• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Goedkope hondenkleding Doxtasy

Sorteer
Per pagina:
18 artikel(en)


Doxtasy hondenkleding

Doxtasy hondenkleding is er voor kleine en grote honden. Hondenkleding in de vorm van hondentruien en hondenjassen. Beschermende honden kleding die uw hond warm en droog houden tijdens natte en koude dagen. Natte honden stinken. Een beschermende hondenjas zorgt er voor dat de hond niet zo gaat stinken.

Hondentrui

Hondenkleding kopen? Er zijn diverse uitvoeringen. Een hondentrui beschermt uw hond tegen de kou. Het is niet waterdicht of water afstotend. Daarom zijn hondentruien ideaal voor koud maar droog weer. Hondentruien zijn veelal gemaakt van fleece of gebreid. Er zijn hondentruien van Doxtasy en Doggy Dolly.

Hondenjassen

Hondenjassen beschermen uw hond tegen kou en vocht. Voor kleine en grote honden. Een hondenjas houdt uw hond warm. Vele honden leven voornamelijk binnen waardoor de vacht niet zo dik meer wordt. Een hondenjas beschermt dan extra. Hondenjassen zijn er voor kleine en grote honden.

Ontdek meer hondenbenodigdheden.

Welke maat hondenkleding

Welke maat hondenkleding is geschikt voor uw hond? Geen hond is gelijk. Meet de borstomvang van de hond. Deze is bepalend voor de juiste maat.

Doxtasy heeft diverse maten en vormen. Met capuchon of zonder. Bekijk voor de maatvoering de tabellen bij het artikel.

totale leegverkoop van Doxtasy hondenkleding Nu elke maat 10,00 per stuk.

Bekijk al onze hondenkleding.

Ontdek nu de Sale van oa Doxtasy hondenkleding.