WAW easy dog walk

WAW Easy Dog Walk

Bestel mee

Artleather Big Skull and bones rood

Pettarazzi hondenhalsband Artleather Big Skull n bones

WAW Easy Dog Walk

Waw Uniek easy Dog walk hondenriem voor elke hond, aan elke riem

Vanaf € 18,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WAW

Waw Innovatief anti-schok systeem

Waw easy dog walk is een uniek innovatief anti-schok systeem voor elke hond die trekt of elke baas die trekt. De Waw is ontworpen om prettig met uw hond te wandelen. Deze WAW absorbeert en reduceert de klappen tijdens het trek gedrag en maakt het wandelen met uw hond weer aangenaam en ontspannen. De trekkracht wordt tot wel 40% gereduceert. Gebruikd de WAW tijdens het uitlaten maar ook tijdens het fietsen, het sporten met uw hond. De Waw Easy Dog Walk is ideaal voor honden die vaak een ruk aan de lijn geven.

Hoe werkt de WAW Easy Dog Walk

De WAW werkt simpel Uw hond trekt hard? De WAW begint direct met uitrekken. In het begin geeft de WAW een kleine weerstand. Deze weerstand past zich proportioneel aan op de intensiteit van de trekkracht en de duur van de spanning. De Waw is getest door experts. Hieruit blijkt dat de WAW meer dan 40% van de trekkracht absorbeert en reduceert. De wandeling met uw hond worden weer aangenaam zonder constant rukken aan de riem. Plaats deze unieke koppelstuk tussen de haak van uw hondenriem en de halsband of tuig

Waw in Rust

Waw werking

Voordelen Easy Dog Walk

hond uitlaten

De Waw beschermt de hond en baast tegen blessures. De pijngrens van een hond is hoog. Een ruk aan de lijn door het uitvallen of enthousiast weg sprinten van uw hond of het corrigeren door middel van een rug aan de lijn, kan leiden tot blessures. In enkele gevallen kan het tot pijnlijke permanente beschadigingen leiden. 

Door de toenemende weerstand helpt de Easy Dog Walk problemen op te lossen. De Soft-release absorbeert geleidelijk de energie die wordt opgewekt door het trekken en voorkomt plotselinge terugslag.

De voordelen van de Waw zijn

  • Voorkomt blessures bij uw hond

Met een normale hondenlijn kan bij plotselinge ruk een cervicale blessure ontstaan

  • Voorkomt blessure bij de baas

Plotselinge ruk aan de riem kan leiden tot pols- schouder, enkel en rugklachten. De Waw voorkomt verstuiking en meer.

  • Beschermt pups tijdens de groei

Een pup zijn gestel is nog zwak, maar de pup kan aan de riem zeer onstuimig en enthousiast zijn.

Waarom WAW

Deze innovatieve absorberende en reducerende hondenriem zorgt er voor dat hond en baas in de juiste houding blijven. De WAW verzekert een progressief 'soft release' bij het trekken aan de lijn. Elke keer als de hond trekt verlengt waw de lijn zeer geleidelijk. Wanneer de spanning van de riem af gaat, gaat de waw ook langzaam terug naar de rust positie. Hierdoor zal hond en baas altijd de juiste houding houden. Het uitlaten wordt weer relaxed en veilig. ( zie afbeelding 1)

waw waarom

Gewone hondenlijn

Bij een gewone hondenriem is de vaste afstand het grootste probleem. De afwezigheid van een schok absorberend gedeelte kan bij de hond en de baas een potentiele blessure opleveren. Waw geeft daarvoor de oplossing. (zie afbeelding 2)

waw

Elastische hondenlijnen en veren

De elasticiteit is bij deze hondenlijnen het probleem. Na een plotselinge harde ruk aan de lijn kan de controle over de hond worden verloren. De lijn wordt door het schokbestendige gedeelte verlengt en onbeheersbaar. Gedurende de werking kunnen deze hondenlinen een bungy jump effect ontstaan. ( het terug veren) Waw houdt uw hond en u in een natuurlijke positie. (zie afbeelding 3) 

waw trekken aan de lijn

Rollijn

De rollijn of uitlooplijn wordt vaak verkeerd gebruikt. Elke keer wanneer de baas plots de rem indrukt of wanneer het einde van de lijn is beriekt krijgen hond en baas een ruk aan de lijn. De waw neemt alle negatieve effecten van een rollijn weg.

Wanneer Easy Dog Walk

Deze korte hondenlijn is geschikt voor elke hond, van iedere leeftijd en van elk gewicht. Elke hond heeft baat bij de Easy Dog Walk. Bij grotere en sterke hondenrassen zijn mensen eerder bewust van de noodzaak/ Vooral omdat de baas last ondervindt om de hond onder elke omstandigheid goed onder controle te houden. Ook loopt de baas en de hond blessure op door het trekken. Ookal denkt u, mijn hond trekt niet, onbewust trekt de baas tijdens het wandelen regelmatig aan de lijn van uw hond. Vooral hondenbezitter van kleinere honden zijn hier zich niet bewust van. Juist deze kleine hondenrassen lopen een hoger risico op een blessure. Waw is leverbaar in 7 maten. Waw is inzetbaar bij

WAW easy dog walk inzetbaar

WAW is er voor elke hond dia aan een lijn loopt.

Maten

Kies de juiste die past bij uw hond. Kijk naar onderstaande tabel:

waw maattabel 

Kwaliteit

De Waw is een italiaans product van uitstekende kwaliteit. Er wordt gebruikt gemaakt van topmaterialen met een oog voor detail. Alle WAW worden getest op duurzaamheid. Met meer dan 100.000 treksimulaties kan de conclusie getrokken worden dat dit artikel 2 tot 4 x sterker is dan een hond op basis van zijn gewicht. Waw is een nuttig hulpmiddel tijdens het uitlaten van uw hond. Een absolute must voor de hondeneigenaar die de gezondheid van hun viervoeter net zo belangrijk vinden als die van hunzelf.

WAW Easy Dog Walk is een anti-schok systeem die de trekkracht van uw hond tot 40 % aborbeert en reduceert.

Meer informatie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WAW Easy Dog Walk
Uw waardering

Bestel mee