 maten en 7 unieke kleuren. Met deze leuke collectie hondenhalsbanden valt uw hond zeker op. Er is ook een bijpassende hondenriem verkrijgbaar, om uw hond in stijl uit te laten.

Kenmerken Wolfgang halsbanden

Deze halsbanden hebben de volgende kenmerken

  • Nylon halsbanden
  • Geschikt voor kleine en grote honden
  • Unieke kleurcombinatie
  • Modern Design
  • Goede kwaliteit
  • Nette afwerking

Ontdek de collectie van Wolfgang

Kleuren halsband

De kleurcombinaties van Wolfgang ziijn uniek! Afgewerkt met een zwarte kliksluiting en zwarte D ring. Kies uit 1 van de leuke kleurstelllingen

Furtrader

Felle kleur in combinatie met een klassiek patroon. Deze collectie van Wolfgang bestaat uit een combie Inheemse patroneen met felle stijlvolle kleuren. Een moderne en stijlvole kleurcombinatie die zeker op valt. Een witte basis met een patroon van fel aqua groen, zwart en rood.

Block43

De Block43 is de kleurstelling van de amerikaanse rally coureur Ken Block. Met de herkenbare artwork van de auto. Uniek is de 3D artword, Net als de auto van ken valt deze halsband ook op. De halsband heeft een bruin/blauw/wit/rode kleurstelling.

DayDream

De kleur voor de teefjes! liefelijk maar stoer. Een kleurcombinatie van paars/blauw/roze/lila. Vrolijke kleurstelling brengt fotografie, waterkleuren en computer technieken samen tot een buitengewoon ontwerp.

NativeLines

Gebasseerd op de textiel ontwerpen van de indianen. Patronen gecombineerd met felle kleuren. Wolfgang heeft deze kleur een moderne tijdloze ontwerp gegeven aan de halsband. De Bruine basis heeft een vrolijk patroon van blauw, rood, geel, zwart en meer.

StreetLogic

Kunt u niet kiezen? dan is de Streetlogic de stoere kleurcombi voor u. Twee verschillende designs in 1 ontwerp. Een camouflage print gecombineerd met exotische bloemen. StreetLogic is een eigentijds patroon met zowel een Urban als Outdoor tint.

WhiteOwl

Een rustige combie met een witte basis. In de trend Less-is-more is deze halsband van Wolfgang een echte blikvanger. Grijs, zwart, wit en zacht geel in een mooi patroon is dit een echte uitblinker.

LokiWolf

De collectie LokiWolf is ontwikkeld in samenwerking met Lok The WolfDog, de Instrafamous wolfshond. Dit mooie design toont de Charismatische viervoeter en combineert dit met de rijke coltuur van west america. De Zilver grijs en rijke gouden kleuren in een tijdloos grafisch ontwerp staat garant voor een iconisch resultaat.

Bekijk de bijpassende Wolfgang hondenriemen.

Welke maat halsbanden

Welke maat halsband is geschikt voor uw hond? Deze halsbanden zijn er voor kleine en grote honden. De halsbanden zijn ruim taploos verstelbaar. Meet voordat u besteld, de nekomvang van uw hond. Maak een keuze uit

S - 1,5 cm. breed - 20 - 33 cm nekomvang

M - 2,5 cm breed - 33 - 45 cm nekomvang

L - 2.5 cm breed - 45 -65 cm nekomvang

Bekijk de volledige collectie hondenhalsbanden.

De Wolfgang halsbanden zijn een unieke collectie nylon hondenhalsbanden voor kleine en grote hondenrassen.

  • Fabrikant: Wolfgang

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat