West Paw design Zogoflex Air Dash hondenspeelgoed

Westpaw design Zogoflex air Dash hondenfrisbee

Bestel mee

Zogoflex Air Wox hondenspeelgoed

Zogoflex Air Wox hondenspeelgoed

Westpaw design Zogoflex Qwizl hondenspeelgoed

Zogoflex Qwizl hondenspeelgoed

Westpaw design Zogoflex air Dash hondenfrisbee

Sterk hondenspeelgoed voor apporteren
€ 25,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2689-2691

Zogoflex air hondenfrisbee

De Zogoflex Air Dash hondenfrisbee is het leukste hondenspeelgoed om met uw hond te spelen. Dit hondenspeeltje is speciaal voor honden die van apporteren houden. Het gat in het midden van de ZogoflexAir Dash geeft de hondenfrisbee stabiliteit en snelheid in de lucht. Het profiel geeft baas en hond extra grip op de frisbee. ZogoflexAir is zacht materiaal waardoor de hond geen pijn krijgt aan zijn bek bij het vangen. De Dash is niet giftig en 100% recyclebaar.

Kenmerken Air Dash frisbee

Dit hondenspeeltje heeft de volgende kenmerken

  • West Paw Design hondenspeelgoed
  • Zogoflex Air (zachter dan zogoflex hondenspeeltjes)
  • Niet giftig - veilig voor hond en baas
  • 100 % recyclebaar
  • Apporteren met uw hond
  • 1 maat en 3 kleuren leverbaar
  • Geschikt voor kleine en grote honden

Hondenspeelgoed van Zogoflex air

Zogoflex Air is innovatief hondenspeelgoed gemaakt van het zelfde materiaal als zogoflex. Het verschil is dat de Zogoflex air met een natuurlijk schuimmiddel is geïnjecteerd. Zogoflex air is lichter van gewicht, onzichtbaar en zachter dan het zogoflex hondenspeelgoed. Doordat dit hondenspeelgoed lichter is blijft het hoger op het water drijven en is daardoor ook beter zichtbaar. Dat maakt de Zogoflex Air niet zo sterk als het zogoflex materiaal. Voor de fanatieke kauwers adviseren wij de normale zogoflex Jife. Zogoflex air is ook 100% recyclebaar en geeft geen schadelijke stoffen af tijdens het spelen.

Maten Dash

De Dash van Westpaw Design heeft een doorsnee van 20 cm. en is geschikt voor kleine tot grote honden. Voor het apporteren met uw Jack Russel of met uw golden retriever of Labrador. 

Omruilgarantie

West Paw design is overtuig van het sterke hondenspeelgoed gemaakt van Zogoflex. WestPaw Design heeft een unieke eenmalige omruil garantie. Deze garantie is levenslang. Is het speeltje kapot dan heeft u 1 malig recht op vervanging van het speeltje.

Kleuren

Dit Zogoflex Air hondenspeeltje is leverbaar in 3 kleuren. U kunt kiezen uit:

  • Roze
  • Turkoois
  • Geel

Stevig speelgoed voor uw hond

Stevig hondenspeelgoed is honden speelgoed die rekening houd met de sterkte van de hondenkaak. Door de goede keuze van materiaal en vorm gaan deze hondenspeeltjes lang mee. Een goede basis is de juiste vorm en de juiste grote. Een botvorm is leuk zolang de hond niet geneigd is om op het speelgoed te kauwen. Is het zo wie zo een kauwer, kies dan in plaats van een platte botvorm een andere vorm als een grote bal. Lees meer over het juiste hondenspeelgoed voor uw hond

Interactief hondenspeelgoed

Samen spelen is goed voor de relatie tussen hond en baas. Bijvoorbeeld samen apporteren van een hondenfrisbee. Leer de hond dat het leuk is iets terug te brengen. Beloon de hond als een hondenspeeltje terug wordt gebracht. Interactief speelgoed zorgt voor actie bij u en uw hond.

Houd toezicht tijdens het spelen

Laat uw hond spelen met dit sterke hondenspeelgoed. Om lang plezier te hebben van uw aanschaf adviseren wij u wel om de juiste grootte en passend hondenspeelgoed voor uw hond te kiezen. Bij een hond die graag wil kauwen is een vorm waar hij minder snel grip op heeft, als een bal, beter geschikt dan een bot vorm. Houdt toezicht tijdens het spelen. Hondenspeeltjes zijn niet bedoeld om te kauwen. Leer de hond het verschil tussen kauwen en spelen.

Lees meer over hondenspeeltjes.

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed.

Bekijk alle apporteerspeelgoed

Dit hondenspeeltje is een product van Westpaw Zogoflex

De Zogoflex air Dash hondenfrisbee is een lichte drijvende hondenspeeltje voor middelgrote en grote honden.

Meer informatie
Fabrikant: West Paw design
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Westpaw design Zogoflex air Dash hondenfrisbee
Uw waardering

Related Posts

Bestel mee