• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening
Vachtverzorging Lange vacht
Meer afbeeldingen

Vachtverzorging Lange vacht

De combinatie voor het verzorgen van langharige vachten

E-mail naar een vriend

Normale prijs: € 35,50

Special Price € 31,95

Spaarpunten U ontvangt 32 punt(en). 32 punten = € 0,32.

Combinatie

Carnis vachtverzorging lange vacht is een combinatie is speciaal voor u samengesteld voor het verzorgen van de lange vacht. Een combinatie van Doorkam shampoo, Anti klitten spray en Nertsenolie conditioner. De combinatie zorgt voor langdurig plezier van de vachtverzorging.

Carnis Natural Grooming

Carnis Natural Grooming heeft alleen natuurlijke ingrediënten met toevoeging van proteïnen en vitaminen als basis. De verzorgingsproducten zijn PH gelijk aan die van de huid. De natuurlijke vet of talglaag wordt niet aangetast. De shampoo's zijn Alkali vrij. Deze combinatie zorgt voor een glanzende vacht en verhoogd de weerstand.

Anti klitten spray

Een lange vacht kan soms last hebben van klitten. De Carnis Natural Grooming Anti klitten spray verwijderd hardnekkige klitten. Bij regelmatig gebruik zullen de klitten minder snel terug komen.

Doorkam shampoo

Door allerlei oorzaken ontstaan er soms klitten in een langharige vacht. Carnis Doorkam shampoo is op basis van Nertsolie en soja-extracten. Dit zorgt voor een betere bescherming van de vacht en laat de langharige vacht makkelijker doorkammen.

Nertsolie conditioner

Deze conditioner is op basis van Vison Olie. Ondanks de naam is Vison olie niet vettig. Deze conditioner is de ideale behandeling van vacht en huid na een wasbeurt. Het herstelt de PH van de huid en voedt en verhinderd uitdroging van de vacht. Daarnaast beschermt het de natuurlijke vetlaag van de huid. Het voorkomt klitten en afbreken van de haren.

Inhoud

Deze combi bestaat uit de volgende artikelen:

  • Anti Klit spray 500 ml
  • Doorkam shampoo 250 ml
  • Nertsenolie conditioner 250 ml

Carnis Vachtverzorging lange vacht is speciaal gecombineerd voor de verzorging van een langharige vacht.

  • Fabrikant: Carnis natural grooming

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat