Tre ponti primo power Hondenriem

Tre ponti primo power Hondenriem

Bestel mee

Tre ponti forza hondentuig Reflecterend

Tre ponti forza hondentuig Reflecterend

Tre ponti primo hondentuig Reflecterend

Tre ponti primo hondentuig Reflecterend

Tre ponti primo power Hondenriem

Sterke Tre Ponti hondenriem. Geschikt voor grote honden. Meer controle over uw hond. 2 lengtes leverbaar. Let op nog 1x in camouflage leverbaar.
Vanaf € 29,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Tre ponti primo power Hondenriem

Tre Ponti Hondenriem voor extra controle

Tre Ponti Primo Power hondenriem is een sterke hondenlijn voor grote honden. Hondenriemen zijn ideaal om uw hond aangelijnd uit te laten. Een keuze uit een goede hondenriem is essentieel voor een comfortabel blokje om. Deze sterke hondenriem is speciaal ontwikkeld om in elke situatie de controle over uw hond te houden. De riem is voorzien van een sliding controle systeem met dubbele handgreep. De eerste lus aan de hondenriem is het handvat. Het handvat is extra dik gevoerd. Het handvat kan om de pols worden gedragen. Zo heeft u uw hand vrij om de riem zelf vast te pakken als extra sterke houvast. Mocht uw hond een keer pardoes aan de lijn trekken, dan wordt de lijn niet zomaar uit de handen getrokken. De 2e handvat zit bij de haak. De 2e lus is er voor die momenten dat u uw hond kort bij u wilt houden en extra controle wilt hebben. Met de 2e lus, vlakbij het hondentuig of de hondenhalsband, maakt u in een handomdraai een hele korte hondenriem. Handig in de stad of wanneer u een andere hond tegenkomt.

Bekijk de volledige collectie Tre Ponti.

Hondenlijn voor grote sterke honden

Een goede hondenriem kopen? De Primo Power is een robuuste hondenriem. Deze hondenlijn is uitstekend geschikt voor grote, sterke honden. Het is een brede hondenriem met een prettig, comfortabel handvat. Dit speciale handvat geeft u net wat extra controle over uw hond. Neem het handvat om uw pols en hou de riem zelf vast met uw hond. Zo ontstaat er een sterke grip op de riem. De Primo Power hondenriem heeft geen extra handvat, maar wel een speciaal handvat voor de pols.

Minder Blessure

Gebruik van de primo lijn hondenriem vermindert de kans op blessures aan elleboog of schouder. Deze hondenlijn ontlast uw rug en gewrichten. Uw arm komt in een hoek van 45 graden en uw spieren doen het werk.

Kenmerken Primo Power lijn

Deze sterke lijn heeft de volgende kenmerken;

 • Primo hondenriemen
 • goede kwaliteit
 • sterke nylon hondenlijn
 • In 2 lengtes verkrijgbaar
 • 2 kleuren leverbaar
 • Voor grote sterke honden
 • Speciaal handvat om rug en gewrichten te ontlasten
 • Polsgrip voor extra sterk houvast
 • Met extra handvat voor extra kort houden van uw hond

Zie onze collectie hondenlijnen

Lengte Primo hondenriemen

De lichte maar erg sterke hondenriem is leverbaar in 2 lengtes. Kies de lengte die bij u en uw hond past. De 60 cm korte hondenriemen zijn ideaal voor het gebruik bij grote honden in bijvoorbeeld de stad. Met het extra handvat maat u deze riem tot een hele korte lijn.

 • 60 cm
 • 100 cm

Kleuren Primo

Deze sterke Tre Ponti hondenriem is verkrijgbaar in 2 kleuren. Het dikke handvat is zwart. Het nylon is er in 2 kleuren. De haak is RVS. Maak een keuze uit

 • Zwart
 • Camouflage

Combinatie riem met hondentuig

Veelal is het verplicht uw hond aangelijnd uit te laten. Een hondenlijn is dan ook een onmisbaar hondenproduct. Deze hondenriem is uitstekend te combineren met een Tre Ponti hondentuig zoals een Primo Plus of Primo hondentuig of Forza hondentuig. Zo houdt u altijd zelf de controle.

Dit artikel valt onder de hondenartikelen
Gebruik de Power hondenlijn in combinatie met de WAW easy Dog walk

De Primo power hondenlijn is speciaal voor het uitlaten van grote sterke honden. Het speciale handvat aan de hondenriem geeft u extra controle over de hond. Het extra handvat bij de haak houdt u uw hond extra kort. Met de Tre Ponti Primo power hondenriem vermindert u de kans op een blessure.

Meer informatie
Manufacturer Tre Ponti
Kleur: zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tre ponti primo power Hondenriem
Uw waardering

Bestel mee