Tre Ponti fibbia mesh oranje

Tre Ponti Fibbia Mesh Oranje 1,5

Bestel mee

Popware Pet Bowl Grippmat

Popware Pet Bowl Grippmat

Curli Belka hondentuig bruin

Curli hondentuig Belka comfort harnas

Tre Ponti Fibbia Mesh Oranje 1,5

Het hondentuigje voor kleine honden OP=OP
Normale prijs € 23,95 Speciale prijs € 17,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
T221A

Mesh zacht en luchtig hondentuig

Tre Ponti Fibbia Mesh hondentuig is een zacht comfortabel hondentuigje voor de kleine honden. Dit leuke hondentuig is geschikt voor kleine tot middelgrote honden. Het is een Italiaans design dat uitgaat van bewegingsvrijheid voor de hond. Tre Ponti tuigjes worden met de hand gemaakt. Ze zijn stijlvol en van een uitstekende kwaliteit. Het tuig heeft een hoge afwerking. De gebruikte materialen zijn van 1e klas kwaliteit voor een goed eindresultaat. De Fibbia Mesh is gemaakt van luchtdoorlatend Mesh en dus ook ideaal in de zomer. In het midden loopt een reflecterende streep voor de zichtbaarheid in het donker. Dit tuigje heeft bovenop een klik sluiting. Laat uw hond met de beide pootjes in het tuigje stappen en haal het tuig omhoog. Klik het tuig nu vast tussen de schouderbladen en bevestig de hondenriem. De klik sluiting heeft een kleine bewegingsvrijheid in het bandje. Aan weerszijde van de sluiting zit een D ring. Bevestig beide D ringen aan de hondenriem voor een extra veilige verbinding. De Tre Ponti Economic hondenriem past goed bij dit hondentuig.

Sterke lichtgewicht

Het Fibbia Mesh hondentuig is een lichtgewicht en zacht hondentuigje. De vormgeving en het materiaal van dit hondentuigje geeft geen irritatie of schuurplekken onder de oksels. Het is zacht luchtig en comfortabel om te dragen.

Hondentuigje geschikt voor

Dit Mesh hondentuig is er voor honden tot ongeveer 7 kilo. Deze italiaanse hondentuigjes van Tre Ponti zijn geschikt voor kleine honden als Chihuahua's ed. Is uw hond zwaarder dan 7 kilo kies dan voor de gewone Tre Ponti Fibbi hondentuig.

Kleur

Het Tre Ponti Fibbia Mesh tuigje is leverbaar in 4 kleuren. Het mesh is verstevigd met een zwarte band met reflecterende stiksel. De uiteinde van dit tuigje is voorzien van het zwarte Tre Ponti logo met zwarte klick sluitingen. Maak een keuze uit een van de volgende kleuren.

  • Oranje

Maten


Dit hondentuigje is verkrijgbaar in 5 maten. Geen enkele hond is gelijk. Weeg voordat u een hondentuigje besteld uw hond. Kijk ook even naar de borst. Is de hond erg breed en zit de hond net op een grens kies dan een grotere maat. Er worden geen borstmaten gegeven. Dit tuig vormt zich na de lichaam van de hond. Bij de ene hond zit het verder naar achteren dan bij de andere hond. Het tuig heeft een kleine ruimte bij de sluitingen, maar is niet verstelbaar.

Maat kilo


1.5 tot 4 kg


Meer informatie
Fabrikant: Tre Ponti
Kleur: Oranje
Maten maat 1,5
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tre Ponti Fibbia Mesh Oranje 1,5
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee