Tre Ponti Fibbia Mesh zwart

Tre Ponti hondentuigje Fibbia Mesh

Bestel mee

Tre ponti primo plus hondentuig oranje

Tre ponti hondentuig primo plus oranje

Tre Ponti fibbia mesh oranje

Tre Ponti Fibbia Mesh Oranje 1,5

Tre Ponti hondentuigje Fibbia Mesh

Tre Ponti Fibbia hondentuigje. Het hondentuigje voor kleine honden. Luchtig mesh stof. Klik sluiting.

Vanaf € 15,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Tre Ponti Fibbia Mesh

Tre Ponti hondentuigje, Zacht & luchtig

Tre Ponti hondentuigje Fibbia Mesh is een zacht comfortabel hondentuigje voor de kleine honden. Dit leuke hondentuig is geschikt voor kleine tot middelgrote honden. Het is een Italiaans design dat uitgaat van bewegingsvrijheid voor de hond. Tre Ponti tuigjes worden met de hand gemaakt. Ze zijn stijlvol en van een uitstekende kwaliteit. Het tuig heeft een hoge afwerking. De gebruikte materialen zijn van 1e klas kwaliteit voor een goed eindresultaat. De Fibbia Mesh is gemaakt van luchtdoorlatend Mesh en dus ook ideaal in de zomer. In het midden loopt een reflecterende streep voor de zichtbaarheid in het donker. Dit tuigje heeft bovenop een klik sluiting. Laat uw hond met de beide pootjes in het tuigje stappen en haal het tuig omhoog. Klik het tuig nu vast tussen de schouderbladen en bevestig de hondenriem. De klik sluiting heeft een kleine bewegingsvrijheid in het bandje. Aan weerszijde van de sluiting zit een D ring. Bevestig beide D ringen aan de hondenriem voor een extra veilige verbinding. De Tre Ponti Economic hondenriem past goed bij dit hondentuig.

Ontdek alle Tre Ponti hondentuigen

Sterke lichtgewicht Mesh tuigje

Het Tre Ponti hondentuigje Fibbia Mesh is een lichtgewicht en zacht hondentuig voor kleine honden. De vormgeving en het materiaal van dit hondentuigje geeft geen irritatie of schuurplekken onder de oksels. Het is zacht luchtig en comfortabel om te dragen.

Tre Ponti hondentuigje Fibbia mesh voor kleine honden

Dit Mesh hondentuig is er voor honden tot ongeveer 7 kilo. Deze italiaanse hondentuigjes van Tre Ponti zijn geschikt voor kleine honden als Chihuahua's ed. Is uw hond zwaarder dan 7 kilo kies dan voor de gewone Tre Ponti Fibbia hondentuig.

Kleur Fibbia Mesh harnas

Het Tre Ponti Fibbia Mesh tuigje is leverbaar in het zwart. Het mesh is verstevigd met een zwarte band met reflecterende stiksel. De uiteinde van dit tuigje is voorzien van het zwarte Tre Ponti logo met zwarte klick sluitingen. 

  • Zwart

Kijk ook bij onze hondenbenodigdheden.

Ontdek ook onze andere hondentuigen.

 Bekijk de volledige collectie Tre Ponti.

Maten Tre Ponti Fibbia tuig

Dit hondentuigje is verkrijgbaar in 5 maten. Geen enkele hond is gelijk. Weeg voordat u een hondentuigje besteld uw hond. Kijk ook even naar de borst. Is de hond erg breed en zit de hond net op een grens kies dan een grotere maat. Er worden geen borstmaten gegeven. Dit tuig vormt zich na de lichaam van de hond. Bij de ene hond zit het verder naar achteren dan bij de andere hond. Het tuig heeft een kleine ruimte bij de sluitingen, maar is niet verstelbaar.

Maat          Kilo         
1 tot 3 kg
1.5 tot 4 kg
2 tot 5 kg
2.5 tot 6 kg
3 tot 7 kg

Het Fibbia Mesh hondentuigje is gemaakt van comfortabel mesh en leverbaar in 5 maten. Dit tuigje is van goede kwaliteit met een Italiaans design en een uitstekende afwerking. Het Tre Ponti hondentuigje Fibbia Mesh is een tuigje voor kleine honden.

Meer informatie
Fabrikant: Tre Ponti
Kleur: Zwart
Maat: 1 / 1,5 / 2 / 2,5 / 3
Materiaal: Mesh
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tre Ponti hondentuigje Fibbia Mesh
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee