Tre ponti primo hondentuig Reflecterend

Tre ponti primo hondentuig Reflecterend

Bestel mee

Tre ponti forza hondentuig Reflecterend

Tre ponti hondentuig forza Reflecterend

Tre ponti liberta hondentuig

Tre ponti liberta hondentuigje

Tre ponti primo hondentuig Reflecterend

Tre Ponti hondentuig met reflectie. Voor honden vanaf 10 kilo. In 4 kleuren en 4 maten leverbaar. Geen irritatie in de oksels. Geschikt voor gebruik bij het fietsen en zwemmen.

Vanaf € 35,95 Normale prijs € 44,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
TreponprimRefl

Tre Ponti hondentuigen Uniek ontwerp

Het Tre ponti primo hondentuig met reflectie is ontworpen voor het uitlaten de middelgrote tot grote hond. Dit Tre Ponti hondentuig heeft een ergonomische pasvorm en een zeer doordacht ontwerp. Daardoor heeft uw hond geen last meer van irritatie of wrijving bij de oksels door een hondentuig. Dit hondentuig van TrePonti geeft u controle over de hond tijdens het uitlaten. Het handvat bovenop is handig in situaties waar de hond kort gehouden moet worden.

Bekijk het volledige assortiment Tre Ponti hondentuig

Voordelen TrePonti Primo harnas

Tre Ponti hondentuigen hebben de volgende voordelen.

 • Ergonomische pasvorm
 • Optimale bewegingsvrijheid
 • Licht, allergievrij en sterk materiaal
 • Gedragsdoorbrekende eigenschap
 • Tuig "kantelt" niet
 • Goede controle over uw hond
 • Geen irritatie of wrijving in de oksels
 • Geen haren aan het tuig
 • Vrij van hondengeur
 • Watervast & snel drogend
 • Makkelijk uit en aan te doen
 • Makkelijk schoon te maken
 • Geschikt voor wandelen, sporten en fietsen met uw hond
 • Handgemaakt Italiaans design
 • Innovatief en gepatenteerd

Ontdek meer hondenproducten

Reflecterend hondentuig

Het primo reflecterend honden tuig heeft een reflecterende rand. Door de reflecterende rand bent u met dit tuig extra zichtbaar in het donker. Dit zorgt ervoor dat u veilig in het donker uw hond kunt uitlaten. Door het mooie sterke contrast staat het ook nog eens mooi. TrePonti heeft ook een standaard Primo Hondentuig zonder reflecterende rand.

Er zijn meer Tre Ponti hondentuigen voor uw hond.

Unieke bewegingsvrijheid voor de hond

De voorste band van dit hondentuig is hoger geplaatst dan bij andere hondentuigen. Hierdoor valt de band over de schouderbladen tegen het borstbeen. De hond heeft hierdoor een optimale bewegingsvrijheid. Ondanks de bewegingsvrijheid geeft het Primo Hondentuig veel controle over de hond.

Honden tuig voor grote actieve honden

Het Primo reflecterend hondentuig is een aanrader om te gebruiken als fietstuig. De ring loopt over de handgreep en geeft u constante controle en grip over de hond. Door de optimale bewegingsvrijheid is het tre ponti tuig ook ideaal tijdens sporten met uw hond. Bekijk het vergelijk review van het Tre Ponti Primo hondentuig

Materiaal

De honden tuigen zijn gemaakt van niet allergievrij, licht en duurzaam materiaal. De binnenkant is gevuld met een laag canvas wat het tuig sterk maakt en waardoor het geen rek vertoont. Het tuig neemt nauwelijks vocht op en houdt geen hondenharen vast.

Geen hond gelijk

Tre Ponti heeft een bijzondere kijk op honden. Elk type honden tuig wordt speciaal aan de formaat hond aangepast. Niet 1 model in diverse maten maar bewuste keuze om voor verschillende hondenrassen, verschillende modellen te ontwikkelen. De specifieke pasvorm en eigenschappen beter aansluiten op de groote en specifieke behoefte van de hond. Hierdoor is het optimale tuig voor elk formaat hond ontstaan. Goede hondentuigen hebben een juiste pasvorm voor de hond. Geen irritatie's of schuurplekken na een wandeling.

Bijpasssende hondenriem

Tre Ponti heeft een bijpassende Primo Power hondenriem. Deze hondenriemen zijn geschikt voor het uitlaten van de grotere sterke honden. Het speciale extra veilige handvat helpt u om uw hond goed onder controle te houden.

Kleur Primo Reflecterend

Het Primo reflecterend hondentuig is afgezet met een reflecterende bies. Het gepolsterde borststuk is zwart, evenals de buikband. De tuligen zijn verrkijgbaar in 4 kleuren. maak een keuze uit

 • Rood reflecterend
 • Zwart reflecterend
 • Blauw reflecterend
 • Roze reflecterend

Welke Maat Primo hondentuig

Het Tre Ponti Primo hondentuig is leverbaar in 4 maten en geschikt voor de middelgrote hond. Neem altijd de borstmaat van uw hond. Voor meer informatie kijk op onze meetinformatie in de footer.

Maat             Gewicht             Borstomvang          
M 10-20 kilo 50-65 cm
L 20-30 kilo 70-85 cm
XL 30-40 kilo 80-100 cm
XXL 40-60 kilo 90-100cm

Dit honden tuig is ondermeer geschikt voor hondenrassen als Briard, Doberman, Bulldog, Boerboel, Labrador, herder, Dalmatier, Boxer en Mastif

Er zijn meer hondentuigen.

Het Primo reflecterend honden tuig is een veilig hondentuig voor middelgrote tot grote honden. Ideaal voor gebruik tijdens het fietsen, uitlaten of zwemmen. De Reflecterende rand zorgt voor meer zichtbaarheid in het donker. Het hondentuig heeft een ergonomische pasvorm.

Honden tuig kopen? Het Tre Ponti Primo hondentuig met reflectie laat de oksels van de hond vrij en geeft u controle tijdens het uitlaten.

Meer informatie
Fabrikant: Tre Ponti
Kleur: Zwart / Blauw / Rood / Roze
Maat: Medium / Large / X-Large / XX-Large
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tre ponti primo hondentuig Reflecterend
Uw waardering

Bestel mee