Verzendkosten

Veilig online bestellen

Bij ons besteld u veilig online. Wij zijn aangesloten bij Webshopkeurmerk. 

Verzenden

  • > € 59,95 Gratis - Orders vanaf € 59,95 worden gratis verzonden. Wij verzenden met PostNL.
  •  € 20 -  €59,95 -  €3,50 Orders € 20- €59,95 worden €3,50 verzendkosten berekend.
  • < € 20,- Voor kleine orders onder 20,- worden € 5,95 verzendkosten berekend.
  •  Wij verzenden naar Belgie < € 75,- =  € 7,99

Gratis bezorgen regio 0528 + 0523

In de regio 0528 en 0523 (netnummers) bezorgen wij zelf gratis aan huis. Levertijd is hier ook afhankelijk van de voorraad. hondenbrokken, hondenworsten, hondensnacks kunnen we vrij snel uitleveren. 1-2 werkdagen. Wij vragen u wel vooraf te betalen zodat wij u niet aan de deur lastig moeten vallen om af te rekenen. LET OP dit is alleen regio Hoogeveen en Hardenberg. Voor bezorgadressen buiten deze regio geld een bijdrage in de verzendkosten van slechts €3,50 voor order tussen €20,- en €59,95. Orders boven €59,95 gratis verzonden.

PostNL

Voor het verzenden van pakketten maken we gebruik van 1 aanbieder. PostNL.

Kleine order toeslag

Orders onder de € 20,- hebben een kleine ordertoeslag, hiervoor geldt een bijdrage in verzendkosten van € 5,95. Bestelt u meer dan € 20,- betaalt u slechts een bijdrage van € 3,50. Wij hebben heerlijke hondensnacks op natuurlijke basis. Een tip om uw order aan te vullen.

Versturen jullie per brievenbuspost?

Gewone brievenbuspost valt niet te traceren. Wij verzenden ook niet met brievenbuspost. Ook de afmeting staat vaak ter discussie. Brievenbuspost met track en trace maken we wel gebruik van.

Wat is de Levertijd?

In regel geldt een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Het kan enkele keer oplopen tot 10 werkdagen. Wordt hiervan afgeweken, dan laten wij u dat zo snel mogelijk weten. Hierin zijn wij wel afhankelijk van derden. We hebben zelf een voorraad van de meest lopende artikelen. Waar mogelijk versturen we dan ook direct. Vaak bestellen we maandag en dinsdag bij onze leveranciers en verzenden wij maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Het verzenden zelf neemt 24-48 uur in beslag. Dit hebben wij uit handen gegeven aan PostNL en hebben wij geen enkele invloed op. Deze levertijd is ter indicatie. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk uit te leveren. Enkele artikelen hebben een langere levertijd. Dit is aangegeven op de betreffende pagina. Mocht u vinden dat uw bestelling uitblijft, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan dan na wat daar de reden van is. 

14 dagen zichttermijn

Meet voordat u besteld. Dit voorkomt teleurstellingen. Past het toch niet? U heeft 14 dagen zichttermijn. Verpak de bijgeleverde factuur bij de retourzending. Vermeld erop wat er retour komt. De Zichttermijn geldt niet voor hondenvoer en snacks ivm de veiligheid.

Heeft u nog vragen?

Voor verder vragen kunt u contact met ons opnemen; E-mail PeJe diertotaal, Hoogeveen 0528-851449 of 06-52666098. Mailen heeft onze voorkeur! Door onze drukke werkzaamheden zijn wij telefonisch soms wat minder goed te bereiken. Mail lezen wij elke dag. Wij streven er na u binnen 48 uur terug te mailen. PS Let op vermeld uw juiste emailadres zodat u niet te vergeefs wacht op ons antwoord.