Tre ponti Fibbia hondentuig

Tre ponti hondentuigje Fibbia

Bestel mee

Tre Ponti Primo hondentuig

Tre ponti hondentuig primo

Tre ponti liberta hondentuig reflecterend

Tre ponti hondentuigje liberta reflecterend

Tre ponti hondentuigje Fibbia

Tre Ponti hondentuigjes met clip sluiting. Voor kleine honden tot 14 kilo. Optimale bewegingsvrijheid en Allergie vrij. Voor oa Chihuahua en Jack Russel. 10% korting op bijpassende hondenriem.

Vanaf € 18,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Treponterzfibb

Tre Ponti Hondentuig met een +

Het Tre Ponti hondentuigje Fibbia standaard is ideaal voor het uitlaten van kleine tot zeer kleine honden. Dit tuigje is voorzien van een verstelbare gesp sluiting. Deze hondentuigjes hebben ook een een speling welke de hond een kleine bewegingsvrijheid geven. Wanneer de lijn zich spant verdwijnt de ruimte en zal dit een reactie uitlokken bij de hond. Normaal zal de hond meteen stil blijven staan en naar u omkijken. Door deze reactie te belonen kan het trekken afgeleerd worden. Dit is geen anti trek tuig maar in combinatie met een cursus bij een goede hondenschool kan de hond wel gecorrigeerd worden. De Fibbia kan ook gebruikt worden als de hond los mag lopen. Zoekt u meer vrijheid tijdens het lopen dan kunt u kiezen voor de Tre Ponti Terzo Liberta tuigen. De liberta tuigen van Tre Ponti hebben een koord! In tegenstelling tot de Fibbia tuigen; deze honden tuigjes sluiten met een gesp.

Er zijn Tre Ponti hondentuigen voor kleine en grote honden

Steeds vaker een tuigje

Steeds vaker wordt er bewust voor een hondentuigje gekozen voor het aangelijnd uitlaten van honden. Vooral honden met nekproblemen of rugproblemen ontlast een hondenharnas de gevoelige nek en rug van de hond. Bij het uitlaten met een halsband komt er veel negatieve druk op de nek te staan.

Voordelen Tre Ponti Fibbia hondentuigjes

Een Tre Ponti tuig is een top kwaliteit hondenproducten. De TrePonti tuigjes hebben de volgende voordelen.

 • Pasvorm is Ergonomische
 • Bewegingsvrijheid is optimaal
 • Licht, allergievrij en sterk materiaal
 • Gedragsdoorbrekende eigenschap
 • Tuig "kantelt" niet
 • Goede controle over uw hond
 • Geen irritatie of wrijving in de oksels
 • Geen haren aan het tuig
 • Vrij van hondengeur
 • Watervast & snel drogend
 • Makkelijk uit en aan te doen
 • Makkelijk schoon te maken
 • Geschikt voor wandelen, sporten en fietsen met uw hond
 • Handgemaakt Italiaans design
 • Innovatief en gepatenteerd

Goed hondentuigjes voor kleine honden

Een Tre Ponti tuig wordt speciaal aan het formaat hond aangepast. Dus niet 1 model in diverse maten maar bewuste keuze om voor verschillende honden, verschillende modellen hondentuigjes te ontwikkelen. Waarbij de specifieke pasvorm en eigenschappen beter aansluiten op de groote en specifieke behoefte van de hond. Hierdoor is het optimale tuigje voor elk formaat hond ontstaan. Dit is ook een goed harnas voor teckels. Vaak zijn teckels qua maat net afwijkend en hebben ze een verstelbare Fibbia nodig. Dit kan per mail worden aangegeven. Let wel hierbij is het belangrijk om de juiste pasvorm te behouden.

10% korting bijpassende hondenriem

Het Fibbia tuigje heeft een bijpassende hondenriem. Bestel nu met 10% korting de bijpassende Tre Ponti Fibbia hondenriem. De hondenriem wordt in dezelfde kleur geleverd. Deze hondenriemen zijn gemaakt van dezelfde materiaal als de hondentuigjes en geschikt voor honden tot 9 kilo. De lijn is 100 cm. lang.

Standaard harnas

Het TrePonti Terzo Fibbia tuigje heeft een zwarte bies. Het is verkrijgbaar in 4 kleuren. Maak een keuze uit

 • Rood standaard
 • Blauw standaard
 • Zwart standaard
 • Roze standaard

Dit is een artikel van Tre Ponti

Welke maat Tre Ponti hondentuigje Fibbia

Het Tre Ponti hondentuig Terzo Fibbia is een harnas voor kleine tot middelgrote honden. Welke maat hondentuig voor uw hond geschikt is wordt bepaald door de bouw van de hond. Deze bouw wordt gemeten door het gewicht van de hond. Omdat de bouw de lokatie van het tuig bepaald is er geen vaste plek voor het bepalen van de maat. Het gewicht is een goede indicator. Let wel op de bouw van de hond. Zit de hond aan de bovenzijde van een maat en is de hond breed gebouwd kies dan voor de grotere maat tuig.

Maat              Gewicht               
1 tot 3 kilo
1,5 tot 4 kilo
2 tot 5 kilo
2,5 tot 6 kilo
3 tot 7 kilo

3,5             

4

tot 9 kilo            

tot 14 kilo

Bekijk de volledige collectie hondentuigjes.

Kijk ook bij onze hondenartikelen.

Het Tre Ponti hondentuigje fibbia standaard is ondermeer geschikt voor een yorkshire, Chihuahua, dwergpoedel of kleine Jack Russel.

Meer informatie
Fabrikant: Tre Ponti
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tre ponti hondentuigje Fibbia
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee