• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening
Tre Ponti nylon hondenriem mesh handvat
Meer afbeeldingen

Tre Ponti nylon hondenriem mesh handvat

Tre Ponti hondenriem.
Geschikt voor kleine honden.

E-mail naar een vriend

€ 24,95

* Verplichte velden

Spaarpunten U ontvangt 25 punt(en). 25 punten = € 0,25.

Tre Ponti Hondenriem voor kleine honden

Tre Ponti nylon hondenriem met mesh handvat is een nylon hondenlijn voor kleine honden. Deze honden riem is gemaakt van sterk nylon. De lijn is dubbel geweven voor een dubbele stevigheid. Ondanks de dubbele sterke nylon weef techniek is de lijn uitermate soepel. De riem is licht van gewicht en uiterst geschikt voor de kleine hond. De hondenlijn heeft bij het handvat een ring voor een hondenpoepzakje. De haak is klein en gemaakt van RVS. Het handvat heeft een mesh voering voor meer comfort. Deze smalle lijn is 100 cm. lang en 15 mm breed. Deze korte lijn is door de lengte uiterst geschikt voor het wandelen in de stad. De nylon hondenlijn heeft een gunstige prijs. Toch heeft het een uitstekende afwerking en is van goede kwaliteit. Deze smalle nylon hondenlijn is geschikt voor honden tot ongeveer 10 kilo. Voor de grote sterke honden is er de Primo hondenriem.

Kleuren nylon hondenlijn

Bij deze leuke hondenlijntjes heeft u de keuze uit 5 kleuren. De Economic hondenlijn is in dezelfde kleuren leverbaar als de Tre Ponti hondentuigjes. De riemen hebben een zilverkleurige haak en ring en is voorzien van een zwart stevig stukje waarmee de haak aan de riem is bevestigd. Dit is netjes gestikt en voorzien van Tre Ponti tekst. Deze lijn heeft een reflecterende streep voor meer zichtbaarheid in het donker. Het handvat is gevoerd met dezelfde Fluoro mesh als de fibbia mesh tuigjes. Zo ontstaat er een leuk en opvallend contrast tussen de zwarte riem en het handvat. Niet te opvallend maar een mooi detail. De riem vormt een mooi passend geheel met een Terzo Fibbia tuigje of een Terzo Liberta tuigje. Deze hondenlijn is verkrijgbaar in de volgende kleuren.

  • Geel
  • Groen
  • Zwart
  • Roze
  • Oranje
Tre ponti heeft een mooie collectie hondentuigen speciaal voor kleine honden. Bekijk hier de collectie van Tre Ponti.
Er zijn meer hondentuigen.
Dit artikel valt onder de hondenartikelen

Deze hondenlijn is een perfecte combinatie met de Tre ponti hondentuigjes. Tre Ponti nylon hondenriem mesh handvat is geschikt voor de kleine honden.

  • Fabrikant: Tre Ponti

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat