Rich snippet previewHide snippet Petstages Dogwood stick- hondenspeelgoed

Petstages Dogwood Durable Sticks hondenspeelgoed

Bestel mee

 Rich snippet previewHide snippet Petstages Crunchcore bone - hondenspeelgoed Rich snippet previewHide snippet Petstages Crunchcore bone - hondenspeelgoed

Petstages Crunchcore bone

Petstages beyond bone

Petstages Beyond Bone

Petstages Dogwood Durable Sticks hondenspeelgoed

 • Veilige hondenstok
 • Petstages hondenspeelgoed
 • Vanaf € 3,95
  Beschikbaarheid: Op voorraad
  SKU
  2797

  Stokken apporteren

  De Petstages dogwood stick hondenspeelgoed is een innovatief kauwspeeltje voor honden die graag op stokken kauwen. Deze Durable sticks van Petstages zijn gemaakt van echt hout. Het hout wordt vermengd met duurzaam materiaal. Hierdoor wordt er een sterkere, veilieger stok gecreerd. Dit hondenspeeltje is veiliger dan een echte stok of tak. Uw hond kan veilig op de dogwood stick kauwen. Dit hondenspeeltje kan u ook gebruiken als vervanger van een tak. De dogwood stick is een goed alternatief voor het apporteren met een stok. Het blijft drijven in het water. 

  Geur

  Natuurlijk doen honden veel met de neus. De Durable sticks hebben de geur van natuurlijk hout. Dit hondenspeeltje is daarom onweerstaanbaar. Het is ideaal voor honden die gek zijn om op een stok te kauwen.

  Veilig hondenspeeltje

  Deze Durable Sticks van Petstages zijn veiliger dan een stok of tak. De hond zal niet de eerste hond zijn met een stuk stok in zijn geheemelte of een splinter van een stok in zijn tandvlees. Dit hondenspeeltje is veilig voor uw hond en is niet giftig. Het is duurzaam en splintert niet.

  Maten Dogwood Stick - Petstages

  De Dogwood stick is verkrijgbaar in 4 maten. Kies de juiste maat passend bij uw hond. Dit bevordert de duurzaamheid van het hondenspeelgoed.

  • XS
  • S
  • M
  • L

  Houdt toezicht tijdens het spelen. Is dit hondenspeeltje geschikt voor uw hond? Kies de juiste grote, vorm en materiaal voor langer speelplezier. Bij kauwen op het hondenspeelgoed biedt u de hond een kauwitem aan.

  Dit speeltje valt onder sterk hondenspeelgoed.

  Het hondenspeeltje is een hondenartikelen.

  Bekijk de volledige collectie hondenspeelgoed

  De Petstages Dogwood Stick hondenspeelgoed is een kauwspeelgoed voor kleine en grote honden.

  Meer informatie
  Fabrikant: Petstages
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Petstages Dogwood Durable Sticks hondenspeelgoed
  Uw waardering

  Bestel mee