Puppia soft vest harnas B hondentuigen

Puppia Soft Vest harnas B hondentuigje

Bestel mee

Puppia hondenriem

Puppia hondenriem

Puppia Ritefit harnas hondentuigen

Puppia hondentuig Ritefit harnas

Puppia Soft Vest harnas B hondentuigje

Puppia harnas instaptuig
Vanaf € 15,00 Normale prijs € 22,49
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
12554

Puppia harnas voor kleine honden

Het Puppia Soft vest harnas hondentuigje is een comfortabel zacht instap cq borsttuig voor kleine honden en pups. Dit onderhoudsvriendelijke zachte hondentuigje is zeer geschikt voor het uitlaten van kleine honden. Het garandeert een optimale verdeling van de druk die ontstaat door een stak getrokken hondenlijn. Dit tuigje is gemaakt van Airmesh. Airmesh geeft uw hond extra draagcomfort.

Instaptuig

Dit instaptuig is ideaal voor honden die het vervelend vinden om een tuig over het hoofd aan te trekken. Het is niet zo moeilijk om aan te doen. Dit tuig kunt u het best op de grond leggen. U leert de hond om de 2 voorpoten in de gaten te steken. U haalt het tuig omhoog en sluit het op de rug. Het tuigje wordt gesloten door middel van klittenband en een clipsluiting. Aan weerszijde van de sluiting zit een D ring voor een extra sterke verbinding. Maak de riem vast aan beide D ringen voor een sterke verbinding en een goede drukverdeling.

Ontdek de volledige collectie van Puppia.

Maten puppia Soft Vest harnas

Het Puppia B model is een vest model. Het valt nauwsluitend om de borst. Hierdoor is het minder geschikt voor rassen met een brede borstkas, zoals een mopshond, boston terrier of engelse bulldog. De juiste maat bepaalt u door de borstomvang en nekomvang van uw hond te meten. De maten komen erg nauwkeuring. Meet uw hond dus goed op. Meet met een slap meetlint en hou rekening met een vinger ruimte. Voor de rassen met een brede borst is het Puppia Ritefit tuig een goed alternatief. Maak een keuze uit:

Maat Max Nek omvang Borstomvang
XS 19 cm 24 - 26 cm
S 24 cm 30 - 32 cm
M 28 cm 37 -  39 cm
L 32 cm 41 - 43 cm
XL 36 cm 50 - 52 cm
XXL 42 cm 66 - 69 cm

Kleur Puppia hondentuig

Dit harnas van Puppia is leverbaar in 7 kleuren. Er is altijd wel een kleur die bij uw hond past. Maak een keuze uit 1 van de volgende kleuren

  • Beige
  • Donker Blauw
  • Camouflage
  • Paars
  • Roze
  • Rood
  • Zwart

Niet de juiste maat? Er zijn meer instaptuigjes voor kleine honden. We hebben een ruime collectie hondentuigen voor kleine en grote honden.

Dit hondentuigje is een artikel uit de categorie hondenartikelen

Het Puppia Soft vest harnas B is een instap hondentuig voor kleine en middelgrote honden. 

Meer informatie
Fabrikant: Puppia
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puppia Soft Vest harnas B hondentuigje
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee