• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening
Tre ponti secondo sporza tuig Blauw ref
Meer afbeeldingen

Tre ponti secondo sporza tuig Blauw ref

Tre Ponti hondentuig.
Sportief hondentuig voor oa sportende hond waarbij elke seconde telt.
Optimale bewegingsvrijheid.
Ook geschikt tijdens het zwemmen.

E-mail naar een vriend

Normale prijs: € 36,95

Special Price € 30,95

* Verplichte velden

Spaarpunten U ontvangt 31 punt(en). 31 punten = € 0,31.

Sportief tuig-Sportieve hond

Tre Ponti Secondo Sporza blauw Reflecterend hondentuig is  geschikt voor sportieve honden. Hondensport is populair in ons land. Steeds meer hondeneigenaren ontdekken hoe leuk het is om samen met de hond actief te zijn. En honden vinden het fantastisch om te rennen, vangen en te springen samen met de baas. De Tre Ponti Sporza is speciaal voor deze honden ontwikkeld met nog meer bewegingsvrijheid. Het tuig geeft uw hond de meeste bewegingsvrijheid en is dus heel geschikt voor gebruik tijdens fly ball, dog frisbee, agility en meer.

Stevig ontwerp

Het Secondo Sporza harnas zijn extra stevige Secondo tuigen in grotere maten. Het tuig heeft een extra brede rib sluiting en kan meer frictie aan dan de kleinere Secondo. Ook is er aan de voorzijde een zachte beschermende kern aangebracht.

Allergievrij, super licht en sterk

Net als alle Tre Ponti tuigen is het Sporza tuig gemaakt van allergievrij, licht en duurzaam materiaal. De met canvas gevulde kern zorgt dat het tuig geen enkele rek geeft. Mede door het canvas is het tuig erg sterk. Het materiaal wordt bijna niet nat en houdt geen haren vast.

Blauw reflecterend

De Sporza is in een lichtblauwe kleur en afgewerkt met een reflecterende rand.

Maten

De maat van dit Tre Ponti tuig is gebasseerd op het gewicht van de hond. De bouw van de hond bepaald waar het tuig precies komt te zitten. Is de hond tegen de grens aan van een maat en wat breed gebouwd kies dan voor een grotere maat.

Maat Gewicht
4 9 tot 14 kilo
   

Er zijn meer hondentuigen

Voor honden als border collie's, weimeranen en dalmatiers is het Tre Ponti Secondo Sporza hondentuig uitstekend geschikt.

  • Kleur: Blauw
  • Fabrikant: Tre Ponti
  • Kleur: Blauw

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat