• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening
Tre Ponti Fibbia Mesh Rood 1,5
Meer afbeeldingen

Tre Ponti Fibbia Mesh Rood 1,5

Het hondentuigje voor kleine honden
LET OP=OP.

E-mail naar een vriend

Normale prijs: € 23,95

Special Price € 17,95

Spaarpunten U ontvangt 18 punt(en). 18 punten = € 0,18.

Mesh zacht en luchtig hondentuig

Tre Ponti Fibbia Mesh hondentuig is een zacht comfortabel hondentuigje voor de kleine honden. Dit leuke hondentuig is geschikt voor kleine tot middelgrote honden. Het is een Italiaans design dat uitgaat van bewegingsvrijheid voor de hond. Tre Ponti tuigjes worden met de hand gemaakt. Ze zijn stijlvol en van een uitstekende kwaliteit. Het tuig heeft een hoge afwerking. De gebruikte materialen zijn van 1e klas kwaliteit voor een goed eindresultaat. De Fibbia Mesh is gemaakt van luchtdoorlatend Mesh en dus ook ideaal in de zomer. In het midden loopt een reflecterende streep voor de zichtbaarheid in het donker. Dit tuigje heeft bovenop een klik sluiting. Laat uw hond met de beide pootjes in het tuigje stappen en haal het tuig omhoog. Klik het tuig nu vast tussen de schouderbladen en bevestig de hondenriem. De klik sluiting heeft een kleine bewegingsvrijheid in het bandje. Aan weerszijde van de sluiting zit een D ring. Bevestig beide D ringen aan de hondenriem voor een extra veilige verbinding. De Tre Ponti Economic hondenriem past goed bij dit hondentuig.

Sterke lichtgewicht

Het Fibbia Mesh hondentuig is een lichtgewicht en zacht hondentuigje. De vormgeving en het materiaal van dit hondentuigje geeft geen irritatie of schuurplekken onder de oksels. Het is zacht luchtig en comfortabel om te dragen.

Kleur

Het Tre Ponti Fibbia Mesh tuigje is leverbaar in het rood. Het mesh is verstevigd met een zwarte band met reflecterende stiksel. De uiteinde van dit tuigje is voorzien van het zwarte Tre Ponti logo met zwarte klick sluitingen. Maak een keuze uit een van de volgende kleuren.

  • Rood

Maten

Dit hondentuigje is verkrijgbaar in 1 maat. Geen enkele hond is gelijk. Weeg voordat u een hondentuigje besteld uw hond. Kijk ook even naar de borst. Is de hond erg breed en zit de hond net op een grens kies dan een grotere maat. Er worden geen borstmaten gegeven. Dit tuig vormt zich na de lichaam van de hond. Bij de ene hond zit het verder naar achteren dan bij de andere hond. Het tuig heeft een kleine ruimte bij de sluitingen, maar is niet verstelbaar.

Maat 

1.5 is tot 4 kg.

  • Kleur: Rood
  • Fabrikant: Tre Ponti
  • Maten maat 1,5

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat